Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπυράκια στους όρχεις, μύκητες?

Recommended Posts

Ο γιος μου 15 μηνών πριν μια εβδομάδα παρουσίασε λίγα σπυράκια στο εσωτερικό του μπουτίου στο ύψος της πάνας και μια μικρή κοκκινίλα στους όρχεις. Τις επόμενες μέρες χειροτέρεψε και όλη η περιοχή του όσχεου έγινε έντονα κόκκινη και σκληρή ενώ τα σπυράκια στο μπούτι έμειναν ίδια. Η παιδίατρος είπε ότι είναι μάλλον μύκητες και μας συνεστησε την κρέμα daktodor για 5 μέρες. Μέσα σε μια μέρα η κοκκινίλα και η σκληράδα υποχώρησαν και τα σπυράκια στο μπούτι μαράθηκαν. Όμως την επόμενη μέρα αντί για κοκκινίλα εμφανίστηκαν μικρές κοκκινίλες στους όρχεις, σπυράκια στην ουσία, χωρίς μύτη. Συνεχίσαμε την daktodor αλλά καμία βελτίωση. Τελικά η παιδίατρος είπε να μην βάλουμε τίποτα για 2-3 μέρες να δούμε πώς θα πάει, γιατί η daktodor δεν προσφέρει κάτι προφάνως πλέον.

Έχετε πάθει κάτι ανάλογο? Να περιμένω ή να τον πάω στο Παίδων? Έχω αγχωθεί λίγο. Δεν δείχνει να έχει άλλα συμπτώματα, όπως φαγούρα ή πόνο.

Διαφημίσεις

η παιδιατρος σου ειπε πολυ σωστα να περιμενεις μια δυο μερουλες!σιγουρα δεν ειναι κατι επιφοβο!!μην τρελενεσαι!περιμενε λιγο και αν δεν υποχωρησει σε συννενοηση με παιδιατρο μπορεις να το πας σε ενα παιδοδερματολογο! περιμενουμε νεα σου!

Πάρε αν μπορείς την weleda κρέμα πανας, είναι βιολογική και πραγματικά θαυματουργικη

Εμεις είχανε τεράστιο πρόβλημα εκεί κάτω, ο μπεμπης πολυ ευαίσθητος ολα τα δοκίμασαμε και η weleda είναι καλύτερα και απο βαριές κρέμες γιατρού

Διαφορετικά θα τον πήγαινα παίδων

Συγκαμα είναι σίγουρα απλα εξελίχτηκε λίγο παραπερα

Δεν έχω παρόμοια εμπειρία αλλά θα συμφωνήσω με την BabyCute για την κρέμα Weleda. Εμείς την χρησιμοποιούμε από τη γέννηση του μικρού και όντως κάνει θαύματα, ότι και αν έχει εμφανίσει το εξαφανίζει σε μία μέρα. Δεν χάνεις κάτι να τη δοκιμάσεις, περαστικά

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Μόλις μου είπε ο άντρας μου ότι το πρωί είχαν υποχωρήσει κάπως τα σπυράκια, οπότε θα περιμένουμε. Θα πάρω και την κρέμα Weleda, μακάρι να είναι τόσο θαυματουργή όσο λέτε!

Αν θες πες μας ποσες μερες πριν εκανες εμβολιο στο παιδι και ποιο....ευχαριστω

4 μέρες πριν την κοκκινίλα είχαμε κάνει τα εμβόλια ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας και της ανεμοβλογιάς. Αλλά ήδη τότε είχε ένα σπυράκι στο μπούτι (το θυμάμαι γιατί είχα ρωτήσει και την παιδίατρο) και τις επόμενες μέρες τα σπυράκια έγινα 3-4 και άρχισε η έντονη κοκκινίλα στους όρχεις, όπως περιγράφω.

Θεωρείς ότι μπορεί να έχουν κάποια σχέση τα εμβόλια? Τώρα πάντως έχουν φύγει όλα τα σπυράκια ευτυχώς!