Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περιγεννητικη φαγούρα, κάψιμο, πρήξιμο, ενόχληση

Recommended Posts

Λοιπον, ενιωθα εδω και καιρο λες και εχω καποια μολυνση, αφου ειχα φαγουρα, πρηξιμο, κοκκινιλες, μεχρι και λιγο αιμα εβγαζα που και που (εξωτερικα). Φοβηθηκα οτι ειναι καποια μολυνση που θα χρειαζοταν φαρμακα και περιμενα να φτασει το ραντεβου μου στον γιατρο να κανω καλλιεργεια.

Ε, μια μερα πως μου ηρθε και ειπα να κοψω τα σερβιετακια (που χαλαγα αρκετα καθε μερα λογω των εκκρισεων της εγκυμοσυνης). Κοριτσια μου περασαν ολα μεσα σε 1-2 μερες! Και επαιρνα επωνυμα σερβιετακια με βαμβακερο καλυμμα που δεν μου ειχαν δημιουργησει ποτε προβλημα παλιοτερα.

Για αυτο αν εχετε τα συμπτωματα προσεξτε και μην ειστε σιγουρες οτι ειναι μολυνση και παρετε φαρμακα χωρις να κανετε εξετασεις.

• 8 years later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες σας! 

Είμαι καινούρια στο φόρουμ κ δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα που θα σας γράψω. 

Είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου στην 23 εβδομάδα. Την Δευτέρα έχω γιατρό αλλά με έχει φάει το άγχος μέχρι τότε. Είχε κάποια από εσάς έντονη φαγούρα εξωτερικά των γεννητικών οργάνων; Στο μπικίνι κ πάνω(όπου δηλαδή έχουμε τριχοφυΐα); Οι εξετάσεις μου όλες είναι πολύ καλές αλλά αυτό με έχει αγχωσει . Αν κάποια είχε παρόμοια εμπειρία κ δεν έχει πρόβλημα να την μοιραστεί παρακαλώ ας μου απαντήσει. Σας ευχαριστώ 

On 7/7/2022 at 2:03 ΜΜ, Moon&stars είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας! 

Είμαι καινούρια στο φόρουμ κ δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα που θα σας γράψω. 

Είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου στην 23 εβδομάδα. Την Δευτέρα έχω γιατρό αλλά με έχει φάει το άγχος μέχρι τότε. Είχε κάποια από εσάς έντονη φαγούρα εξωτερικά των γεννητικών οργάνων; Στο μπικίνι κ πάνω(όπου δηλαδή έχουμε τριχοφυΐα); Οι εξετάσεις μου όλες είναι πολύ καλές αλλά αυτό με έχει αγχωσει . Αν κάποια είχε παρόμοια εμπειρία κ δεν έχει πρόβλημα να την μοιραστεί παρακαλώ ας μου απαντήσει. Σας ευχαριστώ 

Καλησπέρα και με το καλό το μωράκι σου! Είχα και εγώ φαγούρα όπου περιγράφεις αλλά όχι πολύ έντονη. Παλευόταν η κατάσταση. Και όχι συνέχεια αλλά ανα διαστήματα.