Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

DR ΜΑΚΡΑΚΗΣ ή ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑΣ????

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

θα ήθελα την γνωμη σας ή την σύσταση σας για τον κο Μακράκη ή τον κο Μουστακαρία στο EBRYOART. Εχει καποια εμπειρια????

Ευχαριστώ πολύ!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα εγω τον επομενο μηνα θα κανω την πρωτη μου εξωσωματικη με τον κυριο μουστακαρια.εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για τουσ 2.οποιον και να διαλεγα την ιδια εμπιστοσυνη θα ειχα και στουσ 2.

Καλησπέρα κορίτσια,

θα ήθελα την γνωμη σας ή την σύσταση σας για τον κο Μακράκη ή τον κο Μουστακαρία στο EBRYOART. Εχει καποια εμπειρια????

Ευχαριστώ πολύ!!!

Εχω τον Μακράκη . Είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Πολύ προσεκτικός, ειλικρινής, δεν τάζει λαγούς με πετραχίλια...

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Για τον Μουστακαρία δεν έχω γνώμη. Ο Μακράκης είναι εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Δεν θα σε κοροϊδέψει, θα σου τα πει όπως είναι. Λάβε υπόψη ότι και οι δύο γιατροί βρίσκονται στο ίδιο κέντρο, άρα χρησιμοποιούν και τα ίδια μηχανήματα του κέντρου. Οπότε από κει και πέρα η επιλογή είναι δική σου. Πάντως η επιλογή αυτού του κέντρου είναι σωστή εκ μέρους σου.

Για τον Μουστακαρία δεν έχω γνώμη. Ο Μακράκης είναι εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος. Δεν θα σε κοροϊδέψει, θα σου τα πει όπως είναι. Λάβε υπόψη ότι και οι δύο γιατροί βρίσκονται στο ίδιο κέντρο, άρα χρησιμοποιούν και τα ίδια μηχανήματα του κέντρου. Οπότε από κει και πέρα η επιλογή είναι δική σου. Πάντως η επιλογή αυτού του κέντρου είναι σωστή εκ μέρους σου.

popi76 γεια σου, κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα και για τους δυο. Αναρωτιέμαι, είναι κάποιος από τους 2 πιο εξειδικευμένος σε κατι? Ήμουν προς τον Μουστακαρία γιατί είχε αναλάβει τη σύζυγο φίλου μου, που έκανε τριδυμα.

Letom, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Ξέρω ότι ο Μακράκης είναι εξειδικευμένος και σε υστεροσκοπήσεις, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με εξωσωματική. Πάντως, εφόσον έχεις ακούσει καλά λόγια για τον Μουστακαρία, γιατί να μην τον προτιμήσεις; Αυτό θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά!

Letom, δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Ξέρω ότι ο Μακράκης είναι εξειδικευμένος και σε υστεροσκοπήσεις, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με εξωσωματική. Πάντως, εφόσον έχεις ακούσει καλά λόγια για τον Μουστακαρία, γιατί να μην τον προτιμήσεις; Αυτό θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά!

Σε ευχαριστώ Popi76 για την απαντηση σου. Μια απο τις επομενες εβδομαδες θα τον επισκεφθω! Και ευχομαι να πανε ολα καλα! Πάντως ακουω πολυ καλα λογια για ολο το επιτελειο του EMBRYO-ART.

• 2 months later...

Καλησπέρα και απο εμένα.

Εγώ έκανα το γιο μου μετά από εξωσωματική με το Μουστακαρία και δεν θα τον άλλαζα με κανέναν. Ήταν πάντα κοντά μας από την αρχή και με εμψύχωνε πολύ! Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για ολους τους συνεργάτες του έμβρυοart, οπότε η απόφαση είναι δική σου. Εύχομαι να πάνε όλα πολύύύ καλά!

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Και για τους δύο έχω να πω τα καλύτερα. Από τον κ. Μουστακαρία έχω ίδια άποψη αφού έχω αποκτήσει το πρώτο μου παιδί και πάω τώρα για το δεύτερο, πάλι μαζί του!

Αν και δεν το κανω συχνά, θα πω την εμπειρία μου για τον Μουστακαρία η οποία είναι αρνητική δυστυχως. Δεν είναι μόνο η αποτυχία, αυεί και να τό μπορεί και να συνέβαινε. Είναι ότι δεν μου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις (είχα κι άλλο πρόβλημα από το προφανές) με πείγε για εξωσωματική έχονατς μόνο ένα ωάριο και αυτό κακής ποιότητας με κακές διερέσεις( ήταν δεσδομένο ότι θα αποτύχω αλλά αυτός συνέχισε), ήμουν δύσκολη περίπτωση αλλά δεν γνώριζα το πρόβλημά μου γιατί δεν με ενημέρωσε καθόλου, και μας έλεγε εκ τον υστέρων ένα σωρό ευχόλογα για τον εαυτό του, για το πόσο τίμιος και ηλικρινής άνθρωπος ειναι λες και προσπαθούσε να μας πέισει για κάτι...

Δεν ξέρω , απλά λέω την δική μου εμπειρία.

Καλοκαίρι, λυπάμαι για την αποτυχία σου. ο κ. Μουστακαρίας είναι εξαιρετικός και ως άνθρωπος και ως επιστήμονας. το ότι δεν βρήκε κάτι που είχες είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. οι γιατροί δεν είναι θεοί. ούτε είναι σωστό να σου βάζει ένα σορό εξετάσεις και να πληρώνεις ένα κάρο λεφτά. βήμα βήμα πάει. εκτός αυτού να ξέρεις ότι έχω δει εγκυμοσύνες με "κακά" έμβρυα και υγιή παιδιά και έχω δει αποτυχίες με άριστα έμβρυα. δυστυχώς στην εξωσωματική τίποτα δεν είναι δεδομένο. εύχομαι να πάνε όλα καλά στην επόμενή σου προσπάθεια!

• 2 weeks later...

Κι εγώ είμαι στη διαδικασία εξωσωματικής με το Μουστακαρία. Σήμερα θα κάνω τη δεύτερη μου ενεσούλα.

Είναι πολύ οικείος σαν άνθρωπος και με κέρδισε απο την πρώτη στιγμή. Νομίζω οτι όποιον κι αν επιλέξεις θα είναι το ίδιο μιας και μιλάμε για το ίδιο κέντρο. Το υπόλοιπο προσωπικό είναι το ίδιο. Και εγώ είχα δίλλημα στην αρχή, αλλά το ξεπέρασα. Σκέφτηκα όσα σου είπα και παραπάνω και κατέληξα. Είχα το Χασιάκο σαν γυναικολόγο, αλλά θα συνεχίσω με το Μουστακαρία. Προτιμώ έναν γιατρό που με θυμάται.

sj3dp3.png

Δε συμφωνώ με το "πληρώνεις ένα κάρο λεφτά σε εξετάσεις". Έχοντας κάνει 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις, χρειάστηκε να υποστώ μια εξωσωματική και τη διαδικασία της αποβολής σε δίδυμη κύηση, για να μου πει ο γιατρός να κάνουμε εξετάσεις θρομβοφιλίας. Θα προτιμούσα να είχα δώσει νωρίτερα τα 200 ευρώ, κι ας ήταν αρνητική η εξέταση, παρά να δώσω 3000 για την εξωσωματική & πολύ πολύ πόνο από την αποβολή. Κι εκτός αυτού, στη δεύτερη εξωσωματική, μου έδωσε ο γιατρός μεγαλύτερη δόση ηπαρίνης, με αποτέλεσμα να αραιώσει υπερβολικά το αίμα και να μη μπορέσει να γίνει εμφύτευση. Χίλιες φορές καλύτερα οι εξετάσεις. ..

Διαφημίσεις