Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!??????

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Μετά απο μια αποτυχημένη εξωσωματική εκτός απο το να αλλάξω κέντρο εξωσωματικής αποφάσισα να κάνω κ υστεροσκόπηση.

Νομίζω πως είναι το μοναδικό που δεν έχω κάνει απο εξετάσεις κ θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας!

Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γυναικολόγο που να κάνει υστεροσκοπήσεις θα σας ήμουν υπόχρεη!

Ακόμα κ αν κάποια γνωστή ή φίλη σας έχει κάποια εμπειρία !!

Επίσης αν γνωρίζετε κ κόστος !

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μετά απο μια αποτυχημένη εξωσωματική εκτός απο το να αλλάξω κέντρο εξωσωματικής αποφάσισα να κάνω κ υστεροσκόπηση.

Νομίζω πως είναι το μοναδικό που δεν έχω κάνει απο εξετάσεις κ θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας!

Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γυναικολόγο που να κάνει υστεροσκοπήσεις θα σας ήμουν υπόχρεη!

Καλημερα capy!!! εγω εχω κανει υστεροσκοπηση τον Σεπτεμβριο στο γιατρο μου. πολυ ευκολη διαδικασια αν εξαιρεσεις οτι σε υποβαλουν σε μεθη για να γινει! παντως ο γιατρος μου εχει κεντρο εξωσωματικης με μεγαλα πσοοστα επιτυχιας! αν ενδιαφερεσαι σου στελνω και στοιχεια σε πμ. αν δεν εχεις βρει κεντρο να σου πω ο,τι πληροφοριες εχω!

Οι άντρες της ζωής μου...

Καλημέρα κορίτσια!

CAPY καλησπέρα,

εγώ έκανα 2 φορές υστεροσκόπηση. Τη μια στον κυανό σταυρό με κόστος 500 ευρώ (γιατρός, αναισθιολόγος, κλινική) και τη 2η στο γέννεσις στη (Θεσσαλονίκη όλα αυτά) με κόστος 600 ευρώ. Με όποιον κι αν την κάνεις, θυμήσου να ζητήσεις το dvd. Η 1η υστεροσκόπηση ήταν επεμβατική (μετά από παλίνδρομη) ή άλλη απλά διαγνωστική (πριν την εμβρυομεταφορά μια και υπήρχε θέμα με το πάχος του ενδομητρίου κι ήθελε η γιατρός να το ελέγξουμε).

Θέλεις να μου πεις με π.μ. σε ποιο κέντρο εξωσωματικής είσαι;

Αν θέλεις σου στέλνω με π.μ. τα στοιχεία του γιατρού που έκανα και τις δυο υστεροσκοπήσεις.

καλή τύχη!:)

Διαφημίσεις

• 2 years later...
CAPY καλησπέρα,

εγώ έκανα 2 φορές υστεροσκόπηση. Τη μια στον κυανό σταυρό με κόστος 500 ευρώ (γιατρός, αναισθιολόγος, κλινική) και τη 2η στο γέννεσις στη (Θεσσαλονίκη όλα αυτά) με κόστος 600 ευρώ. Με όποιον κι αν την κάνεις, θυμήσου να ζητήσεις το dvd. Η 1η υστεροσκόπηση ήταν επεμβατική (μετά από παλίνδρομη) ή άλλη απλά διαγνωστική (πριν την εμβρυομεταφορά μια και υπήρχε θέμα με το πάχος του ενδομητρίου κι ήθελε η γιατρός να το ελέγξουμε).

Θέλεις να μου πεις με π.μ. σε ποιο κέντρο εξωσωματικής είσαι;

Αν θέλεις σου στέλνω με π.μ. τα στοιχεία του γιατρού που έκανα και τις δυο υστεροσκοπήσεις.

καλή τύχη!:)

Καλησπερα θα ηθελα να μου στειλεις αν μπορεις τα στοιχεια του γιατρου θελω νακανω υστεροσκοπηση και εγω

Καλησπερα εγω εκανα πριν μισο χρονο περιπου υστεροσκοπηση(μη επεμβατικη)στο ιατρειο του γυναικολογου μου στη θεσ/κη.κοστισε 300ευρω.αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου πω.

• 4 years later...

Καλημέρα σέ όλες τις μανουλες. Είμαι μαμά δύο παιδιών (5,5 κ 3,5). Πριν κάνω τά παιδάκια μου είχα μία παλλινδρομη.. έκανα εξετάσεις στην κ. Λευκού στην Θεσσαλονίκη, για θρομβοφιλια, αυτοάνοσα, αντίσωματα θηροειδους κτλ.. δεν είχα τίποτα απλά προληπτικά μου  είπε νά παίρνω σαλοσπιρ.. όλα καλά.. πέρυσι όμως ξανά μένω έγκυος αλλά δυστυχώς στη 10η εβδομάδα παλλινδρομησε... τον προηγούμενο μήνα.. βλέπω άλλο ένα τεστ εγκυμοσύνης θετικό.. συγκρατημένα τά συναισθήματα αλλά τά συμπτώματα ήταν πολλά και άρχισα να τρέφω ελπίδες.. δυστυχώς είχαμε σύνδρομο κενού σάκου.. και πήγαμε πάλι για απόξεση..ο γιατρός είπε ότι υπάρχει πιθανότητα ναι είναι κάτι απλό ή και μια βλάβη στο ενδομήτριο.. δεν ξέρω τι να κάνω.. απογοητεύτηκα.. Με τον γιατρό.. Με την όλη κατάσταση.. θά ήθελα να ακούσω εμπειρίες από κοπέλες πού τό έχουν ψάξει σέ δημόσιο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.. εξετάσεις, υστεροσκοπηση κτλ.

Ευχαριστώ

• 8 months later...

Καλησπέρα σε όλες!!Καινούργια στην παρέα σας και κατατρομαγμενη..

Έκλεισα με τον Γκριμπίζη επεμβατική  υστεροσκοπηση στο Γένεσις  γιατί έχω ατελές διάφραγμα στον κόλπο.Τον γιατρο τον γνώρισα την μια μοναδική φορά που πήγα στο ιατρείο του για 2 γνώμη  ,έχω ακούσει για αυτόν πολύ καλά λόγια ,έχει κάνει κάποια κοπέλα χειρουργείο με τον γιατρό αυτό ;

Επίσης πως είναι η διαδικασία δικαιουμαι κάποια επιστροφή από τον ΕΟΠΠΥ;

Διαφημίσεις

On 12/2/2022 at 8:39 ΜΜ, Sweetie32 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!Καινούργια στην παρέα σας και κατατρομαγμενη..

Έκλεισα με τον Γκριμπίζη επεμβατική  υστεροσκοπηση στο Γένεσις  γιατί έχω ατελές διάφραγμα στον κόλπο.Τον γιατρο τον γνώρισα την μια μοναδική φορά που πήγα στο ιατρείο του για 2 γνώμη  ,έχω ακούσει για αυτόν πολύ καλά λόγια ,έχει κάνει κάποια κοπέλα χειρουργείο με τον γιατρό αυτό ;

Επίσης πως είναι η διαδικασία δικαιουμαι κάποια επιστροφή από τον ΕΟΠΠΥ;

Έχω κάνει λαπαροσκόπηση με τον Γκριμπίζη είναι από τους καλύτερους στη Θεσσαλονίκη θα σου έλεγα να μην ανησυχείς για τίποτα. Δεν είναι πολύ ομιλητικός αλλά κάνει τη δουλειά του άψογα. Για τον ΕΟΠΥΥ, το ποσό που δικαιολογεί το παίρνει απευθείας η κλινική μειώνοντας την τιμή που θα πληρώσεις σε αυτούς. Αν δλδ ήσουν χωρίς ασφάλεια θα έδινες πχ 1000€ ενώ μέσω ΕΟΠΥΥ θα δώσεις 750€. Οι αναλογίες και τα ποσά τυχαία. Κάνε βέβαια μια ερώτηση και στον ΕΟΠΥΥ αλλά στις ιδιωτικές κλινικές αυτό συνηθίζεται. Αν μείνεις μέσα ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τρίκλινο που λόγω κόβιντ πλέον συνήθως είναι δύο άτομα μόνο στο δωμάτιο. Καλή ανάρρωση εύχομαι! 

Κράτα το

Κράτα το

• 2 weeks later...

Καλησπερα σε ολες!Επανερχομαι καθως εκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση την Τριτη και ειμαι σε φαση αναρρωσης και θελω να ενθαρυνω ολα τα κοριτσια που μπορει να φοβουνται να κανουν αυτη την εξεταση οπως εγω!
Αρχικα για να καταλαβετε ποσο φοβομουν ,ανεβαλα να κανω αυτο το χειρουργειο 2 χρονια και συνολικα επισκεφθηκα 3 γυνςικολογους μηπως και καποιος μου ελεγε οτι δεν χρειαζοταν  να το κανω και να μου εφευγε ολο το βαρος..

Την ημερα του χειρουργειου  ημουν τοσο τρομαγμενη που οι νοσοκομες με παρηγορουσαν ,μεχρι και η αναισθησιολογος με καταλαβε και προσπαθουσε να με καθησυχασει.

Εν τελη θα πω οτι πραγματικα δεν ειναι κατι ,η ολη διαδικασια ηταν 15-20 λεπτα φανταστειτε οτι εγω εκανα γενικη αναισθησια γιατι μου εκοψαν ενα επιμηκες διαφραγμα που ειχα στον κολπο και ουτε καταλαβα τιποτα απο πονο ,το μονο που νιωθω ισως ειναι κατι σαν τσιμπιες αλλα και αυτο οχι συνεχεια ..Το μονο που μου ειπε ο γιατρος να προσεξω ειναι για 1 μηνα οχι επαφες και την εβδομαδα της αναρρωσης  να μην σηκωνω βαρη

Επισης κατι που ηθελα να ρωτησω ,αν ειχε καποια απο εσας επιμηκες η εγκαρσιο διαφραγμα κολπου ας μου στειλει μνμ γιατι πραγματικα νομιζω οτι ειμαι η μοναδικη στην Ελλαδα