Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερεθισμος της ρινοστοματικης κοιλοτητας.

Recommended Posts

είναι κοκκινα σαν καμενα η υφή είναι σαν να γρατζουνάει και να περιεχει πολλα πολλα μικρα μπιμπίκια...δεν ξερω αμα με καταλαβαίνεις... με μια πρωτη ματια ειναι σαν καμενα πολύ αντιαισθητικο, είναι μονο στην περιοχη στα μαγουλα, σε κανενα άλλο μερος του σωματος... Θυμαμαι πως και η κορη μου ειχε τετοια όταν ειχε ξεκινησει τις τροφες, αλλα αυτή ειχε πολλα σαλια και θυμαμαι ότι μια απλη ενυδατικη την ανακουφιζε και σχετικα πιο γρηγορα ειχε υποχωρησει,αλλα αρχιζω και σκέφτομαι μηπως επειδή είμαι γλυκατζου και τρωω και καμια σοκολατα αυτό τελικα να φταιει;ή και ο καφες;δεν ξερω μπορει να λεω χαζομάρες αλλα... απορω όμως δεν υπαρχει τροπος να γινει καποια εξεταση αιματος; σε τοσο μικρουλη δεν κανουν; και ενας δερατολογος πως θα το καταλαβει με το ματι;

Ωπα!!! Εδω μαλλον εχουμε να κανουμε με ατοπικη και χρειαζεσαι παιδοαλλεργιολογο η και παιδοδερματολογο. Ολα αυτα που αναφερεις οτι εχει στα μαγουλακια του δειχνουν εκζεμα. Καλο θα ηταν παρεις μια γνωμη ενος ειδικου. Υπαρχουν και εξετασεις που μπορουν να γινουν αλλα και με γυμνο ματι μπορει ο γιατρος να βγαλει διαγνωση.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Ωπα!!! Εδω μαλλον εχουμε να κανουμε με ατοπικη και χρειαζεσαι παιδοαλλεργιολογο η και παιδοδερματολογο. Ολα αυτα που αναφερεις οτι εχει στα μαγουλακια του δειχνουν εκζεμα. Καλο θα ηταν παρεις μια γνωμη ενος ειδικου. Υπαρχουν και εξετασεις που μπορουν να γινουν αλλα και με γυμνο ματι μπορει ο γιατρος να βγαλει διαγνωση.

κοαλακι ευχαριστω παρα πολύ θα φροντισω να επισκευτω καποιον από τους δυο συντομα γιατι πραγματικα ειναι πολύ ασχημο...για να σου δωσω να καταλάβεις, οσοι τον βλεπουν...τον κοιτανε πολύ καπωςκαι με ρωτάνε δυστακτικα:''αυτό που εχει στα μαγουλάκια του τι ειναι;''ειναι και ανοιχτόχρωμος και καταλαβαίνεις...

θα επανελθω σιγουρα στο θεμα μολις εχω καποια νεα...

mEJOp2.png?EXgmmHz9

iFIZp2.png?LvwxVqRG

• 4 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια επανερχομαι μετα απο 1+ μηνα για να σας πω πως το προβλημα που αντιμετωπιζε η κορουλα μου με την επιμονη δερματιτιδα εξ επαφης υποχωρησε εντελως. Ομως μεσα σε αυτο το διαστημα και εφοσον επισκεφθηκα και 2ο δερματολογο (αλλιως θα εσκαγα!!!) συμπερανα πως η βλαβη στα χειλη του μωρου οφειλεται σε παρατριματικη επαφη λογω της πιπιλας (κατι που μου επιβεβαιωσε και ο 2ος δερματολογος), δλδ οποτε ακουμπαει η πιπιλα λιγο περισσοτερο οι κηλιδες εμφανιζονται, ενω αν το μαγουλο μεινει σχεδον ανεπαφο με την πιπιλα το δερμα παραμενει πεντακαθαρο!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...