Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαφημίσεις - Τηλεόραση - Ζουζούνια

Recommended Posts

Καλημέρα..

Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να βάλω τη μικρή μου να συμμετέχει σε διαφημιστικά ή στο παιδικό πρόγραμμα του Αλτερ με τα Ζουζούνια?

Έχω στείλει εμαιλ στο Αλτερ αλλά.. τζίφος.. Καμιά διαφημιστική ξέρετε ή κανα κονέ??

Ευχαριστώ.

:wink:

Η Αννούλα μου .. η ζωή μου!

Διαφημίσεις

Πόσο ειναι η μικρή σου? Πάει σχολείο??

Και γιατί θέλεις να την ρίξεις στα δύσκολα από τώρα?? :wink:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Η μικρούλα μου είναι μόλις 10 μηνών.. αλλά το θέλω παααρα πολύ..

Ξέρεις .. δεν είναι θέμα ψώνιου.. απλά πέρασα πού δύσκολα μέχρι να την κάνω.. και τώρα που την έχω και είναι πέρα από τις προσδοκίες μου (αυτό που΄λένε πολύ καλό για να'ναι αληθινό..) θέλω να κάνω κάτι.. να τη καμαρώσω .. και μαζί με μένα κι όλος ο κόσμος..! Είναι ένα πολύ χαρισματικό παιδί.. πολύ γελαστό.. και με πολύ επιείκια.. πανέμορφη..(δεν το λέω επειδή είναι παιδί μου .. είμαι πολύ αντικειμενική .. εξ'άλλου όλος ο κόσμος μου το λέει και επιβεβαιώνει αυτό..)

Ευχαριστώ

Εφή

Διαφημίσεις

Εφούλα, να σου πω κάτι εντελώς φιλικά? Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς? Εννοείται πως θα πράξεις όπως εσύ θέλεις, αλίμονο, αλλά δεν ξέρω… να λέω.

Κάποια στιγμή που ήμουν με τον μικρό στα lapin μου πρότειναν να κάνει ο μικρός ένα δοκιμαστικό για την Χριστουγεννιάτικη μακέτα της εταιρείας (τότε ήταν ενάμιση χρονών ο Ανδρεούλης μου). Χάρηκα πολύ, ένιωσα καμάρι για τον γιο μου αλλά…. αρνήθηκα…δεν ξέρω κοπέλα μου αλλά γιατί να το βάλεις το παιδάκι σε αυτό το κύκλωμα? Και ζούμε και σε πονηρούς καιρούς. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί από αυτή την απόφασή σου και μόνο. Μπορεί το παιδάκι σου όντας χαρισματικό να κολλήσει σε αυτό το κύκλωμα και αργότερα να του χαράξεις εσύ τον δρόμο που κανονικά θα χάραζε μόνο του.

Φιλικά

Σ'ευχαριστώ πολύ..

η αλήθεια είναι πως μου έχει περάσει κι εμένα από το μυαλό.. κι έχω τους ενδιασμούς μου.. απλά καμιά φορά ο ενθουσιασμός και η λαχτάρα μου με παρασέρνουν. Ξέρεις ήθελα να πιστεύω πως τα πράγματα δεν είναι τοσο .. ξέρεις ..το μυαλό παντα πλάθει διαφορα.. αλλα΄έλεγα σιγα σε μένα..

Μάλλον θα το ξανασκεφτώ.. καλύτερα να φυλάω τα ρούχα μου..!

Ευχαριστώ πολυ που μου τα θύμισες..

Λες και η δικη μου να ειναι γεννημενη για τη show biz???

Έπαιζε τις προαλλες η τηλεοραση και ειχε επαναληψη το "Ελλαδα εχεις ταλεντο" και εδειχνε τα παιδακια που χορευαν κρητικα και η μικρη ειχε κολλησει και στο τελος πεταει το θεϊκο: "Θελω να παω κι εγω στην τηλεοραση στον Ψινακη!" :shock::shock::shock:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

• 3 weeks later...

επειδη ο πατερας μου ειναι σκηνοθετης σε διαφημισεις να σου πω 2-3 πραγματα και ξανασκεψου το.....

καλο ειναι να πας σε πρακτορειο γιατι εκει θα σε προστατεψουν και θα σε στειλουν σε καλες δουλειες....

ΑΛΛΑ πιστεψε με τετοια ταλαιπωρια....θα πρεπει να περνας συνεχεια απο διαδικασια casting ΚΑΙ ΑΝ σε παρουν...(τσαμπα χρονος και ταλαιπωρια)μετα θα πρεπει αν σε επιλεξουν για διαφημιστικο να πας να κανεις fitting δηλαδη να βαλεις στο παιδι σου μια σειρα απο ρουχα για να διαλεξουν το σωστο συνολο για την διαφημιση (τα οποια ρουχα δεν ειναι πλυμμενα σαφως αφου τα παιρνουν κατευθειαν απο τις βιοτεχνιες) -καταλαβαινεις την ταλαιπωρια και μετα θα πρεπει να υποστεις ενα πολυωρο γυρισμα σε αρκετα ανθιυγειηνες συνθηκες (καπνιλα,φωτα κλπ) και βεβαια το παιδι θα πρεπει να εινια συνεργασιμο και να τα πηγαινει καλα με ξενους (πραγμα δυσκολο με μωρα)..και να μη βαριεται να κανει πολλες επαναληψεις και τα ιδια πραγματα....

πιστεωε τα 10 δευτερολεπτα διαφημισεις ενος παιδικου γιαουρτιου πχ εχει ενα 12ωρο γυρισμα μινιμουμ....αν το σκεφτεσαι ακομη θα πρεπει να απευθυνθεις σε πρακτορειο.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

• 2 years later...

Διαφημίσεις