Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ληψη φαρμάκων πριν απο την εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Καλημέρα!Τον τελευταίο καιρό λέμε με το σύζυγο να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι κι όλο κάτι συμβαίνει...Τον προηγούμενο μήνα με έπιασε το αυχενικό μου και πήρα αντιφλεγμονώδες biofenac για 1 εβδομάδα + σταγόνες κ κρέμα elocon τα οποία έχουν και λίγη κορτιζόνη για δερματίτιδα στο κεφάλι κ στο χέρι μου.Τα biofenac τα σταμάτησα 2 εβδομάδες πριν αδιαθετήσω ενώ το elocon 2 μέρες πριν αδιαθετήσω.Ξέρετε πόσο καιρό κάνουν να αποβληθούν τα φάρμακα απο τον οργανισμό?Υποθέτω ότι θα έχουν φύγει αλλά μήπως να αφήσουμε κι αυτό το μήνα κα μετά να ξεκινήσουμε ελευθερες επαφές?Αν γνωρίζει κάποιοιος ας μου απαντήσει...

q3pIp3.png

7QYNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Τον τελευταίο καιρό λέμε με το σύζυγο να ξεκινήσουμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι κι όλο κάτι συμβαίνει...Τον προηγούμενο μήνα με έπιασε το αυχενικό μου και πήρα αντιφλεγμονώδες biofenac για 1 εβδομάδα + σταγόνες κ κρέμα elocon τα οποία έχουν και λίγη κορτιζόνη για δερματίτιδα στο κεφάλι κ στο χέρι μου.Τα biofenac τα σταμάτησα 2 εβδομάδες πριν αδιαθετήσω ενώ το elocon 2 μέρες πριν αδιαθετήσω.Ξέρετε πόσο καιρό κάνουν να αποβληθούν τα φάρμακα απο τον οργανισμό?Υποθέτω ότι θα έχουν φύγει αλλά μήπως να αφήσουμε κι αυτό το μήνα κα μετά να ξεκινήσουμε ελευθερες επαφές?Αν γνωρίζει κάποιοιος ας μου απαντήσει...

το χαρτακι του φαρμακου δε λεει;

δε νομιζω να χεις προβλημα , λιγα ειναι αυτα που απαγορευουν καν να μεινεις εγκυος οταν τα παιρνεις - οπως τα βαρια της ακμης-

διαβασε το χαρτακι κ ρωτα κ το γιατρο σου για να ηρεμησεις!

Τα χαρτάκια λένε δε συνηστούνται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά ούτως η άλλως δεν ήμουνα έγκυος όταν τα έπαιρνα,απλά αναρρωτιέμαι μήπως δεν πρεπει να μείνω και το επόμενο διαστημα...έχεις δίκιο θα πάρω το γιατρό μου τηλ να ρωτήσω για να είμαι σίγουρη...

q3pIp3.png

7QYNp3.png

Ασε να περάσει και άλλος ένας μήνας. Στο λέω παθούσα. Είχα πάθει μια ουρολοίμωξη και αναγκάστηκα να πάρω αντιβίωση. Με το που τελείωσε, ξεκίνησα αμέσως τις προσπάθειες για εγκυμοσύνη και το αποτέλεσμα ήταν μια βιοχημική που μου στοίχισε. Τον επόμενο μήνα έμεινα αμέσως έγκυος. Ρωτάς και τον γιατρό σου εννοείται.