Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ταξίδι οδικώς στο πρώτο τρίμηνο

Recommended Posts

Κοριτσακια μου ειμαι στην δωδέκατη εβδομάδα κ σκέφτομαι να ταξίδεψω προς Ηπειρο, οι ώρες ειναι αρκετές κ το σκέφτομαι.. Ειμαι στην 12η εβδομάδα. Εσείς είχατε κανει ανάλογα ταξίδια;;

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ειμαι στην δωδέκατη εβδομάδα κ σκέφτομαι να ταξίδεψω προς Ηπειρο, οι ώρες ειναι αρκετές κ το σκέφτομαι.. Ειμαι στην 12η εβδομάδα. Εσείς είχατε κανει ανάλογα ταξίδια;;

Αν δεν έχεις ναυτίες είναι σχετικά εύκολο το ταξίδι οδικώς αρκεί να κάνεις πολλές στάσεις (κάθε δίωρο νομίζω είναι καλά) για να περπατάς και να τεντώνεσαι. Να προσέχεις τους κραδασμούς και φυσικά η ζώνη ασφαλείας να μην περνάει πάνω από την κοιλιά σου. Εγώ που αναγκάστηκα σε αρκετά ταξίδια είχα πάρει μια ειδικά για εγκυμοσύνη και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

12η εβδομάδα πήγα Ζάκυνθο σε γάμο και έκανα και μπάνιο και χόρεψα και πέρασα σουπερ... αν δεν έχει λόγο ο γιατρος σου να σου απαγορέψει αυτό το ταξίδι, κάνε το!

Εκανα ταξιδι 4 ωρες μετ'επιστροφης την περασμενη εβδομαδα.

Περασα πολυ ωραια, δεν ειχα αγχος και ολα πηγαν καλα.

Αν δεν υπαρχει ιατρικος λογος νομιζω δε χρειαζεται να το αποφυγεις:)

WaUBp2.png

WHWGp2.png

Διαφημίσεις

Προς την Ήπειρο είναι αρκετά τα χιλιόμετρα από Αθήνα. Ειδικά αν πάτε Ζαγοροχώρια είναι αρκετά κουραστικός ο δρόμος με πολλές στροφές. Νομίζω πως είναι καλλίτερα να το αφήσεις για το δεύτερο τρίμηνο που θα νιώθεις και καλλίτερα από ναυτίες και εξάντληση κλπ. Αν παρόλαυτα νιώθεις καλά και ο γιατρός σου το επιτρέπει, διότι αυτός ξέρει καλλίτερα, μπορείς να το δοκιμάσεις. Γενικά όμως οι γιατροί δεν επιτρέπουν να απομακρύνεσαι πολύ από την πόλη σου στο 1ο τρίμηνο. Εμένα μου είχε επιτρέψει να πάω μέχρι τη Ορεινή Κορινθία, όχι μακρύτερα, και η εγκυμοσύνη μου ήταν καλή.