Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συμπεριφορά γιατρού για συνταγογράφηση

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια!!

Σας γράφω γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένη...δεν ξέρω αν εχει τυχει σε καμια από εσάς παρόμοιο περιστατικό με γιατρό όσον αφορά στο γράψιμο εξετάσεων.Εχω βρει έναν γυναικολόγο στην γειτονια μου συμβεβλημένο με το Ταμείο μου και έως τώρα είχα πάει 2-3 φορές να μου γράψει εξετάσεις αίματος & ούρων. Πήγα σήμερα για μια από τα ίδια συν ένα τριπλεξ καρδιάς. Μόλις το άκουσε τα πηρε στο κρανίο ο κύριος, μου λεει τι είναι αυτή η εξέταση δεν την ξέρω....και μετά άρχισε.....ότι δεν είναι ο γραφιάς του γιατρού μου ούτε και μπακάλης να γράφει ό,τι του λένε, γιατί δεν του έχω φέρει ποτε ένα παραπεμπτικό από το δικό μου γιατρό, είναι πια ο δικός μου τόσο πολυάσχολος και δεν έχει χρόνο να το γράψει κλπ κλπ.

Εντάξει δε λέω εξυπηρέτηση μου κάνει αλλά γιατί τετοια συμπεριφορά, ας μου έλεγε όχι εξ αρχής δεν σου το γράφω ή φέρε μου χαρτί του γιατρού σου...ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, συγχήστηκα παντως και δεν πρέπει...δεν ξέρω μπορεί να είμαι υπερβολική αλλά στην κατάστασή μου θα έπρεπε να προσέχει πιο πολύ τα λόγια του νομίζω.....δε φτάνει που πληρώνουμε και ένα καρο λεφτά στα Ταμεία, νιώθουν ότι μας κάνουνε και χάρη από πάνω...

Διαφημίσεις

χωρίς λόγια :?

ελλάς το μεγαλείο σου :shock::? άχρηστοι Θεέ μου! :evil:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι καταγγελεια στο ταμείο σου. Εμένα το ίδιο μου συνέβη γιατί ο γιατρος του ΤΕΒΕ και φίλος όντας δεν θέλει να μου γραφει αυτα που μου λέει ο γυναικολόγος μου σε άλλη πόλη γιατί δεν θα γεννήσω εδω που ζω. Κάποια στιγμή αγρίεψα τόσο που του είπα πως θα κάνω καταγγελεία στο τάμείο μου διοτι δεν μου γραφει φαρμακα και εξετάσεις γιατί δεν πηγαίνω σ'αυτον και θα βρει τον μπελά του. Απο τότε οποτε πηγαίνω μου γραφει ότι θέλω

h1j3ge0poz8uv790.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς αγενείς άνθρωποι υπάρχουν παντού και σε όλα τα επαγγέλματα... Αν όλες τις άλλες φορές ήταν ευγενικός και μόνο αυτή τη μία φορά ήταν ευγενικός μάλλον κάτι άλλο τον πείραξε και ξέσπασε πάνω σου.

Συγκεκριμένα για το triplex καρδιάς πολλά ταμεία ζητάνε να σου το γράψει καρδιολόγος. Όταν είχα ταμείο δημοσίου (ήμουν ασφαλισμένη στον πατέρα μου) και πήγα για προέγκριση με παραπεμπτικό παθολόγου δεν το δέχτηκαν.

Τελικά το έγραψε το παραπεμπτικό ή όχι;

Δυστυχώς αγενείς άνθρωποι υπάρχουν παντού και σε όλα τα επαγγέλματα... Αν όλες τις άλλες φορές ήταν ευγενικός και μόνο αυτή τη μία φορά ήταν ευγενικός μάλλον κάτι άλλο τον πείραξε και ξέσπασε πάνω σου.

Συγκεκριμένα για το triplex καρδιάς πολλά ταμεία ζητάνε να σου το γράψει καρδιολόγος. Όταν είχα ταμείο δημοσίου (ήμουν ασφαλισμένη στον πατέρα μου) και πήγα για προέγκριση με παραπεμπτικό παθολόγου δεν το δέχτηκαν.

Τελικά το έγραψε το παραπεμπτικό ή όχι;

Καλημέρα και πάλι!!

Για να είμαι ειλικρινής τις άλλες 2 φορές ήταν μια χαρά δεν ξέρω τώρα τι τον έπιασε. Όσο για το τριπλεξ δεν μου είπε ότι δε μπορεί να το γράψει λόγω ειδικότητας αλλά επειδή δεν του έφερα παραπεμπτικό του γιατρού μου (δεν μου είχε ζητήσει τις άλλες φορές) & επειδή δεν είναι μπακάλης, γραφιάς κλπ. Τελικά τις εξετάσεις αίματος μου τις έγραψε αλλά όχι το τριπλεξ. Εγώ επικοινώνησα με έναν καρδιολόγο του Ταμείου και δέχτηκε πρόθυμα να τη γράψει...τι να πω δεν ξερω....κυρίως με ενόχλησε η συμπεριφορά δεν γνωριζόμαστε και από χτες να μας τη λέει έτσι...