Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάπτιση με θέμα το γύρο του κόσμου

sofie

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!Έχω αρχίσει το ψάξιμο για τη βάπτιση του γιου μου και προσανατολίζομαι στο να έχουμε θέμα ταξιδιώτης ή γύρος του κόσμου.Μήπως έχετε καμιά ιδέα σχετικά;Σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί να εκτυπώσω κάποια πράγματα για το στολισμό π.χ.χάρτες ή χαρτί ταχυδρομείου ή τύπου boarding pass.;Υπάρχει κάποιο site που μπορώ να κατεβάσω κάποια patterns?

Διαφημίσεις

υποκλίνομαι!!! τέλεια και πρωτότυπη ιδέα. Φαντάζομαι προσκλητήριο το παλιό φάκελο ταχυδρομείου, αερόστατα, αεροπλανάκια, υδρόγειους, χάρτες, βαλίτσες και βαλιτσάκια...τέλεια.

δες ιδέες από εδώ. Σίγουρα κάποια σαιτ θα έχουν και δωρεάν εκτυπώσιμα. Αν όχι βρες τις φωτογραφίες που θες και απλώς επεξεργάσου τες. Με λίγο ψάξιμο δεν είναι δύσκολο.

https://www.google.gr/search?espv=210&es_sm=93&biw=1680&bih=941&tbm=isch&sa=1&q=party+travel+theme&oq=party+travel+theme&gs_l=img.3...3883.43507.0.43874.7.7.0.0.0.0.146.913.0j7.7.0....0...1c.1.35.img..7.0.0.zPCdYM2kkz4

Πάντως στη βάπτιση του γιου μου η νονά μας αντί για κουτί για τα βαπτιστικά είχε πάρει μια βαλίτσα λίγο ρετρό από τα σπρίντερ (θεός χωρέστα) και αντί για τα κλασικά βαπτιστικά είχε αγοράσει τραγιάσκα, παντελονάκι με τιράντες και άσπρο πουκάμισο. Και οικονομικότατα της βγήκε και ήταν πολύ όμορφο. Σαν να βγήκε απο ταινία εποχής ήταν ο γλυκούλης μου. :D

cN3ep3.png

Ναι σε ευχαριστώ πολύ!Κι εγώ αυτά ακριβώς σκέφτομαι!Μια κατάσταση ρετρό!Έχω και τέτοιες βαλίτσες και θα τις χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Έχω αρχίσει το ψάξιμο για τη βάπτιση του γιου μου και προσανατολίζομαι στο να έχουμε θέμα ταξιδιώτης ή γύρος του κόσμου.Μήπως έχετε καμιά ιδέα σχετικά;Σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί να εκτυπώσω κάποια πράγματα για το στολισμό π.χ.χάρτες ή χαρτί ταχυδρομείου ή τύπου boarding pass.;Υπάρχει κάποιο site που μπορώ να κατεβάσω κάποια patterns?

ΜΠΡΑΒΟ!!! Πόσο έξυπνη αγορίστικη ιδέα!!!:):!::-)