Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σχετιζεται ο πονος στη μεση με αποκολληση ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας εχω μια απορια...ο πονος στη μεση χωρις καποιο αλλο συμπυωμα μπορει να σημαινει αποκολληση ;

γεια σου....δεν νομιζω να ειναι στανταρ αυτο...κ εγω εχω πονους στην μεση εδω κ 3 μερες...πηρα τηλ τον γιατρο μου κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο στην αρχη της εγκυμοσυνης γιατι ανοιγει η μητρα....βασικα εγω εχω γενικο προβλημα στην μεση....εσυ πονας συνεχεια???η ηρεμει με καποιο τροπο???

εμενα δεν ειναι συνεχομενος δεν ειναι φρικτος με την αλλαγη της θεσης στρωνει...Γενικα ομως ειμαι στην 11 εβδομαδα και ειμαι ολη μερα ξαπλα....

Εγω στην εγκυμοσυνη μου ειχα αρκετους πονους στη μεση, ειδικα το πρωτο τριμηνο που ημουν ξαπλωμενη τις πιο πολλες ωρες της ημερας..Το δευτερο τριμηνο σταματησαν οι πονοι και ξαναηρθαν στο τριτο τριμηνο..ΜΗΝ φοβασαι ειναι φυσιολογικο, παρε ομως και τον γυναικολογο σου για να σου φυγει το ανχος..Σου ευχομαι να εχεις μια ομαλη και τελοιομηνη εγκυμοσυνη..Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου..

Διαφημίσεις

μακαρι τι να πω....μετα απο μια ατυχια ειμαι 11 εβδομαδων...σημερα εχω κατι πονακια στη κοιλια ολο με κατι φοβαμαι....

Καλημερα κοριτσακι μου..Ειναι λογικο να ανχωνεσαι και να φοβασαι..Ειδικα αν ειναι η πρωτη σου εγκυμοσυνη και ολα για σενα ειναι πρωτογνωρα..Απολαυσε την περιοδο της εγκυμοσυνης οσο μπορεις γιατι ειναι μια υπεροχη και μοναδικη εμπειρια..Ακομα και τα πονακια στην κοιλια ειναι φυσιολογικα..Συνηθως θυμιζουν πονους περιοδου..Ενημερωσε ομως και το γυναικολογο σου για να εισαι 100% σιγουρη αν φοβασαι τοσο πολυ.. :)