Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ενψυχωστε με με αγχωνουν ολοι για την γεννα

Recommended Posts

καλημερα

ολοι με εχουν αγχωσει με την γεννα ολοι θελουν να γινουν γιατροι και μου κανουν χαλια την ψυχολογια μου

ειμαι 40+1 ο γιατρος μου εχει δωσει ημερομηνια 8/11 !!

το θεμα ειναι το εξης οτι θα κανω καισαρικη τελικα λογω κονδυλωματων εσωτερικων που ειχα πριν την γεννα τα οποια ηταν cin1

λοιπον

και εαν σπασουν τα νερα??? θα προλαβεις να πας στο νοσοκομειο που δεν κανει να γεννηθει φυσιολογικα??

η αλλη εσπασαν τα νερα και γεννησε αμεσως και οχι μετα απο 15 ωρες περιθωριο μιλαμε τωρα για 45 χρονια πριν !!! αυτα ακουω και τρελαινομαι

και αν παθει κατι το μωρο ?

και γιατι σου δινει παραταση και δεν στο παιρνει απο τωρα?

και γιατι το ενα και γιατι το αλλο !!!!!

Ε δεν αντεχω αλλο και εγω εφιαλτες βλεπω τα βραδια!!!!

βοηθηστε με !!!

τελευταια περιοδο ειχα 25/1 αλλα η συλληψη εγινε πολυ αργοτερα αφου στις 10 μαρτιου ειδαμε σακο με βαση τον υπερηχο εχω διαφορα 5 μερες με το μωρο !

Τ ι να κανω βρε κοριτσια πως θα ηρεμησω?

Διαφημίσεις

Καλημέρα....με το καλό όλα !!!!!

Μην ακούς κανέναν άλλο εκτός από το γιατρό σου (που φαντάζομαι του έχεις εμπιστοσύνη). Ο καθένας πάντα λεει το κοντό του και το μακρύ του....και συνηθισε το γιατί μετά όλοι αυτοί οι ίδιοι θα έχουν αποψη και για το παιδι......:twisted::twisted::twisted:

Ο γιατρος προφανώς έχει μελετησει το ιστορικό και την κατασταση τοσο την δικιά σου όσο και του μωρού σου.... και είναι ο καταλληλοτερος για να παρει αυτη την αποφαση.

Η αλήθεια είναι (για να κάνω και το συνήγορο του διαβόλου) ότι συνηθως σε προγραμματισμενη καισαρική δεν περιμένει ό γιατρός 40+αρκετες μέρες.... αλλά όπως προείπα θα έχει τους λόγους του.

Κοριτσάκι μου.....θα περιμενουμε νεακια σου.....και οπως είπαμε μην αγχωνεσαι με κανενα σχόλιο........ολοι παντα κατι εχουν να πουν.....

Φιλιά πολλάααα

U80ep3?r=1271337460

να μην ακους κανεναν κοπελα μου και ολα καλα θα πανε!!!!!ο γιατρος σου ξερει τι κανει...απλα και οι υπολοιποι ειναι αγχωμενοι για αυτο λενα ισως κ πραγματα που δεν θα επρεπε................με το καλω να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!!!!

βρε κοριτσι μου ηρεμησε !! ποσο μακρυα ειναι το νοσοκομειο ποια που δεν θα προλαβεις να πας??? αν ειναι να βγαινανε τοσο ευκολα τα μωρα δεν θα φοβοτανε καμια να γεννησει !! το καλυτερο που εχεις να κανεις για να ξεανχωθεις ειναι να μιλησεις με τον γιατρο σου και να του πεις αυτα που σε απασχολουνε ! εγωδεν εχω εμπειρια ακομη αλλα μου φενονται τραβηγμενα ολα αυτα που σου λενε !! να προσεχεις και με το καλο !! ;)

Εμενα μου εσπασαν τα νερα 12.30 το βραδυ και πήγα στη κλινική που ήταν σε διπλανή μεγάλη πόλη και απόσταση 40χμ γυρω στις 2....Εμεινα όλο το βράδυ με καρδιοτοκογραφο και μηδενική διαστολή λογω λωροδεμενης μπεμπας και τελικα στις 8+ το πρωι μπήκα για καισαρική που ναι μεν δεν ηταν προγραμματισμένη, αλλά τελικά έγινε!

Καλή λευτεριά να εχεις και ολα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!!!!!!!

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση ....

Γενικα αγχωνομαι με το παραμικρο και οταν σου λενε αλλα νταλλον τρελαινεσαι !!!

δεν ειναι και μακρια το νοσοκομειο 15 λεπτα αλλα αλλα αλλα τι να πεις... !!!

αυριο θα παω στον γιατρο ξανα να δω τι θα μου πει για να δουμε!!

δηλαδη να τραβας το ζορι να αγχωνεσαι για το αν θα πανε ολα καλα να εχεις παρει κιλα και να ζοριζεσαι να μην κοιμασαι και να εχεις και μουρμουρες ελεος!!!!

η αληθεια ειναι οτι μου κανει λιγο εντυπωση προγραμματισμενη καισαρικη και να εχεις ηδη ξεπερασει τις 40 εβδομαδες,αλλα σιγουρα ο γιατρος ξερει καλυτερα...και αν του εχεις εμπιστοσυνη, ασε τους λοιπους συγγενεις και φιλους,να λενε...

με το καλο να το παρεις αγκαλιτσα το παιδακι σου

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...