Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δώρα Κουμπάρων στον Πολιτικό

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω ένα δίλημμα και ελπίζω να με βοηθήσετε! Είμαι 6 μηνών έγκυος και σε ένα μήνα θα κάνουμε με τον σύντροφό μου πολιτικό γάμο και του χρόνου το καλοκαίρι γαμο-βάφτιση! Το δίλημμα είναι το εξής οι μάρτυρες που θα έχουμε θα είναι και αυτοί που θα μας παντρέψουν κ θα βαφτίσουν το κοριτσάκι μας, οι κουμπάροι μας δηλαδή το καλοκαίρι. Το ερώτημα είναι τώρα σ ένα μήνα χρειάζεται να τους πάρουμε τα δώρα της κουμπαριάς?

Διαφημίσεις

νομίζω όχι,ενα τραπέζι μετά είναι αρκετό,μπορείς να κάνεις κάτι συμβολικό όπως να τραβήξετε φωτογραφίες και να πάρεις δύο κορνίζες,να βάλεις απο μια και να γράψεις μια ωραία κάρτα!Ουτως η αλλως τα δώρα της κουμπαριας έχουν λίγο ξεπεραστεί,δεν είναι σχέσει δούναι και λαβειν αλλά σχέση αγάπης και εκτίμησης που επισφραγίζεται με το μυστήριο του γάμου,μην αγχώνεσαι.

νομίζω όχι,ενα τραπέζι μετά είναι αρκετό,μπορείς να κάνεις κάτι συμβολικό όπως να τραβήξετε φωτογραφίες και να πάρεις δύο κορνίζες,να βάλεις απο μια και να γράψεις μια ωραία κάρτα!Ουτως η αλλως τα δώρα της κουμπαριας έχουν λίγο ξεπεραστεί,δεν είναι σχέσει δούναι και λαβειν αλλά σχέση αγάπης και εκτίμησης που επισφραγίζεται με το μυστήριο του γάμου,μην αγχώνεσαι.

Αντιγόνη μου σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και την όμορφη ιδέα σου, κι εγώ έτσι σκεφτόμουν, τραπέζι θα κάνουμε με τους κοντινούς συγγενείς και τους κουμπάρους καθαρά για να γιορτάσουμε το γεγονός μεταξύ μας. Οι πολυτέλειες του χρόνου οπότε ;)