Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καρότσι με ενιαία χειρολαβή ή με δύο χειρολαβες;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω οτι η επιλογη του καροτσιου θα ηταν τοσο δυσκολη υποθεση. Εκει που παω καπου να καταλήξω τσουπ ενα νεο δεδομενο μου ανατρεπει την επιλογη:mad:

Μετα απο πολυ ψαξιμο και ενω αρχικα ειχα καταληξει σε peg perego easy drive τελικα αποφασισαμε να παρουμε το inglesina trilogy με ενιαια χειρολαβη. Επιτελους λοιπον λεμε με τον αντρα μου να παμε να το κλεισουμε και εκει που ειμαι σιγουρη για την επιλογη μου μου λεει η πωλητρια ειστε σιγουρη για την ενιαια χειρολαβη:confused:

Και ισως εχει τα δικια της, για τον καιρο που το μωρο θα κοιτα προς εμενα η χειρολαβη μπαινει αναμεσα μας και δεν ειναι ευκολο να σκηψω προς το μωρο η για να το σηκωσω θα πρεπει να παω απο το πλαι.

Να σου παλι τα διλημματα:!:

Βρε κοριτσια σας παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας ειναι πιο πρακτικη η ενιαια ή οι δυο χειρολαβες;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Δεν θα μπορουσα ποτε να φανταστω οτι η επιλογη του καροτσιου θα ηταν τοσο δυσκολη υποθεση. Εκει που παω καπου να καταλήξω τσουπ ενα νεο δεδομενο μου ανατρεπει την επιλογη:mad:

Μετα απο πολυ ψαξιμο και ενω αρχικα ειχα καταληξει σε peg perego easy drive τελικα αποφασισαμε να παρουμε το inglesina trilogy με ενιαια χειρολαβη. Επιτελους λοιπον λεμε με τον αντρα μου να παμε να το κλεισουμε και εκει που ειμαι σιγουρη για την επιλογη μου μου λεει η πωλητρια ειστε σιγουρη για την ενιαια χειρολαβη:confused:

Και ισως εχει τα δικια της, για τον καιρο που το μωρο θα κοιτα προς εμενα η χειρολαβη μπαινει αναμεσα μας και δεν ειναι ευκολο να σκηψω προς το μωρο η για να το σηκωσω θα πρεπει να παω απο το πλαι.

Να σου παλι τα διλημματα:!:

Βρε κοριτσια σας παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας ειναι πιο πρακτικη η ενιαια ή οι δυο χειρολαβες;

λοιπον,εγω εχω με 2 χειρολαβες.εχω χειρηστει ομως και του αδερφου μου που εχει ενιαια.στο πως θα σηκωσεις το μωρο εχεις δικιο για την ενιαια οτι θα ειναι δυσκολο και θα πρεπει να πηγαινεις απο πλαι.ομως σκεψου για ποσο καιρο θα ειναι ετσι?για καποιους μηνες μονο ενω μετα θα ειναι συνεχεια οταν θα γυρισεις το μωρο μπροστα.αλλα ισως με την ενιαια χειριζεσαι καλυτερα το καροτσι με το ενα χερι(γιατι θα τυχει καποιες στιγμες να κανεις κατι αλλο με το αλλο χερι).εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη με το inglesina αλλα ισως να προτιμουσα να εχει ενιαια.ο αντρας μου θα το προτιμουσε παντως:D

Εγώ προτίμησα καρότσι με δύο χειρολαβές για να μπορώ να κρεμάω τσάντες ή σακούλες από ψώνια.

Ναι και εγω γιαυτο ακριβως!η ενιαια χειρολαβη δεν υπηρξε ποτε στο μυαλο μου.οπως ειπε και η κοπελα πιο κατω μπορει να χρησιμευσει για λιγο οταν θα ειναι πολυ μωρακι.

Εξαρτάται τι θέλεις... Αν θέλεις το παιδί να είναι άνετα να περάσει όλη μέρα έξω από το σπίτι, να παίρνει υπνάκους άνετα με τις ώρες, συνήθως μόνο τα καρότσια με ενιαία χειρολαβή προσφέρουν τέτοια άνεση... Αν και για μικρές ηλικίες, πάλι και τα ομπρέλα που ξαπλώνουν καλά είναι ΟΚ. Για πάνω από ενός φαίνεται η διαφορά στην άνεση στο καρότσι. Πάνω από ενός όμως βαριούνται και τα παιδιά πιο εύκολα στο σπίτι και το καρότσι είναι πιο χρήσιμο εργαλείο απόδρασης! Προσωπικά για εμάς αυτή η άνεση για τσάρκες ήταν ο καθοριστικός παράγοντας που μέτρησε.

Σίγουρα όμως υπάρχουν και αυτοί που μόλις ξεπετάχτηκε το παιδάκι τους προτίμησαν ένα πιο ελαφρύ καρότσι... οπότε όλα θέμα γούστου είναι.

Αν θα βγάζεις και θα βάζεις καρότσι συχνά σε πορτ μπαγκάζ, μικροσκοπικά ασανσέρ, σκάλες μόνη σου, υπερέχει το καρότσι ομπρέλα.

Εμάς μας βόλεψε το βαρύ καρότσι, γιατί τότε το χειριζόμουν μόνη, αλλά χωρίς αυτοκίνητο. Κινούμασταν με τα πόδια και τις συγκοινωνίες. Στην οδήγηση για πολλή ώρα ήταν πιο άνετο από το καρότσι-ομπρέλα και βάζω το χέρι μου στη φωτιά για αυτό. Δεν έχει σχέση το πόσο βαρύ είναι ένα καρότσι με πόσο εύκολα οδηγείται. Είναι και λίγο θέμα μάρκας, ίσως. Από ό,τι θυμάμαι από φίλη μου και το Peg Perego ομπρέλα ήταν και εκείνο πολύ εύκολο στην οδήγηση ελαφρύ, έκλεινε εύκολα, από τα πιο ποιοτικά καρότσια ομπρέλες.

Να κρεμάς απο το καρότσι με τη μονή χειρολαβή μπορείς. Στο πλάι, είχαμε βάλει ομπρέλα από το mothercare που έχει πολύ στιβαρή βάση. Αφήναμε μόνο τη βάση ως κρεμαστάρι και σήκωνε... την μάνα του και τον πατέρα του, χωρίς να απειλείται η ευστάθεια του καροτσιού.

Στην παρακάτω εικόνα (στην 5η και 7η εικόνα) δείχνει καρότσι με δικό του κρεμαστάρι, αλλά όπως έγραψα μπορείς να το δημιουργήσεις.

http://3.bp.blogspot.com/-nud-u8ZjMGI/UktM_8mER4I/AAAAAAAABH4/6BO3B7SJCYU/s1600/IMG_1676.JPG

Διαφημίσεις

Συγκεκριμένα το inglesina επειδή ειναι μπαστούνι η ενιαία χειρολαβή δεν ειναι σταθερή (παίζει λιγο στη μέση) με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι ετσι κι αλλιώς τα 2 χερια για να το οδηγήσεις!εγω εχω το peg perego book.. Ειναι με ενιαία χειρολαβή και πολυ εύκολο στο δρόμο! Και κρεμάω και σακούλες στο πλάι απο κάτι ασφάλειες που εχει...τελειο πραγματικα..