Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΛΥΜΠΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΑΘΗΝΑ??

Recommended Posts

Καλησπερα!

Υπαρχει καποια πληροφορια για τον Κ. Κολυμπιανακη οσον αφορα την εξωσωματικη???αν εχει καποια εμπειρια με το συγκεκριμμενο γιατρο θα ηθελα πληροφοριες..Εχω κανει ηδη δυο σε αλλο γιατρο εδω Θεσσαλονικη που στεφθηκαν με αποτυχια.....Καθε πληροφορια και γνωμη δεκτη!! :)

fnGBp2.png

Διαφημίσεις

maria,εαν θέλεις στείλε μου π.μ να μου πείς που ακριβώς πήγες και τι θέμα έχεις για να σου πώ τη δική μου εμπειρία.Εγώ έκανα 1η εξωσωματική σε γνωστό κέντρο της Θεσσαλονίκης και είμαι ήδη στην 10η εβδομάδα κύησης στα διδυμάκια μου.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Καλησπερα!

Υπαρχει καποια πληροφορια για τον Κ. Κολυμπιανακη οσον αφορα την εξωσωματικη???αν εχει καποια εμπειρια με το συγκεκριμμενο γιατρο θα ηθελα πληροφοριες..Εχω κανει ηδη δυο σε αλλο γιατρο εδω Θεσσαλονικη που στεφθηκαν με αποτυχια.....Καθε πληροφορια και γνωμη δεκτη!! :)

O κ Κολυμπιανάκης είναι πολύ σοβαρός γιατρος. Τον επισκέφτηκε φίλη μου και ήταν ο μόνος που δεν της πρότεινε πρωτόκολο- κονσέρβα αλλα πρότεινε πιο εξατομικευμένη αντιμετώπιση. Προσωπικά δεν τον έχω επισκεφτεί διότι δεν χρειάστηκε να κάνω εξωσωματική αλλά διάβασα διάφορα άρθρα του πριν μείνω έγκυος και είναι πραγματικά πολύ καταρτισμένος. Ως γιατρός( άλλης ειδικότητας) εντυπωσιάστηκα.

Διαφημίσεις

Argini, καθε γνωμη φυσικα και ειναι σεβαστη αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα οταν προερχεται απο καποιον που ειχε ουσιαστικη και προσωπικη εμπειρια απο την εξωσωματικη με διαφορα κεντρα και γιατρους. Φυσικα και παλι οι γνωμες διυστανται και ειναι τι θα σου κανει κλικ εννοειται. Παντως καλο ειναι να μιλαμε βαση προσωπικων εμπειριων για να μην μπερδευουμε τα κοριτσια που κανουμε τοσο δαπανηρες ψυχικα σωματικα και οικονομικα προσπαθειες.

JU4zp3.png

Argini, καθε γνωμη φυσικα και ειναι σεβαστη αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα οταν προερχεται απο καποιον που ειχε ουσιαστικη και προσωπικη εμπειρια απο την εξωσωματικη με διαφορα κεντρα και γιατρους. Φυσικα και παλι οι γνωμες διυστανται και ειναι τι θα σου κανει κλικ εννοειται. Παντως καλο ειναι να μιλαμε βαση προσωπικων εμπειριων για να μην μπερδευουμε τα κοριτσια που κανουμε τοσο δαπανηρες ψυχικα σωματικα και οικονομικα προσπαθειες.

Mιλησα σαν γιατρός (άλλης ειδικότητας) που πρώτον μπορεί να καταλάβαινει το βιογραφικό ενός συναδέλφου , δευτερον η κοπέλα που ανέλαβε είναι πολύ στενή μου φίλη και εκτίμησα τον τρόπο που αντιμετώπισε μια πολύ ταλαιπωρημένη κοπέλα καθώς ήταν ο μόνος που ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΕ τη θεραπεια ( που ήταν και επιτυχής) και τρίτον διάβασα άρθρα και δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου γιατρου και αντιλήφθηκα με τις γνωσεις ιατρού που διαθετώ ότι ο συνάδελφος είναι ουσιαστικός γνώστης του αντικειμένου...Συγνωμη αν η γνωμη μου σε ενόχλησε αλλα είναι η αποψη μου και εχω κάθε δικαίωμα να την εκφράσω.

Ελπίζω η θεματοθέτρια ανεξαρτήτως της επιλογης της να είναι ήδη μανούλα.

Mιλησα σαν γιατρός (άλλης ειδικότητας) που πρώτον μπορεί να καταλάβαινει το βιογραφικό ενός συναδέλφου , δευτερον η κοπέλα που ανέλαβε είναι πολύ στενή μου φίλη και εκτίμησα τον τρόπο που αντιμετώπισε μια πολύ ταλαιπωρημένη κοπέλα καθώς ήταν ο μόνος που ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΕ τη θεραπεια ( που ήταν και επιτυχής) και τρίτον διάβασα άρθρα και δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου γιατρου και αντιλήφθηκα με τις γνωσεις ιατρού που διαθετώ ότι ο συνάδελφος είναι ουσιαστικός γνώστης του αντικειμένου...Συγνωμη αν η γνωμη μου σε ενόχλησε αλλα είναι η αποψη μου και εχω κάθε δικαίωμα να την εκφράσω.

Ελπίζω η θεματοθέτρια ανεξαρτήτως της επιλογης της να είναι ήδη μανούλα.

Εννοειται πως καθενας μπορει να πει την γνωμη του το ξεκαθαρισα απο την αρχη αυτο. Απλα ειπα οτι ειναι προτιμοτερο να υπαρχει προσωπικη εμπειρια . Και εγω παρομοιως ειμαι γιατρος και μιλωντας γενικα οφειλω να σου υπενθυμισω οτι καλες και χρησιμες οι μελετες και οι θεωριες για εμας τους γιατρους αλλα τα κοριτσια που συμμετεχουν εδω ενδιαφερονται κυριως για πραξεις, θελουν να παρουν ενα μωρο στα χερια και εχουν συνηθως υποστει πολλα. Εδω λοιπον εγω συνειδητα συμμετεχω μονο ως παθουσα και οχι ως γιατρος. Σ'οτι αφορα την "εξατομικευση" εγω καταθετω την ΔΙΚΗ μου προσ.εμπειρια ως ασθενης...Φυσικα και δεν μπορω να υπεισελθω σε λεπτομερειες που μπορει να θεωρηθουν δυσφημιση.Αν ομως εχεις αποριες στειλε μου πμ και θα σε διαφωτισω και ιατρικα και ως ασθενης. Αυτο ισχυει για ολες τις κοπελες. Καταλαβαινω τον πονο σας και σας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια και ο Θεος μαζι σας!!!

JU4zp3.png