Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σταφυλοκοκκος, ουρολοιμωξη, μυκητες και τωρα αιμα... τα'χω παθει ολα;;

Recommended Posts

Καλημερα, ας πω κι εδω τον πονο μου μπας και ξερει καμια να με βοηθησει... Ας το παρουμε απο την αρχη.

Ξεκιναμε λοιπον με μια φοβερη φαγουρα που ειχα ψηλα, στην περιοχη ουρηθρας-κλειτοριδας και η οποια μετα μεταφερθηκε προς τον κολπο. Κανουμε καλλιεργεια, δειχνει ιχνη ουρεοπλασματος και πηρα κολπικη αλοιφη Dalacin. Μετα απο μια εβδομαδα επανερχεται, ξαναμανα αλοιφη και θεραπεια στον συζυγο.

Μετα απο μια εβδομαδα εχω τσουξιμο στην ουρηση, κανουμε καλλιεργεια ουρων και κολπικη. Η κολπικη βγαινει καθαρη, η ουρων εμφανιζει επιδερμικο σταφυλοκοκκο και E.coli. Amoxil για την ουρολοιμωξη λοιπον και Fucidin για τον σταφυλοκοκκο τοπικα. Κι αρχιζει μετα φοβερη φαγουρα και τσουξιμο στον κολπο, βαζω λοιπον κι ενα υποθετο Canesten οταν τελειωσε η αντιβιωση. Λεω του γιατρου προχτες οτι ενιωθα και φοβερη ξηροτητα και αφου διαβασα εδω για το κολπικο τζελ Himalaya παιρνω κι αυτο. Το βαζω χτες το πρωι, νιωθω καπως καλυτερα. Το βαζω το βραδυ... και βγαινει το εμβολο μεσα στα αιματα! Κι ολο το βραδυ να εχω φοβερο τσουξιμο, σαν να εχω γρατζουνια στον κολπο (αν και δεν ενιωσα να γρατζουνιεμαι την ωρα που εβαζα το εμβολο). Και τωρα το πρωι ακομα τα ιδια. Παιρνω το γιατρο, με καθησυχαζει οτι αφου κλωτσαει το μωρο (23 εβδομαδων) και δεν εχω αλλο πονο ολα θα'ναι καλα και το βραδυ να ξαναξεκινησω Dalacin. Αλλα δεν πολυθελω Dalacin, νιωθω οτι εχω βαλει πολυ φαρμακο πια και θα τα κανω χειροτερα... Και τι να κανω ομως;;;

SSdUp2.png

wviXp2.png

Διαφημίσεις

Υπομονή, μάλλον το μόνο που μένει να κάνεις. Να σκέφτεσαι ότι σε λίγο καιρό θα έχετε το μωρό σας κι όλα τα υπόλοιπα θα είναι παρελθόν.

Και να προσέχει κι ο σύζυγος βέβαια λίγο παραπάνω την υγιεινή του, γιατί όλα εμείς οι άμοιρες τα "τσιμπάμε", αυτοί συνήθως είναι ασυμπτωματικοί...

27pzp3.png

qIUIp2.png