Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόβλημα με δύο νυχάκια του ποδιού

Recommended Posts

Αγαπητές φίλες,

Θα ήθελα τη βοήθεια σας αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου,ενδέχεται και παραπάνω απλά σε εμάς τότε έγινε αντιληπτό, η 19μηνών κορούλα μου έχει τα δύο νυχάκια του ποδιού της πιο έντονα κίτρινα από τα υπόλοιπα που έχουν φυσιολογικό χρώμα και όταν της τα κόβω είναι εμφανώς πολύ πιο σκληρά από τα υπόλοιπα σαν να έχουν παραπάνω νύχι,το οποίο παρουσιάζει μέσα στο κίτρινο χρώμα και κάποιες ραβδώσεις. Ο παιδίατρος ήταν καθησυχαστικός.Δεν του κάνει για κάτι παθολογικό.αυτή τη βδομάδα θα τον επισκεφτούμε.

Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλημέρα μήπως είναι μύκητες; Έτσι όπως το περιγράφεις σαν μύκητες μου ακούγονται το έχω παρουσιάσει κ εγώ στο μεγάλο νύχι στην άκρη. Ρώτα τον παιδίατρο σας.

Και μένα έχουν σκληρύνει 5 νύχια του συζύγου μου λόγω μύκητα. Τους κόλλησε στο γυμναστήριο...κλειστά παπούτσια, ιδρώτας, υγρασία. Πήρε μια αντιβίωση για καταπολέμηση αλλα δυστυχως να νύχια παρέμειναν σκληρά. Δεν ξαναφτιάχνουν....αλλά για μωράκι κρίμα!!! Πως να κόλλησε;;μήπως μετα από αντιβίωση;;;

KonstantinaDimitris αν δείς το μνμ ψάξε λίγο στο ιντερνετ για το tea tree oil είναι αντιμυκητισιακό και κάνει για μύκητες ποδιών, δεν το έχω δοκιμάσει γιατί θηλάζω και δεν επιτρέπεται στον θηλασμό, μήπως και απαλλαγεί ο σύζυγος σου.

Για μωράκι δεν ξέρω αν κάνει να βάλει.

Letaki σε ευχαριστώ πολύ. Οι μύκητες έχουν καταπολεμηθεί, αλλά τα νύχια δεν εχουν έρθει στα ίσα τους...χαχαχαχα...πήγε κ σε δερματολόγο κ σε ποδολόγο, αλλά τίποτα....δεν τον απασχολεί κ πολύ. Σε γυναικα πιστεύω ειναι πιο αντιαισθητικό.

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...