Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΩΔΥΝΗ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει παιδοδοντίατρο στη Θεσσαλονίκη που να εφαρμόζει την ηλεκτρονική τοπική αναισθησία. Πρόκειται για συσκευή που παροχετεύει ελεγχόμενα το φάρμακο από ένα στυλό τύπου ινσουλίνης και δεν τραυματίζει τους ιστούς με αποτέλεσμα να μην πονάει. Η συσκευή ονομάζεται The Wand.

Η κόρη μου πρέπει να κάνει εξαγωγή στα δύο κάτω κεντρικά νεογιλά λόγω εμφάνισης των μόνιμων ακριβώς από πίσω. Τα νεογιλά μπροστά δεν κουνιούνται και η πανοραμική έδειξε αρκετό συνωστισμό που πρόκειται να επακολουθήσει. Βέβαια το θετικό είναι ότι αν και τα 4-5 μπροστινά φαίνονται αρκετά κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο πίσω στους προγόμφιους η εικόνα αλλάζει γιατί της λείπουνε δόντια μόνιμα οπότε κάπως θα τα χωρέσουμε. Οι σιαγόνες της και οι συγκλίσεις της είναι αρμονικές αλλά λίγο μικρότερες και οι δύο από το κανονικό.

Θα χρειαστεί προφανώς κάποια ορθοδοντική στο μέλλον αλλά λόγω της δικής μου κακής εμπειρίας με την ορθοδοντική 20 χρόνια πρίν έχω ανησυχήσει πολύ. Κυρίως βάσανο είναι οι κινητοί μηχανισμοί και όχι τα σιδεράκια.

Πολύ θα με βοηθούσαν οι πληροφορίες σας ή οι εμπειρίες σας.

Σμαράγδα.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...