Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αμνιακο υγρο η ιδρωτας??

Recommended Posts

καλησπερα και χρονια πολλα !!!!! ηθελα να σας κανω μια ερωτηση,τωρα το πρωι πηγα βολτα και οταν γυρισα το εσωρουχο μου ηταν μουσκεμα...τι μπορει να ειναι???αμνιακο υγρο η ιδρωτας ??? ( εκανε πολυ ζεστη και φοραγα τζην)...

Διαφημίσεις

Ευουλα ακριβως το ιδιο επαθα κ εγω σημερα...αλλα για εμενα εγω πιστευω ηταν ιδρωτας γιατι ηταν απο κατω αλλα οχι στο κεντρο στην ακρη εκει στο λαστιχο...νομιζω σημερα πολλες το παθαμε αυτο...σκασαμε βρε παιδια.

Σε ποια εβδομαδα εισαι? Ρωτα κ τον γιατρο σου..

Ευουλα ακριβως το ιδιο επαθα κ εγω σημερα...αλλα για εμενα εγω πιστευω ηταν ιδρωτας γιατι ηταν απο κατω αλλα οχι στο κεντρο στην ακρη εκει στο λαστιχο...νομιζω σημερα πολλες το παθαμε αυτο...σκασαμε βρε παιδια.

Σε ποια εβδομαδα εισαι? Ρωτα κ τον γιατρο σου..

ειμαι στην 17η εβδομαδα...και εμενα στο λαστιχο ηταν πιο πολυ....ε μαλλον ιδρωτα ειναι γιατι μια φορα που τον ειχα ρωτησει μ ειχε πει οτι αν ηταν αμνιακο υγρο θα ετρεχε και στα ποδια σου κτλ!!!εσυ πρωτη φορα????ποια εβδομαδα εισαι??

Αχ βρε εγκυουλες μου τι μου θυμησατε τωρα!!!!

Εγω που γεννησα αυγουστο φανταστειτε τι ιδρωτα εριξα κ ποσες φορες το αναρωτηθηκα αυτο!

Εμπειρια απο σπασμενα νερα(ξαφνικα) δεν εχω για να σας πω , μιας κ μου τα σπασαν στη γεννα...αλλα σιγουρα ειναι πολλα κ το καταλαβαινεις•οχι σαν τσισα ουτε σαν ιδρωτας.Ασε που νιωθεις κ την κοιλια να ξεφουσκωνει λιγο....καλη εγκυμοσυνη κ μ ενα πονο(χαχαχαχα) σε ολες!:P

Κοπέλες με κάνατε και χαμογέλασα..! Εγώ έχει ένα μήνα που διερωτιέμαι αν είναι ιδρώτας ή υγρά. Είμαι 37 εβδομάδων και από τότε που άρχισε ο καιρός να ζεσταίνει το εσώρουχό μου βρεχόταν. Ακριβώς περιμετρικά εκεί στο λάστιχο. Τις πρώτες φορές με έπιασε ο πανικός και ήρθα αμέσως σπίτι, έκανα μπάνιο κ έμεινα γυμνή περιμένοντας να δω αν στάξει τίποτα... Πηγαινοερχόμουν μες το δωμάτιο αλλά τίποτα.

Τις τελευταίες μέρες που κάνει τόση ζέστη και μόνο κολάν φοράω ιδρώνω από το μισάωρο. Έχει κατέβει κ η κοιλιά και όταν κάθομαι αγγίζει στα μπούτια μου.

Αυτά από μένα!!

Καλή συνέχεια σε όλες μας!

Διαφημίσεις

εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα ακομα και τους τελευταιους μηνες που ηταν τον χειμωνα ειχα καθημερινα το ιδιο θεμα.μουσκεμα το εσωρουχο και ειχα αγχωθει και νομιζα το ιδιο.αλλα ηταν ιδρωτας κοντα στο λαστιχο του εσωρουχου.με το καλο τα μωρακια σας!:D

καλησπερα και χρονια πολλα !!!!! ηθελα να σας κανω μια ερωτηση,τωρα το πρωι πηγα βολτα και οταν γυρισα το εσωρουχο μου ηταν μουσκεμα...τι μπορει να ειναι???αμνιακο υγρο η ιδρωτας ??? ( εκανε πολυ ζεστη και φοραγα τζην)...

Το αμνιακο υγρο μυριζει εντονα σπερμα και ειναι διαχυτο, ενω ο ιδρωτας "καθεται" σε συγκεκριμενα σημεια του εσωρουχου η ακομα και του ρουχου, γιατι στη περιγεννετικη περιοχη ιδρωνει το δερμα μας μονο στις πτυχες των προσαγωγων μας!!!

Με το καλο και οχι αλλα τζιν :-);) !!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Ευουλα εγω ειμαι 28 εβδομαδων..το δευτερο εχω κ ενα αντρακι 15 μηνων.... Εσυ τι εχεις?

εμενα ειναι το πρωτο :D και δεν ξερω ακομα τι ειναι...ελπιζω να μαθω την δευτερα που θα παω για υπερηχο :D γι αυτο ειμαι και συνεχεια να ρωταω γιατι δεν ξερω χιχιχιχι

• 4 weeks later...

λοιπον 2 φορες παλι ηταν μουσκεμα το εσωρουχο μ...μια το πρωι οταν πηγα βολτα και μια φορα το απογευμα στο σπιτι....πηρα τηλ τον γιατρο μου και μ ειπε να παω το πρωι στο μαιευτηριο...μ εκανε υπερηχο και τα νερα ιταν μια χαρα....τωρα μ εδωσε και να κανω εξετασεις και καλλιεργεια....αλλα φοβαμαι....μπορει να ειναι αμνιακο υγρο και να μην φαινεται στον υπερηχο??γενικα και πριν την εγκυμοσυνη ιδρωνα πολυ εκει κατω....:confused:

Διαφημίσεις

λοιπον 2 φορες παλι ηταν μουσκεμα το εσωρουχο μ...μια το πρωι οταν πηγα βολτα και μια φορα το απογευμα στο σπιτι....πηρα τηλ τον γιατρο μου και μ ειπε να παω το πρωι στο μαιευτηριο...μ εκανε υπερηχο και τα νερα ιταν μια χαρα....τωρα μ εδωσε και να κανω εξετασεις και καλλιεργεια....αλλα φοβαμαι....μπορει να ειναι αμνιακο υγρο και να μην φαινεται στον υπερηχο??γενικα και πριν την εγκυμοσυνη ιδρωνα πολυ εκει κατω....:confused:

Για να μην αγχωνεσαι (αν και δεν νομιζω να ειναι αμνιακο υγρο) μπορεις να προμηθευτεις κατι ειδικα σερβετιακια που αν υπαρξει διαρροη γινονται χρωματιστα, εναλλακτικα στα φαρμακεια και στα γυναικολογικα ιατρεια χρησιμοποιουνται ειδικα κιτς για να επιβεβαιωθει αν το υγρο ειναι αμνιακο, αν θελεις κανε μια ερωτηση στον γιατρο σου!!!

Για να μην αγχωνεσαι (αν και δεν νομιζω να ειναι αμνιακο υγρο) μπορεις να προμηθευτεις κατι ειδικα σερβετιακια που αν υπαρξει διαρροη γινονται χρωματιστα, εναλλακτικα στα φαρμακεια και στα γυναικολογικα ιατρεια χρησιμοποιουνται ειδικα κιτς για να επιβεβαιωθει αν το υγρο ειναι αμνιακο, αν θελεις κανε μια ερωτηση στον γιατρο σου!!!

και που μπορω να τα βρω αυτα τα σερβιετακια??

και που μπορω να τα βρω αυτα τα σερβιετακια??

Συνηθως πωλουνται σε επιλεγμενα και οργανωμενα φαρμακεια η μπορεις να τα προμηθευτεις απο το εξωτερικο (καποιες σελιδες οπως ebay/amazon).

Μην στεναχωριεσαι ομως, εφοσον ο υπερηχος ηταν καλος δεν εχεις λογο να αγχωνεσαι, τωρα με τη θερμοκρασια να ειναι περισσοτερο υψηλη θα ιδρωνεις πιο συχνα!!!

Για οποιαδηποτε διευκρινηση μη διαστασεις, θα χαρω να βοηθησω (καθ' οτι παθουσα ;) οχι ομως με ιδρωτα αλλα με ουρα :oops: !!!).