Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας- Πληροφορίες

Recommended Posts

Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε, σε σχέση με κάποια δημοτικά σχολεία της Νέας Ιωνίας Αττικής.

Ο γιος μου θα πάει τον Σεπτέμβρη στην Α΄Δημοτικού και θα ήθελα πληροφορίες για τα 1ο και το 3ο δημοτικό σχολεία Νέας Ιωνίας. Αν κάποιοι από εσάς πηγαίνετε τα παιδιά σας εκεί (γιατί θεωρώ ότι "εκ των έσω" η πληροφόριση είναι πιο έγκυρη),

θα με βοηθούσατε πάρα πολύ να με ενημερώνατε σχετικά με τα δυο αυτά σχολεία.

Πληροφορίες που με ενδιαφέρουν είναι οι δάσκαλοι (αν είναι καλοί), οι διευθυντές αν ενδιαφέρονται, αν δίνουν λύσεις σε προβλήματα ή δηλώνουν αδυναμία, η σχολική βία αν υπάρχει και πως αντιμετωπίζεται, στο ολοήμερο σχολείο αν τα διαβάζουν ή αν παιρνούν επικοδομιτικά τις ώρες εκείνες ή απλά παίζουν, ο σύλλογος γονέων αν είναι ενεργός ως προς τα προβλήματα του σχολείου. Είδικα με την σχολική βία, με τόσα που διαβάζω έχω τρομοκρατηθεί, θα σας ήμουν ευγνώμον, αν με πληροφορούσατε.

Ευχαριστώ πολύ!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Επειδή ήρθε ο καιρός των εγγραφών και απάντηση δεν έχω λάβει, είναι καμία μαμά ή μπαμπάς που μπορεί να με διαφωτίσει?

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Επειδή ήρθε ο καιρός των εγγραφών και απάντηση δεν έχω λάβει, είναι καμία μαμά ή μπαμπάς που μπορεί να με διαφωτίσει?

Συγγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά έχεις κάποια άλλη επιλογή? Αφού η εγγραφή του παιδιού σου είναι μονόδρομος και από ό,τι γνωρίζω πάει με βάση τη γειτονιά του καθενός, γιατί αγωνιάς??? Αν είχες στο μυαλό σου κάποιο άλλο σχολείο (όχι δημόσιο) οι εγγραφές έχουν τελειώσει. Οπότε προς τι το άγχος? Πήγαινε έξω από το σχολείο ένα μεσημέρι ή πρωί και πιάσε γονείς και ρώτα τους ό,τι θες, απλά για να ξέρεις σε τι σχολείο μπαίνεις.... Βρες το σύλλογο γονέων και μάθε τι παίζει.... Αλλά το θέμα της εγγραφής που αναφέρεις, γιατί σε προβληματίζει?

Προφανώς για να ρωτάω, έχω την επιλογή να το πάω στο ένα ή στο άλλο. Τα σχολεία έχουν απόσταση 100 μέτρα. Αλλιώς δεν θα ρώταγα, αν ήταν μονόδρομος, προφανώς!!!

Επίσης αν δεν δούλευα, θα μπορούσα να πάω να στηθώ απ' έξω που λες...αλλά για να ρωτάω εδώ, δεν μπορώ τις ώρες εκείνες.

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Προφανώς για να ρωτάω, έχω την επιλογή να το πάω στο ένα ή στο άλλο. Τα σχολεία έχουν απόσταση 100 μέτρα. Αλλιώς δεν θα ρώταγα, αν ήταν μονόδρομος, προφανώς!!!

Επίσης αν δεν δούλευα, θα μπορούσα να πάω να στηθώ απ' έξω που λες...αλλά για να ρωτάω εδώ, δεν μπορώ τις ώρες εκείνες.

Τώρα διευκρινίζεις τι ακριβώς ψάχνεις.... Λοιπόν, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις εδώ μέσα. Είναι πολύ εξειδικευμένο. Πρέπει να πάρεις άδεια και να στηθείς εκεί και να βρεις και το Σύλλογο γονέων που θα σε διαφωτίσει.

Διαφημίσεις

Γιατί είναι τόσο εξειδικευμένο, δεν μπορώ να καταλάβω. Αρκεί κάποιος να πηγαίνει το παιδί του στο ένα ή στο άλλο σχολείο. Αν υπάρχει κάποιος, θα μπορεί να μου δώσει τις πληροφορίες που θέλω...Εδώ κοπέλες απο δω μέσα βρίσκουν πληροφορίες για τα πιο απίθανα πραγματα και τις πιο σπάνιες αρρώστιες..που ξέρεις! Μπορεί να είμαι κι εγώ τυχερή.

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Γιατί είναι τόσο εξειδικευμένο, δεν μπορώ να καταλάβω. Αρκεί κάποιος να πηγαίνει το παιδί του στο ένα ή στο άλλο σχολείο. Αν υπάρχει κάποιος, θα μπορεί να μου δώσει τις πληροφορίες που θέλω...Εδώ κοπέλες απο δω μέσα βρίσκουν πληροφορίες για τα πιο απίθανα πραγματα και τις πιο σπάνιες αρρώστιες..που ξέρεις! Μπορεί να είμαι κι εγώ τυχερή.

καλημέρα!

κι εγώ ψάχνω παρόμοιες πληροφορίες για 2 δημοτικά της Κάντζας αλλά κανείς δεν απάντησε στο θέμα μου...:-(

-έστειλα mail στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και μου απάντησαν μετά από κάνα μήνα με γενικολογίες.

-μίλησα με τη διευθύντρια του ενός σχολείου (πήρα τηλέφωνο) και μου είπε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ολοήμερο.

-πήγα κάποιο απόγευμα από κει και βρήκα κάποιους γείτονες που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και τους ρώτησα.