Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βρεφικός ατμομάγειρας ποιον?

liliana

Recommended Posts

Κορίτσια ξεκινάμε τα φαγάκια κ σκέφτομαι να πάρω ατμομάγειρα βρεφικό.

Εσεις απο εμπειρία τι προτείνεται?

έχω δει ατμομάγειρα της chicco που μαγειρεύει, πολτοποιεί κ ζεσταίνει.

Εχει καμιά το παλιό ή νεο μοντέλο να μας πει?

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

Διαφημίσεις

Γνωμη μου μην παιρνεις τιποτα. Μια χαρα τα φτιαχνεις στην κατσαρολα και στον ατμο χωρις κοπο και τα πολτοποιεις στο μουλτι. Απ΄οτι ειδα αυτος της chicco κανει πανω απο 100 ευρω και καταλαμβανουν και α ρκετο χωρο στην κουζινα. Θεωρω οτι ειναι πεταμενα λεφτα. Τωρα αν μπορεις να τα διαθεσεις και εχεις και αρκετο χωρο στην κουζινα, παρε καποιον που κανει και πολλες εργασιες.

Προσωπικά, ούτε εγώ χάλασα χρήματα για να πάρω κάτι που θα είναι μόνο για το μωρό. Κλασική κατσαρόλα και ατμομάγειρας που είχα για την οικογένεια και μετά πέρασμά από το multi ή και με το ραβδομπλέντερ.

Αν σκοπεύεις να διαθέσεις χρήματα πάρε εργαλεία που θα τα χρησιμοποιήσεις και αργότερα.

Παρόλαυτά αν θέλεις να αγοράσεις, η κουμπάρα μου είχε το μηχάνημα 2 σε 1 της avent. Ήταν πολύ εξυπηρετικό, ιδιαίτερα στις διακοπές που είχαμε πάει καθώς δεν κουβαλούσε μαζί της ολόκληρη οικοσκευή. Βέβαια αν θέλεις να μαγειρεύεις μια φορά και να αποθηκεύεις και στην καταψυξη φαγητό, θεωρώ πως ο κάδος ήταν μικρός.

Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

y2BZp2.png

Εγώ πήρα της avent ωραίος,βολικός όλα μια χαρά αλλά ούτε 10 μέρες δε μου ήταν χρήσιμος..ο μικρός δεν ήθελε αλεσμένα....τον κοιτάω και κλαίω τα 150ε γιατί δε χρησιμεύει για τιίποτα αλλο...

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα της avent ωραίος,βολικός όλα μια χαρά αλλά ούτε 10 μέρες δε μου ήταν χρήσιμος..ο μικρός δεν ήθελε αλεσμένα....τον κοιτάω και κλαίω τα 150ε γιατί δε χρησιμεύει για τιίποτα αλλο...

Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν ατμομάγειρα για μικρές ποσότητες λαχανικών για άλλα μέλη της οικογένειας. Εμείς φτιάχνουμε μπρόκολο, καρότα, κολοκυθάκια, φρέσκα φασολάκια. Γίνονται πολύ ωραία.

Σχετικά με τον ατμομάγειρα της AVENT μαγειρεύει γρήγορα το κρέας? Το ζουμί σε περίπτωση που ειναι πολύ, τι κάνετε? Εννοώ βολεύει που ο κάδος ειναι ενας?

fA47p3.png?5wdXDgnUjYnWp3.png?T9zisx6U

εγω κοριτσια επελεξα μια χυτρα γνωστης εταιρειας που μαγειρευει και σε λιγα λιτρα αλλα και σε πολλα....δεν τα βαζω ολα μεσα μπλουμ το κρεας περιπου στα 10-15λεπτα (αναλογα το κρεας) και τα λαχανικα απο 3-5λεπτα, μετα το μαγειρεμα τα πολτοποιω με το μπλεντερ ή με το μπαστουνι μεσα στην χυτρα....σε γενικες γραμμες συμφωνω με τα κοριτσια που ειπαν οτι δεν θα επαιρναν κατι μονο και μονο για το μωρο αλλα θα προτιμουσαν ενα εγαλειο για την κουζινα.....

καθε μερα ολο και περισσοτερες εκπληξεις....

Διαφημίσεις

Εγώ έχω της Beaba και με βόλεψε πάρα πολύ. Ετοιμάζεις, πολτοποιείς και ζεστένεις το φαγητό του μωρού με αυτόν. Σε ελαχιστο χρόνο έχεις φαγητό του μωρού για 2 μέρες. Τον χρησιμοποίησα πάνω από ένα χρόνο για το φαγητό του γιού μου που είναι 2,5 χρονών τώρα και σε ένα 1,5 μήνα θα αρχίσω πάλι να τον χρησιμοποιώ για την κόρη μου αυτή τη φορά. Από ότι έιδα στο internet έχει βγάλει και δύο νές εκδόσεις, μια με μεγαλύτερο κάδο από αυτό που έχω εγώ και μια με δύο χριστούς μεγάλους κάδους (αυτή είναι πολύ ακριβή όμως). Δεν μετάνιωσα ποτέ για τα λέφτά που διέθεσα για αυτόν, μόνο ο χρόνος που γλιτώνεις αξίζει πολλά παραπάνω χρήματα από την αξία του.

Σχετικά με τον ατμομάγειρα της AVENT μαγειρεύει γρήγορα το κρέας? Το ζουμί σε περίπτωση που ειναι πολύ, τι κάνετε? Εννοώ βολεύει που ο κάδος ειναι ενας?

Ειναι ο,τι καλυτερο,εμενα με βολεψε παρα πολυ γιατι μαγειρευει κ αλεθει ακομα

κ ζεστα!!

εχει μεγαλο καδο κ ειναι γρηγορος κ για κρεας.

Οσο για το ζουμι εχει συνταγες κ λεει ακριβως ποσο νερο θελει καθε φαι.;)

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Εγώ είχα στον μεγάλο μου γιο τον ατμομάγειρα της Chicco και στην αδερφή μου είχα κάνει δώρο τον ατμομάγειρα της Beaba επειδή της Chicco κάποια στιγμή είχε κάνει έλλειψη και δεν τον έβρισκα. Γενικά ήμουν πολύ ευχαριστημένη και εγώ και η αδερφή μου. Στα μικρά μου τώρα επειδή ήταν δύο δεν χρησιμοποίησα καθόλου βρεφικό ατμομάγειρα γιατί εννοείται δεν χωράνε μεγάλη ποσότητα ώστε να επαρκεί για δύο παιδάκια. Αγοράσαμε έναν ατμομάγειρα κανονικό και τα αλέθουμε σε Multi. Και αυτή η λύση είναι μια χαρά και χρησιμοποιούμε και τον ατμομάγειρα και για εμάς. Το καλό με τον βρεφικό ατμομάγειρα είναι ότι είναι 2 σε 1 οπότε δεν πιάνει πολύ χώρο ( σε σύγκριση με δύο συσκευές χωριστές ) και δεν έχεις να πλύνεις δύο συσκευές απλά το αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να τον αξιοποιήσεις μετά.

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Ήρθαν και τα ζουζούνια μου 4/8/2012

• 1 month later...

Επαναφερω το θεμα μηπως δει καμια μανουλα το ποστ.

Ειχα διαβασει καπου αλλου οτι ο ατμομαγειρας της prenatal ειναι ουσιαστικα ο beaba babycook απλα με την επωνυμια της prenatal.

Πραγματι σημερα πηγα απο το μαγαζι και τον ειδα απο κοντα. Ειναι ιδιος και μαλιστα στον πατο γραφει beaba. Και φυσικα ειναι πιο φθηνος. Τωρα στις εκπτωσεις τον εχουν €70.

Αξιζει λέτε; Τελικα ο beaba ειναι bpa-free;

Επαναφερω το θεμα μηπως δει καμια μανουλα το ποστ.

Ειχα διαβασει καπου αλλου οτι ο ατμομαγειρας της prenatal ειναι ουσιαστικα ο beaba babycook απλα με την επωνυμια της prenatal.

Πραγματι σημερα πηγα απο το μαγαζι και τον ειδα απο κοντα. Ειναι ιδιος και μαλιστα στον πατο γραφει beaba. Και φυσικα ειναι πιο φθηνος. Τωρα στις εκπτωσεις τον εχουν ?70.

Αξιζει λέτε; Τελικα ο beaba ειναι bpa-free;

μου ειπαν οτι ειναι.. ποιος ειναι ιδιος; ο πρασινος;

Διαφημίσεις

μου ειπαν οτι ειναι.. ποιος ειναι ιδιος; ο πρασινος;

Ναι ο πρασινος. Στο ειπαν απο το μαγαζι; Το πιο εγκυρο ειναι να το γραφει στη συσκευασια.

Ναι ο πρασινος. Στο ειπαν απο το μαγαζι; Το πιο εγκυρο ειναι να το γραφει στη συσκευασια.

στα κεντρικα που πηγα να αλλαξω τονκαδο. βγαλανε καινουριο τωρα κ ειναι bpa-free

που τον βρηκες 70 ευρω; ειναι ο ιδιος;

Στα prenatal στο καταστημα της πυλαιας.Εμφανισιακα ηταν ο ιδιος, εγραφε κ απο κατω beaba αλλα δεν ξερω αν ειναι με τον καινουριο καδο.

Οταν πηγε ο αντρας μου να τον αγορασει του ειπαν απο το καταστημα οτι ειχε μεινει μονο το εκθεσιακο κομματο γι' αυτο τον ειχαν τετοια τιμη. Δεν τον αγορασαμε τελικα.

Βεβαια εχουμε καιρο ακομα (ο μικρος μας ειναι 45 ημερων) οποτε μεχρι να το χρειαστουμε θα το ψαξω κι αλλο.

Ειμαι αναμεσα στον phillips avent (τον εχω βρει με €95) και στον beaba babycook.

Ρε κορίτσια ο άτμομάγειρας δε παύει να ειναι πλαστικος και να αναπτύσσονται κάποιες θερμοκρασίες... Τι τον θέλετε;;;;;δεν ειναι καλύτερο να φτιάχνεται το φαγητό στη κατσαρόλα;αν υπήρχε γυάλινος που ειναι υγιεινό το καταλαβαίνω αλλα τώρα να μαγειρεύεται φαγητο σε πλαστικό δε ξέρω θεωρω πως ειναι τζάμπα επιβάρυνση και ας ειναι με bpa free.ρωτηστε και τη γνώμη των παιδιατρων σας.

sJbgp3.png W9hQp3.png

Στα prenatal στο καταστημα της πυλαιας.Εμφανισιακα ηταν ο ιδιος, εγραφε κ απο κατω beaba αλλα δεν ξερω αν ειναι με τον καινουριο καδο.

Οταν πηγε ο αντρας μου να τον αγορασει του ειπαν απο το καταστημα οτι ειχε μεινει μονο το εκθεσιακο κομματο γι' αυτο τον ειχαν τετοια τιμη. Δεν τον αγορασαμε τελικα.

Βεβαια εχουμε καιρο ακομα (ο μικρος μας ειναι 45 ημερων) οποτε μεχρι να το χρειαστουμε θα το ψαξω κι αλλο.

Ειμαι αναμεσα στον phillips avent (τον εχω βρει με ?95) και στον beaba babycook.

ο καινουριος καδος ειναι σκουρος οχι το ασπρο το διαφανο που ηταν ο πρωτος .εγω τον πηρα απο ebay ,παρα παρα πολυ φθηνο αλλα δεν ξαναβρηκα.αφου εχεις 6 μηνες ακομα να ψαχνεις μηπως βρεις προσφορα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...