Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μου έφεραν στην Κλινική άλλο μωρό.... για να θηλάσω

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες/όλους,

Και όμως συνέβη και αυτό.....

Γέννησα πριν 3 περίπου μήνες στο ΓΕΝΕΣΙΣ. Όταν μου έφερναν το μωρό μου για να το θηλάσω το έφερναν πάντα ταϊσμένο και αυτό κοιμόταν στο στήθος μου. Το αποτέλεσμα ήταν την τρίτη μέρα το πρωί να πετρώσει το στήθος μου και να έχω φοβερούς πόνους. Έτσι ζήτησα να φέρνουν το μωρό συχνότερα για θηλασμό.

Το μεσημέρι στις 13.30 περίμενα το μωρό να το ταίσω. Φερνουν το κοριτσάκι της διπλανής μου και περιμένω και εγώ τον γιο μου. Μπαίνει η μαια μεσα - μια νεαρή φοβισμένη κοπελίτσα - η κα ταδε μου λέει (αναφερει ένα όνομα άσχετο). Όχι της απαντώ είμαι η κα .... Επαναλαμβάνει παλι η κα τάδε. Όχι κοπελιά της το επιθετο του μωρου είναι ...... Δωμάτιο 205 μου λεει. Όχι το 210 είναι εδώ. Κοιταξε το πόδι του μωρού να δούμε τι γραφει. Ήταν άλλο παιδάκι δεν ηταν το παιδί μου. Φώναξα μία άλλη μαια και ζήτησα να μου φέρουν το μωρό μου. Μου το έφεραν το επόμενο τρίωρο. Μου λέει η διπλανή μου "Λες οι ασυνείδητες να δώσαν το μωρό να το ταίσει η άλλη μάνα". Έπαθα φρίκη. Τσιριζα σαν τρελή. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα? Εάν δεν έβλεπα το μωρό μου στο χειρουργείο και δεν ήταν φτυστός εγώ θα αναρωτιόμουν ακόμη και σήμερα εάν το παιδί είναι δικό μου...

line_flow_blue_beg_micky_time_1214971200_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Πω πω! Γίνονται και τέτοια; Τελικά εγώ δεν ξέρω σε ποιον πλανήτη ζω. Δεν ξέρω! μάλλον θα βάλω τον άντρα μου να τρέχει από πίσω από το μωρό όταν γεννήσω. Δεν γίνεται αλλιώς! Πρέπει από τώρα να αρχίσω να τον προετοιμάζω για τα καθηκοντα του.Αλλιώς θα βάλω την μάνα μου και την αδερφή μου με βάρδιες. Ελπίζω αν πάνε σε άλλη το μωρό να το θηλάσει να μπορέσει να το ξεχωρήσει. Αλήθεια μπορεί κάποια να μπερδευτεί; Τα νεογέννητα μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους ή αλλάζουν κάθε μέρα, οπότε δεν σου φαίνεται παράξενο που αλλαξε λίγο;

mKndp2.png

Σίγουρα η κάθε μάνα μπορεί να ξεχωρισει το παιδί της ακόμη και ανάμεσα απο 1000 μωρά. Δεν πρόλαβε να μου το δώσει στα χέρια. Εγώ με το που άκουσα άλλο όνομα σηκώθηκα αναγνώρισα φυσικα ότι δεν ήταν το δικό μου.

line_flow_blue_beg_micky_time_1214971200_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Οτνα γεννιουνται τα παιδια (στα δημοσια νοσοκομεια τουλαχιστον) την ωρα που βαζουν το παιδι στο στηθος της μαμας, αμεσως μετα τον τοκετο βαζουν ενα βραχιολακι με ονομα και αριθμο μητρωου στο μωρο κι ενα στην μαμα.......

Εστι ξερεις οτι αυτο ειναι το πσιδι σου.......δεν μπερδευεσαι.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Ακριβώς το ίδιο γίνεται και στα ιδιωτικά. Εμενα μου το έβαλε η παιδίατρος δίπλα μου (επειδή γέννησα με καισαρική) ,μου είπε αυτός ειναι ο γιός σου. Στο ποδαράκι του φορούσε ένα γαλάζιο βραχιολάκι με ένα νουμερο και το ίδιο νούμερο είχε και το βραχιολάκι που είχα στο δικό μου χέρι.

με φοβιζεις γιατι εκει θα γεννησω.... :shock:

Μην αγχωνεσαι. Το μωράκι σου θα το ξεχωρίζεις απο μέτρα μακριά. Είναι βλεπεις το μητρικο ένστικτό. Θέλω να πιστεύω ότι η περίπτωση μου είναι η πρώτη και η τελευταία...

Διαφημίσεις

Καλά μιλάμε είμαι άφωνη :shock::shock::shock: Και σε ιδιωτικό κιόλας!! Το νοσοκομείο αυτό Θεσσαλονίκη είναι; Γιατί εγώ είμαι Αθήνα και δεν το ξέρω!!! Τι να πω; :roll:

Είναι το ΓΕΝΕΣΙΣ γυναικολογική κλινική στην Θεσσαλονίκη. Ανήκει στον όμιλο της EUROMEDICA...

Καλά μιλάμε είμαι άφωνη :shock::shock::shock: Και σε ιδιωτικό κιόλας!! Το νοσοκομείο αυτό Θεσσαλονίκη είναι; Γιατί εγώ είμαι Αθήνα και δεν το ξέρω!!! Τι να πω; :roll:

Είναι το ΓΕΝΕΣΙΣ γυναικολογική κλινική στην Θεσσαλονίκη. Ανήκει στον όμιλο της EUROMEDICA...

Το ΓΕΝΕΣΙΣ ειναι αυτό που γεννάνε το 95% με τις καισαρικές οπως εχει αναφερθεί και σε άλλο τόπικ;;

Να το χαίρονται βρε!....ε όποια πάει εκεί με συγχωρείτε αλλα τα θέλει ο κ---- της :lol::lol::lol:

Δυστυχως ειναι κατι που δεν το ακουωπρωτη φορα. Εδω στο ΙΑΣΩ μια φιλη μου ειχε γεννησει και περιμενε να της φερουνε το μωρο και ολο τους λεγανε οτι δεν εχουν καροτσι να το ανεβασουνε και μετα οτι το εχουν ακομα στα νεογνα και απο κει οτι το εχουν στειλει στον οροφο της. Τελικα εγινε ενας χαμος και το μωρο ηταν πανω αλλα δεν το ειχαν δει οι κοπελες του οροφου οτι ειχε ερθει και το περιμενανε!!!!!

........ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ!!

τι να πώ ?

παντού μπορεί να συμβεί οτιδήποτε

γέννησα πριν 10 μέρες στο Γένεσις κι έχω να πώ τα καλύτερα !!!

αλλά και πάλι λέω πως όλα μπορεί να συμβούν παντού :roll:

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ..ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΨΟΓΟ.

ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΣΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

" Η ΓΕΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ..."

- AM I RIGHT???

:)

δε νομίζω να είναι πιο ακριβό από άλλα ιδιωτικά μαιευτήρια το Γένεσις. Τουλάχιστον με τιμές του Διαβαλκανικού που σύγκρινα μπορώ να πω πως ήταν πάνω κάτω τα ίδια.

Κι από φίλη που έχει γεννήσει στην Γενική κλινική πάλι πάνω κάτω τα ίδια είναι και η Γενική είναι και λιγάκι ακριβότερη!

Σοκαρίστηκα πάντως γιαυτό που έγινε με το μωράκι σου... :shock::shock:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ.ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ

γέννησα πριν 10 μέρες στο Γένεσις κι έχω να πώ τα καλύτερα !!!

γέννησες?γέννησες και δεν το πήρα χαμπάρι????

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!

καλά αυτό με το μωρό..τι να πω..:shock:

εγω παντος οταν γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο,μου φερανε το μωρο στο δωματιο και δεν το ξαναπηρανε,εγω το ταιζα,εγω το αλλαζα,εγω το πηγαινα στο παιδιατρο,δεν εφυγε στιγμη απο τα ματια μου.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

καλα εχω επισης καλο να σας πω εμενα μου βγαζανε τον κοσμο εξω για να μου φερουν το υποτιθεμενο μωρο να θηλασω και ο γιος μου λογω προωροτητας ηταν στο ιπποκρατειο νοσοκομειο αλλα αυτες θα μου φερναν μωρο αμετι μωχαμετι ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΦΟΒΕΡΟ! ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ!!! ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΘΕΣΝΙΚΗ!!!

Καλά, τώρα πε΄ρασαν και 9 μήνες, αλλά αυτή την ιστορία δεν θα την ξεχάσω ποτέ!!!

Ήταν η 2η νύχτα μετά τη γέννα, και στις 3 το πρωί μου φέρανε ένα άλλο μωρό. Στην αρχή δεν το κατάλαβα, γιατί νύσταζα πολύ, αλλά σε λίγο πρόσεξα κάποιες διαφορές στο μωρό. Είχε αρπ΄ξει μεν το στήθος μου, αλλά δεν θήλαζε... και ήταν λιγουλάκι πιο μικρό από την δικιά μου...απίστευτο... Ακόμη γελάω με αυτήν την ιστορία, και συγκινούμαι...

Τελικά κοιτάω το καρτελάκι, και ήταν αλλουνού επίθετο! Χαχα... Άσε που ήταν και αγοράκι!!! Φωνάζω την κοπέλα με το κουδουνακι, και ήρθε και το πήρε το μωρό, μου είπε και συγνώμη... ΠΑράξενα συναισθήματα, καλά, για την ευθύνη δεν το συζητώ, απράδεκτη...