Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Eπιλογή κουζίνας με ή χωρίς fan

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Θέλω μια μικρή και οικονομική κουζίνα, έχω βρει 2 καλές. Η μιά έχει fan δηλαδή επιλογή ψησίματος με αέρα και ή άλλη δεν έχει καθόλου, αντιστάσεις και γκριλ μόνο.

Πόσο σημαντικό ειναι να έχει ανεμιστήρα και ψήσιμο με αέρα;

Θα προτιμούσα αυτήν χωρίς, γιατί έχει ένα μάτι για καφέ ένω και όλα διαφορετικό μέγεθος ενώ η άλλη έχει μόνο μεγάλα και μεσαία μάτια.

http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/cookers/101848-daewoo-dhp651

http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/cookers/125201-zanussi-zce561mw

(την πρώτη προτιμώ αλλά δεν έχει ψησιμο με άερα.)

Ποια να διαλέξω;

Διαφημίσεις

νομίζω ότι το ψήσιμο με αέρα είναι απαραίτητο όταν βάζεις δύο ταψιά ταυτόχρονα στο φούρνο. Εγώ π.χ. δεν το έχω κάνει στην κουζίνα μου ποτέ!!

Βολεύει να έχει λειτουργία αέρα η κουζίνα...όσο αφορά το μικρό ματακι που δεν εχει, με ενα καμινετο φτιαχνεις καλυτερο ελληνικο καφέ και δεν καις και ρευμα!!! ;););)

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Εξαρτάται πόσο θέλεις το μικρό μάτι και πόσο θα χρησιμοποιείς τη λειτουργία του αέρα (πόσο συχνά θα βάζεις δύο ταψιά, πόσο συχνά θα ψήνεις κέικ κλπ). Εγώ που παλιά είχα με αέρα (και είναι όντως πολύ βολική) τα τελευταία χρόνια έχω μια συμβατική χωρίς αέρα και μια χαρά βολεύομαι.

Διαφημίσεις

φιλη μου εγω θα διαλεγα την πρωτη!ειναι σαν αυτη που ειχα ως ελευθερη απλη και βολικοτατη!εμενα ηταν μαρκα ΒΕΚΟ ομως,ειχε βγει καλη (ακομη υπαρχει μετα απο 10 ετια )εψηνε και μαγειρευε παρα πολυ γρηγορα και ημουν πολυ ευχαριστημενη,τωρα την εχει μια φιλη μου και τη χρησιμοποιει.η δευτερη μου φαινεται πολυ αβολη στα ματια επανω ,την τριτη δεν θα την επελεγα σε καμια περιπτωση γιατι αν παρεις κεραμικη θα πρεπει να παρεις μια πολυ καλη ,βλεπεις αυτα χαλανε αμεσως...εχω τωρα μια κεραμεικη ελεκτρολουξ και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη γιατι το ενα ματι καηκε στα 3 χρονια,δεν ειναι καθολου βολικα τα μεγεθη των ματιων εχει ενα μεγαλο και τα αλλα ειναι μικρα/μεσαια ο φουρνος ε οκ ψηνει!!!καλη επιλογη!

για το ψησιμο στον αερα εχω να πω οτι ειναι καλο αλλα για μενα δεν αποτελει πρωταρχικο παραγοντα σε επιλογη διοτι δεν ψηνω 2 φαγητα μαζι (το προσπαθησα αλλα δεν πετυχε κιολας),επισης το κεικ μου πετυχαινε μια χαρα και στην απλη κουζινα χωρις αερα.

Οι BEKO είναι Τούρκικη εταιρεία και ότι έχει βγάλει είναι σκυλιά. Τα ξενοδοχεία λόγο κόστους όλα ΒΕΚΟ έχουν και λειτουργούν ακόμα με όλους που μπαίνουν. Το ίδιο και το ψυγείο (αν και έκανε θόρυβο) αλλα απο ψήξη, βόρειος πόλος.

Ένα άλλο με 900ευρώ βγήκε πολύ χειρότερο απο το ΒΕΚΟ των 250!!!!

Μακρυά απο AEG και electrolux. Είναι ο ίδιος αντιπρόσωπος και ίσως και η ίδια εταιρεία. Απαράδεκτοι έως και απατεώνες!

Για την κουζίνα είμαι ανάμεσα στο 1ο και στο 3ο(κεραμική). Οι κεραμικές εστίες καίγονται αν χύσεις νερά.

Καλησπέρα!

Θέλω μια μικρή και οικονομική κουζίνα, έχω βρει 2 καλές. Η μιά έχει fan δηλαδή επιλογή ψησίματος με αέρα και ή άλλη δεν έχει καθόλου, αντιστάσεις και γκριλ μόνο.

Πόσο σημαντικό ειναι να έχει ανεμιστήρα και ψήσιμο με αέρα;

Θα προτιμούσα αυτήν χωρίς, γιατί έχει ένα μάτι για καφέ ένω και όλα διαφορετικό μέγεθος ενώ η άλλη έχει μόνο μεγάλα και μεσαία μάτια.

http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/cookers/101848-daewoo-dhp651

http://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/cookers/125201-zanussi-zce561mw

(την πρώτη προτιμώ αλλά δεν έχει ψησιμο με άερα.)

Ποια να διαλέξω;

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΩΝ ΑΕΡΑ Η ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΤΙΑ ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ 150 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΑΤΙ

Διαφημίσεις

Εγώ θα έλεγα σίγουρα κεραμική, είχα 2 κεραμικές, μία πάμφθηνη korting, και μια ακριβή siemens και οι 2 σκυλιά και είχα-έχω χύσει άπειρες φορές νερα :oops:. Είναι μεγάλη ευκολία και στο καθάρισμα και στην μετακίνηση της κατσαρόλας. Ειδικά αν η κεραμική έχει και το μικρό ματάκι του κάφε, ε δεν το συζητώ. Τον αέρα θα τον σκεφτόμουν μόνο αν τον χρησιμοποιείς, αλλιώς τι το συζητας. Εγώ 2 ταψια μαζί δεν εχω βάλει ποτε (εκτος κι αν κάνεις τραπεζώματα). Καποτε χρησιμοποιούσα μόνο αέρα επειδή ψήνει γρηγοροτερα, αλλα ανακάλυψα οτι δεν τα κανει τοσο νοστιμα ολα, τα στεγνώνει, δεν ξέρω, κι απο τοτε δεν τον ξαναχρησιμοποιήσα. Ασε που οι χρόνοι σε ολες τις συνταγες αναφερονται παντα σε αντιστασεις, ποτε σε ψησιμο στον αερα.

• 1 month later...
Βρήκα και και σήμερα με Κεραμικές εστίες με 300 ευρώ χωρίς αέρα και αυτή. Ποια να διαλέξω απο αυτές τις 3ης τώρα;

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/home-appliances/kitchen/ranges/indesit-kn6c12a-w-gr.php

Τι έγινε, ποια διάλεξες τελικά?