Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ακομα ολα στο στομα...

Recommended Posts

Ο μαγκας μου εκοψε την πιπιλα στα 2. Δηλαδη του την εκοψα εγω για να την κοψουν και οι δυο μαζι μια και ο αδελφος του ηταν ηδη 4. Δυσκολευτικε λιγο τα πρωτα βραδυα (του εδινα κρυφα) αλλα δεν την ξαναζητησε.

Ομως δεν φαινεται να εχει ξεπερασει αυτο το σταδιο. Βαζει τα παντα στο στομα τoυ (εκτος απο το φαγητο...)

Τρωει τα νυχια του

Τρωει τις μυξες του

Τρωει τα playmobil..

Τρωει τα μανικια του (αγαπημενο) σε σημειο να τα μουσκευει μεχρι τον αγκονα

Aφου μας υποσχεθηκε οτι δεν θα ξαναφαει τα μανικια του αρχισε να τρωeι το λουρακι της σακας του, το δερματακι του φερμουαρ απο το μπουφαν του, τον γιακα του, το μαξιλαρακι....

Καμια ιδεα τι συμβαινει και πως να το κοψουμε

Διαφημίσεις

αν ηταν μονο ενα θα σου ελεγα να τον αφησεις μαλωνοντας τον ομως πχ οταν βαζει τα playmobil στο στομα.το θεμα ειναι οτι ειναι αρκετα τα κουλα που κανει οποτε θα σου ελεγα να ζητησεις την γνωμη καποιου ειδικου.και εγω ειχα ενα κουσουρι οταν ημουν μικρη....πχ ετρωγα τα νυχια των ποδιων μου παρακαλω:confused: παντα θυμαμαι την μαμα μου που μου φωναζε γιατι επιανα και τα ποδια της αδερφης μου και ετρωγα....μεχρι που το εκοψα.ημουν περιπου 5 χρονων.και φυσικα αυτο που δεν εχω κοψει δυστυχως μεχρι και τωρα ειναι οτι τρωω τα νυχια μου(του χεριου αυτη τη φορα)...οπως και να χει αν καποια αλλη μανουλα δεν το εχει περασει για να σου πει γνωμες να ρωτησεις καλυτερα καποιον ειδικο.

Ο μεγαλος μου ειναι ετσι..ολα στο στομα.Ποτε δεν πηρε πιπιλα αρα δε το συσχετιζω με την πιπιλα.Οτι και να πιασει στα χερια του το βαζει στο στομα...φυσικα τρωει τα νυχια του...χαρτια...πετρες...ολα.Με το που βγαινουμε απο το σπιτι τρεχει να βρει μια πετρουλα και τη χωνει στο στομα.Ειμαι σιγουρη στο σχολειο θα τρωει τα μολυβια και τις γομες.Ο δικος μου το εκανε αυτο απο παντα.Ο δικος σου το κανειε μετα το κοψιμο της πιπιλας?

Ο μεγαλος μου ειναι ετσι..ολα στο στομα.Ποτε δεν πηρε πιπιλα αρα δε το συσχετιζω με την πιπιλα.Οτι και να πιασει στα χερια του το βαζει στο στομα...φυσικα τρωει τα νυχια του...χαρτια...πετρες...ολα.Με το που βγαινουμε απο το σπιτι τρεχει να βρει μια πετρουλα και τη χωνει στο στομα.Ειμαι σιγουρη στο σχολειο θα τρωει τα μολυβια και τις γομες.Ο δικος μου το εκανε αυτο απο παντα.Ο δικος σου το κανειε μετα το κοψιμο της πιπιλας?

εμενα αυτο παλι θα τολμησω να πω οτι μου φαινετε φυσιολογικο.πολλα παιδακια το κανουνε αυτο...ειναι της ηλικιας.προς θεου μην τρομαξουμε την θεματοθετρια οτι μπορει να εχει κατι σοβαρο το παιδακι της.;) και εγω που ειπα για ειδικο που σπανια το λεω ειναι γιατι πρεπει να μιλησει στο ιδιο το παιδι για να προσπαθησει να καταλαβει απο που μπορει να προερχετε ωστε να δωσει την καταλληλη συμβουλη γιατι εμεις απο το γραπτο λογο χωρις να ξερουμε το χαρακτηρα του καθε παιδιου ειναι λιγο δυσκολο να βγαλουμε συμπερασμα.ας πουμε η δικια μου εδω και κανα τριμηνο κανει το εξης κουλο.μαδαει το δερμα στα δαχτυλα του χεριου εκει που ειναι το αποτυπωμα μας.ειναι 3,5 χρονων.επειδη εγω ξερω το παιδι μου και το χαρακτηρα της (αντιδραστικη και σουπερ εγωιστρια)της το περναω σαν να κανει κατι το αηδιαστικο...πχ απαπα πως εγιναν ετσι τα χερια σου μπλιαχ μπλιαχ κανενα παιδακι δεν το κανει αυτο....ή οταν μια φορα ειχε βαψει τα χερια της με μαρκαδορους και της τα επλυνα επειδη δεν βγαινανε εβαλα σε λιγο μπαμπακακι με νερο και μια σταλιτσα οινοπνευμα και φυσικα την ετσουξε και εβαλε τα κλαματα.της λεω γιατι αγαπη μου κλαις?αααα μου λεει τσουζει!!και της λεω εγω δεν σου εκανα τιποτα εσυ τα εκανες αυτα στα δαχτυλακια σου!αμ τα κανεις εσυ αμ κλαις κιολας?σταματα να το κανεις για να μην τσουζει!και το εκοψε σχεδον....δηλαδη εκει που το εκανε καθημερινα μπορει να το κανει τωρα μια φορα την εβδομαδα και αν;)

Διαφημίσεις

Δεν αποκλείεται το παιδάκι να περνάει απλά μία "φάση".Πρέπει να το επιβεβαιώσει κάποιος ειδικός,ωστόσο,γιατί είναι ήδη 4 ετών και 8 μηνών (αν κρίνω από το τικεράκι)!