Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΣ ΖΥΓΙΣΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ....

Recommended Posts

ΗΡΘΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Κ ΜΑΣ ΖΥΓΙΣΕ (ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ) ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ 3860.

ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 4 ΚΙΛΑ.

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ 20,9 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΕ 40....

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΕΤΟΙΜΟ (ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΕΙ)

ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΝΕΙ (ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΠΙΕ 70 Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ 20 ΜΕ 30).Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ ΜΕ "ΚΟΙΤΑΕΙ" ΠΑΡΑΞΕΝΑ....ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ...ΠΟΛΥ ΜΑΜ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :lol::lol:

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΥΣΤΑΖΕΙ...

ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ..."ΠΡΕΠΕΙ"(?) ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΧΥΝΩ ΛΙΓΟ...Κ ΑΥΤΗ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΤΟΙΜΟ ΓΑΛΑ...

Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ(3860)

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ......?

ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ Κ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ???

ΑΝ ΝΑΙ...ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ???

:?:?:roll:

Διαφημίσεις

δεν είναι άσχετος. καλός έμπορος είναι ο άνθρωπος (των εταιριών με τα βρεφικά γάλατα!) :evil:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

να αλλάξεις οποσδηποτε παιδιατρο (θα σε οδηγησει στον αποθηλασμο αυτος) και να μπεις στην ενοτητα θηλασμού για να σου δωσουν συμβουλες και να ενημερωθεις.

Και ο δικός μου στον 1 μήνα ήταν 3.800 kg. Ο μπέμπης μου βαριόταν πολύ να θηλάσει και το έβγαζα με θήλαστρο και του το έδινα. Παρόλαυτα δεν ήταν και πολύ βαρής. Η παιδίατρος μας είχα πει να παίρνει 200 γραμ. την βδομάδα στις αρχές.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Διαφημίσεις

να σου ζήσει!

το μωρό συνέχεια στο στήθος

και τον παιδ'ιατρο να τον ενημερώσεις καταρχήν οτι είναι άλλες οι καμπύλες ανάπτυξης για τα μωράκια που θηλάζουν.

Δεν εχει καμια σημασια ποσο ειναι τα αλλα μωρακια σε αυτη την ηλικια,γιατι φυσικα καποιο μωρακι γεννηθκε 2500 κιλα και καποιο αλλο 4500,οποτε???????Το βαρος ειναι σχετικο.

Ανοιξε ενα ιδιο τοπικ στον Θηλασμο για να το δουν τα κοριτσια και να σε βοηθησουν.

Και γραψε και τις ζυγισεις του μωρου,απο την γεννηση ως τωρα.

Κωνκων,λες να βαριοταν το μωρο σου να φαει;Δηλαδη αν γεννιοταν πριν 100 χρονια που δεν υπηρχε μπιμπερο τι θα γινοταν.... :?

Στο βιβλιάριό του μωρού υπάρχουν οι καμπύλες βάρους, ύψους,... Που βρίσκεται το μωρό? Είναι τόσο χαμηλά που χρειάζεται να το μπουκώνεις με το ετοιματζίδικο γάλα?

Άλλωστε, το μωρό πήρε βάρος εντός των ορίων. Δεν είναι όλα τα μωρά ίδια. Να μην αγχώνεσαι.

Δεν εχει καμια σημασια ποσο ειναι τα αλλα μωρακια σε αυτη την ηλικια,γιατι φυσικα καποιο μωρακι γεννηθκε 2500 κιλα και καποιο αλλο 4500,οποτε???????Το βαρος ειναι σχετικο.

Ακριβώς! Και πάνω στο χρόνο, είναι όλα μέσα στις καμπύλες βάρους και ύψους. Μην αγχώνεσαι τσάμπα...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Μην αγχώνεσαι καθολου...

Ο δικος μου ο μπεμπακος (3 μηνών τώρα), γεννηθηκε 2.700, τον πηραμε απο το μαιευτήριο 2.500 και ενος μηνός ήταν 3.500.

Τωρα έχει φτασει τα 5.600...

Μην τον ακους τον γιατρο...καλυτερα να τον αλλάξεις παρα να κοψεις τον θηλασμό και να δώσεις στο μωρο ξενο γαλα ενω δεν χρειάζεται.

:roll:

Διαφημίσεις

Να μην δωσεις καθολου ξενο γαλα !Θηλαζε οσο μπορεις κ οσο θελει το μωρο! Ο παιδιατρος δεν φαινεται για φαν του θηλασμου! Περνα μια βολτα απο το τοπικ Θηλασμος κ γραψε αυτα που σου ειπε η Frene! Μια χαρα βαρος παιρνει το μωρο! Μην ανησυχεις.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ (3 ΜΗΝΩΝ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 5,300 ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΟΥΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΑΝΗΣΥΧΩ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ.ΠΟΣΟ ΔΗΛ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΩΡΑΚΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ?

Estel, νομίζω ότι στον παιδίατρο δεν άρεσε που πήρε μισό κιλό και όχι το πόσο συνολικά είναι το μωρό. Τους ενδιαφέρει η αύξηση βάρους σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μάλλον, το μωρό πήρε το ελάχιστο βάρος από αυτό που έπρεπε και σου ζήτησε να κάνετε την εξέταση. Μην ανησυχείς. Εκτός αυτού, δεν παίρνουν όλα τα μωρά το ίδιο βάρος. Απλά, οι παδίατροι έχουν ένα κώδικα.

estel καλησπερα. και εμενα ο μπεμπης μου ειναι σχεδον 3 μηνων. γεννηθηκε στις 6/8. τον θηλαζα για 2 μηνες και στην αρχη του εδινα και αλμιρον1 συμπληρωμα. μετα μονο στηθος. απο τις 13/9 που εκανε το πρωτο εμβολιο δεν παιρνει καθολου βαρος. καναμε και καλλιεργεια ουρων και δεν εδειξε τιποτα. τωρα δεν θηλαζω γιατι δεν εχω καθολου γαλα. εμας το προβλημα ειναι οτι με το ζορι τρωει. του αλλαξα γαλα , του πηρα και το s 26 αλλά ενω φαινεται να τρωει, δεν παιρνει βαρος. (τρωει περιπου 600-700) γρ την μερα. εμας γεννηθηκε 2850 και τωρα ειναι 5300. Ας μου δωσει καποια κοπελα καμια συμβολή.

θεωρώ πως από κιλά μιά χαρά πήρε αγαπητή konstan ...1 κιλό τον μήνα λένε πρέπει να παίρνουν τα μωράκια αλλά δεν είναι κάθε μωρό το ίδιο, οπότε μην ανησυχείς.

Κι εμείς με το γάλα είχαμε ένα θέμα...με το που αλλάξαμε το almiron και πήραμε aptamil του άνοιξε η όρεξη και δεν μπορώ να τον συμμαζέψω τώρα :lol::lol:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

θεωρώ πως από κιλά μιά χαρά πήρε αγαπητή konstan ...1 κιλό τον μήνα λένε πρέπει να παίρνουν τα μωράκια αλλά δεν είναι κάθε μωρό το ίδιο, οπότε μην ανησυχείς.

Κι εμείς με το γάλα είχαμε ένα θέμα...με το που αλλάξαμε το almiron και πήραμε aptamil του άνοιξε η όρεξη και δεν μπορώ να τον συμμαζέψω τώρα :lol::lol:

Πω πω πω sardelaki τι παίδαρος είναι αυτός?Πόσο έχει μεγαλώσει το μπουμπουκάκι σου φτου φτου (άσχετο αλλά ήθελα να το πω!! εγώ κάνω τα κονέ τώρα για γαμπρούς χε χε !!)

Για να γυρίσω στο θέμα μας τώρα εμένα η μπουμπού μου την ζύγισα τελευταία φορά στις 22/10 μια βδομάδα πριν κλέισει 3 μήνες και ήταν ήδη ..... 6360!! Δηλαδή εγώ πρέπει να της κάνω δίαιτα? Και τον ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι είναι οκ κάποια στιγμή θα φρενάρει μόνη της.Δεν υπάρχει λέει πρόβλημα από τώρα όσο ζητάει τόσο να της δίνω ε και εγώ την ξεκινάω με 120μλ και άν μου ζητάει παραπάνω της δίνω συνήθως αλλα 60μλ αλλά τα γεύματα το δεκατιανό και το απογευματινό της είναι συνήθως 100 με 120μλ το βράδυ τρώει 180 ή το πρωί στις 6 που σηκώνεται μετά από 8-9 ώρες ύπνου.

Δοκιμάστε Frisolac k Frisomel εγγυημένα είναι πιο νόστιμα και το πίνουν τα μωρά ευχάριστα. Μιλάω εκ πείρας!!

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

evoula k, φιλενάδα μην το λές αυτό, η δικιά μου το φριζολάκ δεν το πολυήθελε.

Εγώ το μόνο που θέλω να πώ είναι το παράδειγμα της μπέμπας μου. Γεννήθηκε 2470 γρ. , βγήκαμε από την κλινική 2330 γρ.

Στα 4 κιλά έφτασε όταν έγινε 1,5 μηνών και μόνο με θηλασμό.

Μην ξεκινάς συμπλήρωμα, άστην να φάει όσο εκείνη θέλει.

Kalamaraki απ΄ότι βλέπω είμαστε κοντά στην ηλικία.

Η δικιά μου τελευταία φορά που την ζυγίσαμε 2 μιση μηνών ήταν 6 κιλά (να το αφήσω;).

Τρώει 4-5 γεύματα την ημέρα και ξεκινάμε από 180ml και σπάνια θέλει συμπλήρωμα άλλα 30... υπάρχουν φορές που ήπιε σύνολο 240.

Παναγίτσα μου σκέφτηκα σε λίγο θα ορμήξει στο ψυγείο!

Μα πού το βάζει στο στομαχάκι της τόσο γάλα;

Το βραδινό το γάλα το πίνει γύρω στις 10 ανάλογα με το πως θα πάει το πρόγραμμα.

Το πρωινό όμως στις 8,30 που ξυπνάει, λέτε να την ξυπνάω και να την ταίζω πιο νωρίς;