Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το απαχθέν 4χρονο κοριτσάκι που ζούσε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα

Recommended Posts

http://www.mothersblog.gr/news/item/11773-afto-einai-to-koritsaki-pou-vrethike-se-katavlismo-roma-sta-farsala-fotografies

Όσοι έχετε facebook, παρακαλώ διαδώστε. Όποιος πιθανόν γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Η μανούλα του είναι κάπου εκεί έξω και το περιμένει...

Διαφημίσεις

Το κοινοποιησα κι εγω μολις το ειδα το μεσημερι!

Πραγματικα τραγικο, μακαρι να βρεθουν οι γονεις του!

Και εξοργιστικο που αυτοι οι ανθρωποι ειχαν διπλες και τριπλες μεριδες,ταυτοτητες και αφμ στα παιδια... ποσα παραθυρακια εχει αυτο το συστημα, ποσα κενα, ειναι πραγματικα τοσο δυσκολο να δημιουργηθει μια βαση δεδομενων στην οποια θα εχουν προσβαση οι δημοσιες υπηρεσιες??

Δήλωναν πως έχουν 14 παιδιά και παίρνανε 2.800 ευρώ επίδομα...να τρελαίνεσαι δηλαδή. Το παιδί θα εξεταστεί λέει από ανθρωπολόγο για να προσδιοριστεί από πού κατάγεται, από την κατατομή των οστών. Μπορεί και να μην ήταν απαγωγή, αλλά αγοραπωλησία...όλα να τα περιμένεις!

Πολύ δύσκολη κατάσταση...

το έρμο κοριτσάκι αυτούς τους απατεώνες ήξερε για γονείς του... και τώρα αισθάνεται απαγμένο...

ελπίζω να κηνηθούν γρήγορα οι διαδικασίες και να βρεθεί η μάνα του και να μην μείνει πολύ καιρό στο ύδριμα

μια βαση δεδομενων στην οποια θα εχουν προσβαση οι δημοσιες υπηρεσιες??

πολλές άγνωστες λέξεις για την ελληνική δημόσια διοίκηση..εδώ δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά..ένας υπάλληλος δεν είδε ότι σε λίγους μήνες η τύπισσα είχε κάνει πόσα παιδιά..?ή είδε και σκέφτηκε "δική μου δουλειά ειναι να βγάλω το φίδι από την τρύπα"..πόσο τραγικό ..και από μια αποψη τυχερό το λες το αγγελούδι, ποιος ξέρει ποια θα ήταν η μοίρα του αν έφτανε σε ηλικία που θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν..παντού παει το μυαλό..

Διαφημίσεις

Εγω διαβασα οτι ο ψυχολογος που την ειδε την χαρακτηρισε αγριμι την μικρη και οτι αναπτυξιακα ειναι πισω για την ηλικια της...

πραγματικα αυτο για τη βαση δεδομενων το εχω σκεφει πολλες φορες, ποση χαρτουρα θα γλιτωναμε, ποσο ευκολα θα διασταυρωνοντουσαν ολα, λιγοτερες κομπινες, γραφειοκρατια... ειναι τοσο δυσκολο πια?

Και ολα αυτα τα παιδια που ειχαν δηλωσει σιγουρα δεν ειναι δικα τους, μακαρι με αφορμη αυτο το κοριτσακι να γινει μια γερη ερευνα και να σωθουν ολα αυτα τα παιδια.

Κι εγώ τα διάβασα αυτά. Θέλω να πιστεύω πως δεν είχε κακοποιηθεί και πως το χρησιμοποιούσαν μόνο για επαιτεία. Μακάρι να βρεθεί γρήγορα η οικογένειά του ή κάποια άλλη να το αγκαλιάσει...πιστεύω πως δεν είναι από Ελλάδα γιατί θα είχε καταγγελθεί η απαγωγή και θα το είχαν διασταυρώσει μέχρι τώρα.

Τα 10 από τα 14 δηλωθέντα παιδιά του ζευγαριού αγνοούνται...ό,τι κι αν σημαίνει αυτο.

ένας υπάλληλος δεν είδε ότι σε λίγους μήνες η τύπισσα είχε κάνει πόσα παιδιά..?ή είδε και σκέφτηκε "δική μου δουλειά ειναι να βγάλω το φίδι από την τρύπα"..πόσο τραγικό ..και από μια αποψη τυχερό το λες το αγγελούδι, ποιος ξέρει ποια θα ήταν η μοίρα του αν έφτανε σε ηλικία που θα μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν..παντού παει το μυαλό..

Δεν πάνε με τα ίδια στοιχεία να δηλώσουν τα 10 παιδιά βρε. Έχουν διπλές και τριπλές ταυτότητες, διπλούς και τριπλούς "πατεράδες". Άλλωστε ποιος υπάλληλος θα διαφωνήσει με Ρομά; Αυτούς δεν τους πλησιάζει ούτε η αστυνομία.

Μακάρι να υπάρχει κάπου μια μαμά που να το ψάχνει το κοριτσάκι, αν και χλωμό το βλέπω... (αν υπήρχε, δεν θα είχε εμφανιστεί ως τώρα?)

Κοριτσια βρεθηκε ενα ζευγαρι απο θεσαλλονικη ,ο ενας εκ των 2 γονεις ειναι αλλοδαπος απο βορεια χωρα.. οι οποιοι στη γεννηση του παιδιου τους τους ανακοινωσανε (το 2009) οτι πεθανε το μωρακι.Αυτοι μετα κανανε καποια ερευνα κααι διαπιστωσανε εντελει οτι το φερετρο του παιδιου τους δεν ειχε τπτ μεσα!!!!Τραγικο ετσι???Ευχομαι να ειναι αυτοι οι γονεις και να ληξει αμεσα η ταλαιπωρια του κοριτσιου!

FvxMp3.png