Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΝΟΣ-το αιωνιο θεμα.. δεν θελει το κρεβατι της!

Recommended Posts

Καλησπερα εχω μια κορη 21 μηνων.. Θηλαζε μεχρι πριν 10 μερες και φυσικα ειχε συνδεσει στηθος με υπνο.. Τελικα τωρα καπως καταφερνουμε και κοιμαται χωρις.. αλλα δεν θελει με τιποτα το κρεβατι της! αΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ και οταν την ακουμπαω στην κουνια φυσικα ξυπναει και χτυπιεται.. μεχρι και κριση μπορει να παθει!! Αυτο φυσικα συνεβαινε και οταν θηλαζε, απλα τοτε αποκοιμιοταν στο στηθος.. Το βραδυ που ειναι κουρασμενη την βαζω μετα στην κουνια πιο ευκολα ή και καποιες φορες αποκοιμιεται μονη της στην κουνια αφου γκρινιαξει και χαζεψει εκει για λιγο.. Τα μεσημερια ομως ειναι μαρτυριο, με εχει πεθανει! Ενας σοβαρος λογος που σταματησα τον θηλασμ ηταν οτι ειχα εξαντληθει να κοιμομαστε μαζι σαν τα σιαμαια... και οτι ξυπνουσε ΣΥΝΕΧΕΙΑ το βραδυ.. (τωρα ευτυχως δειχνει να κοιμαται περισσοτερο και συνεχομενα). Ακριβως ομως επειδη ζουσα ολη αυτη την κατασταση 20 μηνες , με πολυ κουραση, ενταση, νευρα κλπ εχω βαλει ενα στρωμα στο δωματιο της κι ετσι μεσα στη μαυρη νυχτα και παντα τα μεσημερια κοιμομαστε μαζι εκει . .

Τωρα τι κανω? αρχισε να κοιμαται χωρις στηθος αλλα οχι και μονη στην κουνια.. Κλαιι τοσο πολυ, μπορει να κρατησει κι ενα διωρο αυτο, δεν το αντεχω.. Να βγαλω το στρωμα και να την πιεσω να μαθει αλλιως, οτι δνε υπαρχει εναλλακτικη? Να την κοιμιζω κατω μεχρι να δω οτι μπορει να αλλαξει αυτο? Πραγματικα δεν ξερω πως να το χειριστω.. απο τη μια θελω να της μαθω κατι που διευκολυνει τοσο εμενα οσο και τον υπνο της.. απο την αλλη συχνα αισθανομαι οτι θα της προκαλεσω καποιο τραυμα.. Καποια συμβουλη??!!!!

cf7op3.png

wQtYp3.png

Διαφημίσεις