Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κιρσοκήλη ξέρετε κάποιον πολύ καλό ουρολόγο Θεσσαλονίκη ;

ΜάιραΖ

Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι 30χρονών ο άντρας μου 38 και προσπαθούμε να κάνουμε μωράκι εδώ και 2 χρόνια!!!!!!Ο γυναικολόγος μου είπε πως εγώ δεν έχω πρόβλημα και μας είπε να πάμε σε Ουρολόγο ανδρολόγο για τον άντρα μου.Πήγαμε σε δύο διαφορετικούς Ουρολόγους τυχαία ο ένας μας είπε πως υπάρχει κιρσοκήλη και πρέπει να κανει χειρουργειο και ο άλλος μας είπε άλλα.....Έχουμε μπερδευτεί ρωτήσαμε πολύ κόσμο συγγενείς,φίλους γνωστους κτλ......και οι περισσότεροι μας είπαν για τον κ. Πέτρο Θάνο .Επειδή έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα.....πολύ ποια είναι η γνώμη σας.......πριν πάμε !!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην παρεα !!!!!!!!επειδή πριν λίγο καιρό ημουν και γω στην ίδια θέση αν οχι σε χειρρότερη!!!!!και ταλαιπωρηθηκα πολύ εγώ και η οικογένεια μοθ στην αρχη με τον πατερα μου που είχε σοβαρο πρροβλημα με τον προστάτη του και μετά με τον αδερφο μου που είχε κιρσοκηλη !!!!!! έχω να πω ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ λόγια για τον κ Πετρο Θάνο.:-)!!!!!!!!!! Είναι ένας γιατρος πολυ διαβασμένος με εμπειρία και αυτοπεποίθηση που φαίνονται και εμπνέουν εμπιστοσυνη ,πολυ καλος χειρουργος,δεν μας ταλαιπωρησε καθόλου, λίγο απόλυτος....και κάθετος στη θεση του ,αλλά αυτο ειναι λόγω της γνώσης και της εμπειριας του.Ό πατέρας μου είναι τωρα παραπολυ καλά και ο αδερφος μου είναι ηδη.... μπαμπάκας!!!!! και αυτό τα λεει ΟΛΑ, εχω να πω τα καλύτερα και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!!:-)

καλημερα και καλη χρονια. εμεις απευθυνθηκαμε στον κ.Χατζηχρηστου. Ο τελειος γιατρος και ανθρωπος . Μαζι λυσαμε ολα τα προβληματα και παραμειναμε και φιλοι. Τον λατρευω.

Fwfvp2.png

yNy5p2.png

Γεια σας κοριτσια και από μένα και καλή χρονιά να έχουμε !!!!!!!Εμεις πηγαμε στον Πέτρο Θάνο πριν από περίπου ένα χρόνο.Ο άντρας μου είχε κιρσοκηλη μας χειρουργησε ο γιατρός και τωρα είμαι εγκυος στον τριτο μηνα !!!!!:D

Ο κ Θάνος ειναι εξαιρετικός ουρολογος φοβερός γιατρός φανταστικος ανθρωπος και φίλος πλεον ,ανετος προσιτός ευγενικός ,χαμογελαστός !!!!!!!! μας ειπε τοτε αφού και εμείς ταλαιπωρηθηκαμε πολυ.....῾μην ανησυχειτε μαζι θα προχωρήσουμε και όλα θα πάνε καλά῾.... και έτσι και έγινε !Θυμάμαι ποσο αγχος ειχα και ενώ πήρα τηλέφωνο να κλεισω τοτε ραντεβου έλειπε στο εξωτερικο και η γραμματέας του μου έκλεισε ραντεβου μετά από πολύ καιρό επειδή δεν προλάβαινε με τόσο κόσμο παρολα αυτά μίλησα με τον ίδιο και μας είδε αμέσως οταν γύρισε στην κλινική ανάμεσα από χειρουργεία που είχε. Θέλω να τον ευχαριστήσω είναι πολύ καλός και τον συνιστώ να πατε !!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πήγαμε στον κο Θάνο και σήμερα μας χειρούργησε για την κιρσοκήλη ! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη , όντως εξαιρετικός γιατρος , άνετος προσιτός και πάνω από όλα άνθρωπος , σε ευχαριστώ γιατρε για όλα και εσας κορίτσια που με βοηθησατε τοσο πολύ στην επιλογη μου !!!!!!!!!:D

• 1 χρόνο μετά...

καλησπερα...μπορειτε ναμου πειτε αν και ο κος θανου ειναι σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο και το πιο βασικο ποσο κοστισε η ενγχειρηση..εμεισ πανικοβληθηκαμε γιατι ο τωρινος ουρολογος λογω ανωμαλιας στην μορφολογια μασ απεκλεισε καθε ενδεχομενο παιδιου.και ψαχνω μια δευτερη γνωμη.

• 10 months later...

καλή σας μέρα...θα ήθελα να ρωτήσω και εγω πόσο κοστίζει μια επέμβαση κιρσοκήλης και με ποιον γιατρό στη Θεσσαλονίκη. Ας πούμε πόσο κοστίζει με τον κ. Θάνο; και μια τελευταία ερώτηση αν γνωρίζετε κάτι για τον κ. Μαλλιώρη, ουρολόγο στην Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...