Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του site. Είμαι η Κριστίνα, σήμερα έκανα την εγγραφή μου στο site σας. Μαμάδες όλου του κόσμου ενωθείτε! Χρειάζομαι τη βοήθεια και τη στήριξή σας. Πρό εβδομάδας, ανέβασα σe ένα site ένα video με τον μικρό μας και προκριθήκαμε στον τελικό! Θα μας ψηφίσετε; το video βρίσκεται στο http://www.aygo.gr και είναι το κάτω δεξιά με τίτλο "ΣΤΙΓΜΕΣ". Θα ανεβάσω φωτογραφία του στα νέα μέλη άμεσα. Μην το θεωρήσετε ότι κάνω διαφήμιση. Απλά είμαι κι εγώ σχετικά νέα μητέρα και για αυτό σκέφτηκα το site σας. Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά απο εδώ και πέρα..

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία να έχετε !

Με το κλειδί του αυγού ....

το βιντεακι σε εμενα παίζει μεχρι και το 45 δευτ. ....

σας ψήφισα πάντως ! (είναι δεν είναι αλήθεια ...)

Να τον χαίρεστε τον μικρό Σπύρο... οι διακοπές που είναι Σαντορίνη?

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Καλημέρα, ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζετε.. Οι διακοπές είναι όντως στην Σαντορίνη αν και ο μικρός δεν είχε πολύ διάθεση λόγω του ότι περιμέναμε δόντια.. και πάλι ευχαριστούμε. αν μπορείτε πείτε και σε φίλες-φίλους να μας ψηφίσουν. Φιλιά κορίτσια!

Διαφημίσεις

οκ ψήφισα κι εγώ, δεν έχω καταλάβει βέβαια τι κερδίζετε εσείς (ξανθές ανταύγειες γαρ...) αλλά... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

βρε Μαιρη .... ελεοσσσσσσ , ενα aygo λέμε !!! αυτοκίνητο !!!! ελεος κοπέλα μου !!!! :lol:

Krisi_btv στο ξενοδοχείο αυτό είχα πάει ... γαμήλιο ταξίδι .... :lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

βρε Μαιρη .... ελεοσσσσσσ , ενα aygo λέμε !!! αυτοκίνητο !!!! ελεος κοπέλα μου !!!! :lol:

Krisi_btv στο ξενοδοχείο αυτό είχα πάει ... γαμήλιο ταξίδι .... :lol:

παιδί μου σου λέω κυριαρχεί το ξανθό πλέον στο κεφάλι μου! :lol::lol::lol::lol: (κι εμείς Σαντορίνη είχαμε πάει γαμήλιο!)

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Mόλις σας ψήφισα και εγώ! Εύχομαι καλή επιτυχία! Πολύ ωραίο το βίντεο! Συγκινήθηκα κιόλας :oops: εκεί με τα παπουτσάκια ήταν ΤΕΛΕΙΟ!!! Λατρεμενο νησί η Σαντορίνη και το βίντεο αφήνει μια γλυκιά νοσταλγία! Να σαι καλά που με ξαναταξίδεψες! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

κορίτσια εγώ σας χρωστώ ένα μεγάάλο ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέτεται για να ψηφίσετε.. Χάρη σε σας βρισκόμαστε εκεί που είμαστε.. Ουφ! αγχώνομαι.. εγώ μένω κοντά στην Πάτρα. Καμιά γειτόνισσα?

Mόλις σας ψήφισα και εγώ! Εύχομαι καλή επιτυχία! Πολύ ωραίο το βίντεο!:wink:

:wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα να σας ψηφίσω, αλλά μου έλεγε να κάνω πρώτα εγγραφή. Εκανα λοιπόν εγγραφή και μου έλεγε ότι θα μου σταλεί ένα μειλ ενεργοποίησης. Ε...δεν ήρθε. Οπότε, ακόμα δεν τα καταφερα να ψηφίσω!!Βρε...τί έπαθα η ξανθιά!!! :lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png