Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΧΙ;

verονικι

Recommended Posts

Είμαστε 4 μηνών και έχουμε αυστηρό πρόγραμμα ύπνου το οποίο έχει καθορίσει η ίδια η μπουμπού. 10-12 πμ, 14,30-15,30 και 19,00 - (??). Αν δεν την ξυπνήσω κοιμάται σερί μέχρι τις 3,00-4,00. Θηλάζει κάθε δίωρο με κλειστά τα ματάκια και ξανακοιμάται. Το ξύπνημα όμως στις 4.00 βεβαια με σκοτώνει. Τις τελευταίες 2 μέρες άρχισα να την ξυπνάω στις 21,00 για κανενα δίωρο και ξανακοιμάται στις 23.00 μήπως και καταφέρουμε το 4,00 να το κάνουμε έστω 6! Πραγματικά είναι σκληρό να ξυπνάς ένα αγγελούδι αλλα δεν άντεχω άλλο ξενύχτι.

Διαφημίσεις

Φίλη μου, κάποια στιγμή κι εμένα είχε κάνει λίγο τη νύχτα μέρα, οπότε και άρχισα να την ξυπνάω ... με πολλές τύψεις, αλλά τελικά αποδείχτηκε πολύ καλή λύση! Μετά από 2 μέρες είχε προσαρμοστεί ήδη!

0mthp3.png

Είμαστε 4 μηνών και έχουμε αυστηρό πρόγραμμα ύπνου το οποίο έχει καθορίσει η ίδια η μπουμπού. 10-12 πμ, 14,30-15,30 και 19,00 - (??). Αν δεν την ξυπνήσω κοιμάται σερί μέχρι τις 3,00-4,00. Θηλάζει κάθε δίωρο με κλειστά τα ματάκια και ξανακοιμάται. Το ξύπνημα όμως στις 4.00 βεβαια με σκοτώνει. Τις τελευταίες 2 μέρες άρχισα να την ξυπνάω στις 21,00 για κανενα δίωρο και ξανακοιμάται στις 23.00 μήπως και καταφέρουμε το 4,00 να το κάνουμε έστω 6! Πραγματικά είναι σκληρό να ξυπνάς ένα αγγελούδι αλλα δεν άντεχω άλλο ξενύχτι.

Καλησπερα! Δηλ οταν ξυπνα κατα τις 3-4 ειναι ξυπνια μεχρι τις 10-12 που εχει συνηθησει να κοιμαται; Σιγουρα ειναι βασανο να εισαι ξυπνια απο τις 4 τα χαραματα μεχρι που να αποφασισει η μπουμπουκα να ξανα κοιμηθει. Εμενα που ειναι διδυμες κ προωρες 29 εβδ, σημμερα 11 μηνων, διορθωμενη 9, ξυπνουσαν ανα 2ωρο, μην σου πω και καθε μια ωρα!!!!!! Δεν τις θηλαζα γιατι το εβγαζα με θηλαστρο απο την παραμονη μας στην εντατικη, και οταν ηρθε η στιγμη να τις θηλασω, ελειψε. Καπου στους 5-6 μηνες χρονολογικη ηλικια, κοιμηθηκαν και οι 2 το ιδιο βραδι, σερι μεχρι το πρωι. Απο τις 10:30 το βραδι. Να πεταξω εμεινε απο την χαρα μου. Χωρις να κανω καποιο κολπο να το πω, η κατι δεν ξερω τι για να την βγαλουν σερι. Ειναι μικρουλα ακομα. Υπομονη, ο αντρας σου δουλευει; Την προσεχει καποιος να κοιμηθεις λιγο μες την μερα; Η ειναι δυσκολο επειδη θηλαζεις; Σου ευχομαι να βρεις τον τροπο να κερδισεις ωρες υπνου αυτου του τοσο σημαντικου πραγματος. Να σου ζησει η μπουμπου!!!!

Καλησπερα! Δηλ οταν ξυπνα κατα τις 3-4 ειναι ξυπνια μεχρι τις 10-12 που εχει συνηθησει να κοιμαται; Σιγουρα ειναι βασανο να εισαι ξυπνια απο τις 4 τα χαραματα μεχρι που να αποφασισει η μπουμπουκα να ξανα κοιμηθει. Εμενα που ειναι διδυμες κ προωρες 29 εβδ, σημμερα 11 μηνων, διορθωμενη 9, ξυπνουσαν ανα 2ωρο, μην σου πω και καθε μια ωρα!!!!!! Δεν τις θηλαζα γιατι το εβγαζα με θηλαστρο απο την παραμονη μας στην εντατικη, και οταν ηρθε η στιγμη να τις θηλασω, ελειψε. Καπου στους 5-6 μηνες χρονολογικη ηλικια, κοιμηθηκαν και οι 2 το ιδιο βραδι, σερι μεχρι το πρωι. Απο τις 10:30 το βραδι. Να πεταξω εμεινε απο την χαρα μου. Χωρις να κανω καποιο κολπο να το πω, η κατι δεν ξερω τι για να την βγαλουν σερι. Ειναι μικρουλα ακομα. Υπομονη, ο αντρας σου δουλευει; Την προσεχει καποιος να κοιμηθεις λιγο μες την μερα; Η ειναι δυσκολο επειδη θηλαζεις; Σου ευχομαι να βρεις τον τροπο να κερδισεις ωρες υπνου αυτου του τοσο σημαντικου πραγματος. Να σου ζησει η μπουμπου!!!!

το ταϊσμα κάθε δίωρο το τηρεί πάντα. Τώρα που απέκτησα μωρό και είδα τα ζόρια πραγματικά αντιλήφθηκα πως πρέπει να ειναι να μεγαλώνεις δίδυμα. Είναι αληθινές ηρωίδες οι μαμαδες! Να σας ζήσουν και να τις δείτε όπως επιθυμείτε. Δεν έχω βοήθεια αλλά που θα πάει, κάποια στιγμή θα κοιμηθούμε! :-)

Καλημερα κουκλα μου!

Να σου ζησει η μπεμπουλα σου!

Θελει υπομονη μεχρι να μεγαλωσει λιγο ακομη και να ξεχωριζει καλυτερα τη μερα με τη νυχτα!Θα βρει μονη της το προγραμμα της,απλως θελει μεγαλη υπομονη απο τους γονεις.Δυστυχως συμβαδιζουμε εμεις με τα παιδια,ιδιως οταν ειναι τοσο μικρα,και οχι αυτα με μας!

Συμφωνω πως η κουραση ειναι μεγαλη!Αλλα,θα δεις πως απο τη μια μερα στην αλλη θα στρωσει!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Φυσικ κ να την ξυπνας. Λογικο ειναι αν κοιμαται στης 7 να ξυπναει στης 3-4..να το ξυπνας στης 9 να καθεται κανα δυορο να κουραζεται λιγο για να κοιμαται τη νυχτα μετα...μπορει να μην ευχαριστο να την ξυπνας αλλα δοκιμασετο κ ετσι ισως σιγα σιγα να μπει σε προγραμμα κ να κοιμαται κ τη νυχτα...αυτη ειναι γνωμη μου..αυτο εκανα κ εγω...κ τωρα κοιμαται απο της 9 μεχρι της 7-8 το πρωι..κ το εκανα απο 2 μηνων κ απο 2μηνων κοιμαται ολο το βραδυ

Οσο για τι θυλασμο δεν ξερω να σου πω γιατι ενω κοιμοταν το μωρο ποτε δεν το ξυπνησα να το ταισω(μονο τις πρωτες μερες)...αφου κοιμαται σημαινει δεν πειναει..αν πειναγε θα ξυπναγε κ θα εκλεγε..φιλιαα

Όσο βάρβαρο και να σου ακούγεται και εγώ τα ξύπναγα και τα δύο μου παιδάκια για να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα!

Αν δε το κάνεις έτσι, ούτε εσύ θα καταφέρεις να ξεκουράζεσαι, ούτε το μωρό θα καταννοήσει τη διαφορά μέρας και νύχτας!

Σίγουρα θα σπέυσουν να σου πούνε οτι είναι πολύ μωρό ακόμη και τί πρόγραμμα να φτιάξεις... Εγώ θεωρώ οτι καλό είναι να μπαίνουν σ'ενα ωράριο απο νωρίς!