Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δευτεροπαθεις καθ εξιν αποβολες

Recommended Posts

Ωραία και αισιόδοξα τα ακούω όλα! Είναι νωρίς να σκας για το σχήμα του σάκου και την καρδούλα. Μέρα με τη μέρα, για να μην πω ώρα με την ώρα μεγαλώνουν και αλλάζουν τα εμβρυάκια. Δηλ αν πας σε 2 μέρες μπορεί να ακούσεις και καρδούλα! Όπως είπες είναι και η θέση της εμφύτευσης περίεργη για να φαίνεται κάτι καθαρά.

Όσο για την παλλίνδρομη λες για αυτή στην 9η εβδομάδα; Αν ναι, δεν κάνατε υπέρυχο για να ακούσετε καρδουλα πριν την απόξεση; Ή πήρες χαπια για να ολοκληρωθεί η αποβολη; Δεν νομίζω να έκανε πάντως τέτοιο λάθος ο γιατρός απλά επειδή είχες αίμα.

Και κάτι άλλο. Για τις ενέσεις που κάνεις μήπως να ξανασυζητούσες με τον αιματολόγο για τη δόση. Δεν ξέρω καθόλου από αυτά, απλά λέω με το φτωχό μου το μυαλό μήπως υπάρχει λύση στο πρόβλημα.

Από μένα έχεις αφθονη θετική ενέργεια και βέβαια μπόλικη μπεμπεδόσκονη!!

8noIp2.pngjOU4p3.png

Διαφημίσεις

Τουλαλα ευχαριστω γλυκια μου πολυυυυυυ με το καλο τ μπεμπεκι σου!

Ειπε θα τα δουμεε ολα σε δευτερο χρονο για το αιμα. Σημερα δεν ειχα ΤΙΠΟΤΑ , κατι μπεζ υγρακια μονο. Ειχα παει δευτερα κ μου ειπε σταματησε η καρδια... με τον γνωστο υπερηχο που μου ειπε τωρα οτι απεβαλα..κ τεταρτη που εγινε η αποξεση δεν μου εκανε οσο ημουν ξυπνια..να εκανε μετα;; δεν νομιζω..δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι... περασμενα..χωμενα στα βαθη του μυαλου...

Φουλα να ναι τελεια τα αποτελεσματα κ να κανετε γρηγορα μωρακι. Ποτε θα βαλετε ''μπρος''; ποτε σας ειπαν;

Κοριτσια μου σας αφηνω, να ξαπλωσω, ευχαριστω για την δυναμη που μου δινετε, θα ειμαστε σε καθημερινη επικοινωνια. Ευχομαι την παρασκευη να ανοιξω θεμα στις εγκυμοσυνες κ οχι αλλο εδω..

Καθε γυναικα που εχει αγαπη μεσα της, εχει το δικαιωμα να γινει μανουλα , οσο δυσκολο κι αν ειναι, αλλα θα τα καταφερει.. αυτο μου ελεγε παντα η μαμα μου, απο μικρη που ημουν.. μια γυναικα που ειχε 4 ενδομητριους θανατους πριν απο εμενα κ τελικα τα καταφερε...

Καληνυχτα

απο τον Δεκεμβριο μπορουσα να βαλω μπρος αλλα εγω ηθελα πρωτα να ολοκληρωθουν οι εξετασεις κ μετα...ευελπιστω αρχες Απριλη να ξεκινησουμε!!!!!!!

Εσυ ξερεις καλυτερα, θα σε χαλαρη κ τσουπ να το μωρο, καλη επιτυχια- που θα την εχετε σιγουρα- κ ολα θα πανε τεεια αυτη τη φορα, εχεις την προστατιδα σου μαζι σου

Διαφημίσεις

Ρυζάκι είμαι κι εγώ στο κλαμπ "αποβολή μετά από παιδί": δύο παιδάκια και μετά δύο αποβολές. Τα παιδάκια τα έκανα στα 33 και στα 34 και την πρώτη αποβολή την είχα στα 38, δεύτερη στα 39 πριν 5 μήνες.

Και οι δύο πρώτες εγκομοσύνες ήταν σούπερ - στην πρώτη είχα μια μιρκή αποκόλληση στην αρχή, αλλά μάλλον γιατί δεν ήξερα ότι ήμουνα έγκυος και έκανα εξτρήμ σπορ :b, κανένα πρόβλημα, όλα μια χαρά ούτε πρόβλημα στο να μείνω έγκυος ούτε στη διάρκεια... και τώρα...

Έχω κάνει εξετάσεις, μη σε κουράζω με αυτά, συνεχίζονται οι εξετάσεις μας εξάλλου, φαίνεται όμως πως το πρόβλημα είναι η ηλικία μου. Οκ, κι άλλες έχουν παιδιά μετά τα 40 αλλά όπως και να το κάνεις εξαρτάται από τον οργανισμό, από την τύχη, από πολλά, οπότε...

Σε σκέφτομαι πολύ και σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάνε όλα καλά

κορίτσια θέλει προσοχή στους γιατρούς.εγώ μετά το γιο μου,με 2 αποβολές άλλαξα γυναικολόγο και διαιτολόγο.τώρα είμαι 6 μηνών έγκυος.πιστεύω ότι έφταιγε η λάθος χορήγηση ινσουλίνης και η βιοψία τα έβγαζε χρωμοσωμικες ανωμαλίες.ο πρώην γυναικολόγος μου είπε να ξαναπροσπαθησω χωρίς να με βάλει να κάνω περαιτέρω εξετάσεις!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]