Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

4 ΜΗΝΩΝ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ

Recommended Posts

ΕΔΩ ΚΑΙ 10-15 ΜΕΡΕΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΑΛΛΟΝ)

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ?

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑ?

Διαφημίσεις

Όταν η κόρη μου ξεκίνησε να κάνει τα ίδια (περίπου 5 μηνών), όλοι υποθέσαμε ότι ήταν τα δοντάκια της....Τώρα είναι 8 1/2 μηνών και ακόμα δοντάκια δεν είδαμε....Μπορεί να είναι δοντάκια, μπορεί όμως απλά να είναι μια καινούρια ανακάλυψη..Εμείς προσπαθήσαμε και της δίναμε παιχνιδάκια οδοντοφυίας και το ελλάτωσε.Τελείως βέβαια δεν το έκοψε..

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ?

Δεν ειναι συνήθεια ειναι εξερεύνηση και ανακάλυψη. Να μην την κόψετε και να μην την εμποδίσετε γιατί διαταράσσετε την ψυχοσωματική εξέλιξη του μωρού σας .

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

το κάνει από 3 μηνών ο μπόμπιράς μου και φυσικά δεν προσπαθώ να του το κόψω. Ανακαλύπτει έτσι το μωρό γιατί να του το κόψω;;; :?

κι οτιδήποτε πιάσει στα χέρια του το βάζει στο στόμα...όλα είναι πολύ φυσιολογικά :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Εγω παλι αυτο δεν το καταλαβαινω.Γιατι οταν βλεπουν το χερακι στο στομα του παιδιου το λενε ολοι "Οχι το χερακι στο στομα" θαρρεις και εβαλα κανενα ξυλο με σκ#@@#$.Το πιο φυσιολογικο ειναι να βαλει τα χερακια του στομα, σκεψου αν ξαφνικα καταλαβεις οτι εχεις δυο χερια και μπορεις να τα κουνας δεν θα επιχειρησεις να τα χρησιμοποιησεις και μαλιστα βαζοντας τα στομα εφοσον απο την ωρα που γεννηθηκε ειναι το μονο το οποιο εχει εξασκηθει να χρησιμοποιεί καλα :lol: .Επισης σκεφτειται να βγαζατε δοντι και να σας τρωγαν εγω οχι μονο χερι πιστευω και τα ποδια μου θα βαζα. Επισης με αυτα τα διαφορα μασητικα παιχνιδακια η κατασταση βελτιωνεται αλλα και παλι δεν τοχουν σε τιποτα να το ριξουνα κατω και να πιασουν δουλεια με το χερι. Παντως οσο μεγαλωνουν ελαττωνεται το φαινομενο γιατι αρχιζουν να τους απασχολουν και αλλα πραγματα και αλλα παιχνιδια.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ,ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

Τι κάνουμε όμως αν μείνει συνήθεια γιατί έχω δει παιδάκια που στο δημοτικό και βάζουν χέρια ακομα στο στόμα. Μα μην το κόβουμε λέτε, γιατί κι εμένα μου το ξεκίνησε από τότε που ανακάλυψε τα χέρια της και όλο της το βγάζω. Άρχισε επίσης να αρνείται την πιπίλα.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

κάπου το εχω ξανααναφερει αυτό σε άλλο τόπικ

ο αδερφός μου είναι 29 χρονω κ ακόμα πιπιλαει τα χέρια του!!!

εννοειται τον κοροιδεύουμε , αλλά χαμπαρι αυτός

η κόρη του(το αστεράκι μου) 3 χρονω τώρα όχι απλα τα πιπιλαει.......

αλλά ακριβως κ με τον ίδιο τρόπο :shock:

δε ξέρω αλλά για μένα ειναι πολυ φυσιολογικό για τα μωρα

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ. Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η ΑΓΛΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ "ΣΟΦΟ" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ.... ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΜΕΝΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΧΕΙΜΟΝΙΑΖΟΥΜΕ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ( ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΕΡΙΑ) ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΔΙΠΛΩΝΩ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΙΑ.... ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ.... ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....

Κι εμένα τα ίδια. Πιπίλα δεν έπιασε ποτέ, αλλά τώρα τελευταία όταν θέλει να κοιμηθεί και δεν την βάζω στο στήθος πιάνει το δάχτυλο και ξεκινάει το ρούφηγμα. Τα δε χέρια της είναι πάγος... Προσπαθώ να της βάλω την πιπίλα αλλά τίποτα. Δεν τη θέλει. η το μεμέ ή το δάχτυλο, τι να κάνω... την αφήνω... και που θα με βγάλει δεν ξέρω.