Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκυμοσυνη με αιμοραγια χωρις αιματωμα χωρις αποκολληση

Recommended Posts

γεια σας χρειαζομαι τη βοηθεια σας διανυω την16 εβδομαδα της τριτης εγκυμοσυνης μου πριν απο 10 μερες ειχα μια αιμορραγια νοσηλευτηκα σε νοσοκομειο για8 μερες .δεν βρεθηκε αιματωμα η αποκολληση ωστοσο εχω αγωγη με μαγνησιο καιutrgogestan .εχω ηδη ενα κοριτσακι 2χρονων και ειχα μια αποβολη στο ενδιαμεσο στη 17 εβδομαδα λογω ρηξης υμενων.φοβαμαι για το τι κπορει να ξαναγινει.μπορει κανεις να με βοη;θησει;

Διαφημίσεις

Δεν έχω εμπειρία σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη και η δική μου αιμορραγία οφείλεται σε αιμάτωμα, οπότε το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μάλλον είναι καλό που δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος που να προκαλεί αιμορραγία. Ξεκουράσου, πίνε πολύ νερό για να είναι ενυδατωμένη η μήτρα σου και να μην κάνει συσπάσεις και προσπάθησε να κρατάς τον εαυτό σου ήρεμο απασχολώντας το μυαλό σου με ευχάριστα πράγματα (τι σου λέω τώρα, ξέρω είναι πολύ ζόρικο). Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Δεύτερη γνώμη πήρες;

ξερεις κατι ο γιατρος μου ειναι αθηνα και εγω εκει μενω ωστοσοτο συμβαν ελαβε χωρα σε νοσοκομειο της πατρας και πριν με ειδε αλλη γιατρος .σε ευχαριστω ωστοσο για την απαντηση σου.

τελικα ο γιατρος μου στην αθηνα βρηκε το αιματωμα και διεγνωσε χαμηλο πλακουντα.αναρωτιεμαι λοιπον εγω κανεις αποδ τους δυο νοσο

κομειακους γιατρους και μια εκτος δεν καταφεραν να δουν τιποτα; παρα μου ελεγαν τι σε νοιαζει απο που ειναι το αιμα αφου δεν συνεχιζεται η αιμμοραγια! απορω για τα ελληνικα νοσοκομεια... ο γιατρος συνεστησε καλη ενυδατωση κσι ξαπλα (μαγνησιο και utrogestsn) ξερει κανεις τιποτε αλλο για το χαμηλο πλακουνυα,

Διαφημίσεις

Δελφινοσημη

Ανοίγω αυτό το θέμα για όσες κοπέλες παρουσίασαν αιμορραγία στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και δεν ήξεραν τι τους συμβαίνει. Πολύ συχνά απ' ότι φαίνεται η αιτία δεν είναι η αποκόλληση, αλλά ένας σάκος, κοντά στον σάκο που βρίσκεται το έμβρυο, ο οποίος συνήθως είναι μικρότερος σε μέγεθος και είναι γεμάτος αίμα. Βρήκα πάρα πολλά sites του εξωτερικού που αναλύουν τον όρο λεπτομερώς και φυσικά περιγράφουν τα συμπτώματα. Το τι προκαλεί το Subchorionic Hematoma είναι άγνωστο. Πολλές γυναίκες π.χ. είχαν φυσιολογική πρώτη εγκυμοσύνη και μπορεί να το παρουσίασαν στη δεύτερη, άρα δεν είναι θέμα οργανισμού, ούτε μπορεί να κάνει κάτι η γυναίκα για να το αποφύγει. Στις περισσότερες περιπτώσεις συστήνουν ανάπαυση, ηρεμία, παρακολούθηση και πάρα πολύ νερό. Στο εξωτερικό έχουν δημιουργηθεί πολλά forums γυναικών που η κύησή τους συντροφεύεται από SCH.

Είναι groups αλληλουποστήριξης και ανταλλαγής εμπειριών. Αν γνωρίζετε αγγλικά, το να μπείτε και να διαβάσετε είναι πραγματικά παρήγορο. Οι μισές και παραπάνω από τις περιπτώσεις με SCH καταλήγουν να έχουν φυσιολογικές γέννες και υγιή μωρά.

το έπαθα και εγώ στην 16 εβδομάδα...νοσηλεύτηκα 25 μέρες και μετά έμεινα ξάπλα στο σπίτι για 2 μήνες..γέννησα στην 39 εβδομάδα με ραντεβού λόγο προηγούμενης καισαρικής..όλα πήγαν τέλεια..τώρα έχω μια μπουμπού 9 μηνών..δεν θέλει άγχος και θέλει πολύ ξεκούραση-ξάπλα..

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου τανια23 μου δινεις κουραγιο γιατι ο φοβος της εξαιτιας της προηγουμενης εμπειριας μου ολοενα και μεγαλωνει αντι να μικραινει...ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα! να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Καλό είναι να έχουμε όλες στο μυαλό μας ότι πολλές εγκυμοσύνες που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στην πορεία τους, είχαν τελικά άσχημη κατάληξη και άλλες που είχαν όλα τα προβλήματα του κόσμου, έφτασαν τελικά στην γέννηση ενός υγιούς, τελειόμηνου μωρού. Καμιά μας δεν ξέρει τι θα γίνει και καμιά μας δεν το ελέγχει. Φυσικά πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση, να ακούμε το σώμα μας και να προσέχουμε πολύ, αλλά από κει και πέρα, η φύση και μόνο αυτή αποφασίζει.