Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΘΜΟΣ Η BABYSITTER ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΡΗ

Recommended Posts

Γνωρίζετε κανέναν ΚΑΛΟ παιδικό σταθμό στην περιοχή της Βάρης? Είναι για μια ξαδέρφη μου και μου είπε ότι τους έψαξε όλους αλλά της ζητάνε τουλάχιστον 1000€ για τα δίδυμα της και να έχουν βγάλει την πάνα γιατί λέει δεν τα αλλάζουν αυτοί. Έλεος τα παιδάκια είναι 22 μηνών, τι σόι σταθμοί είναι αυτοί που παίρνουν τόσα λεφτά και δεν προσφέρουν ούτε τα στοιχειώδη?

Εναλλακτικά υπάρχει καμιά κοπέλα με σχετική εμπειρία και συστάσεις γι' αυτή την περιοχή?

Διαφημίσεις

καλά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τολμάει κάποιος ούτε κάν να το πεί αυτό..

αν είναι δυνατόν... και κομμένες να τις έχουν τις πάνες σε αυτή την ηλικία τα ατυχήματα είναι πολύ συχνά...

πρέπει οι γονείς δηλαδή να πιέσουν τα παιδιά τους (με τις ανάλογες επιπτώσεις!!) για να μή μπεί σε κόπο να έχει ένα άτομο να ασχολείται με αυτό....

αν δεν είναι έτοιμο ένα παιδί να αφήσει τις πάνες, δεν είναι έτοιμο.... πως θα το κάνουμε δηλαδή!

τα 1000 ευρώ τι είναι? με σχολικό,? επισκέψεις σε πάρκα και άλλα μέρη? με φαγητό?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Δεν ξέρω τι ακριβώς προσφέρουν ρε Μαράκι. Συγκεκριμένα της ζητήσανε 1100€ (μάλλον με το σχολικό και φαγητό) αλλά είναι πάρα πολλά λεφτά. Ειναι παραπάνω από έναν μισθό και το βρίσκω εξωφρενικό. Κι επειδή η κοπέλα έχει σοβαρό πρόβλημα σε σημείο που θα πρέπει εκείνη ή άντρας της να σταματήσουν την δουλειά πράγμα που δεν γίνεται, γι' αυτό και ρώτησα μήπως ξέρει κανείς κάτι σχετικό (σταθμό ή έμπειρη και καλή babysitter) γιατί η ξαδερφούλα μου έχει κάψει φλάτζα (να το πω και λίγο λαϊκά). Επίσης μια κοπέλα της ζήτησε 1000€ το μήνα συν τα ένσημα. Τόσα δεν παίρνω ούτε εγώ ρε παιδιά. 'Ελεος δηλαδή, πως να κάνουμε παιδιά σήμερα δηλαδή?

ZANA πες της να ρωτήσει στο "παιδικό πανεπιστήμιο" στον Άγιο Δημήτριο Λαγονήσι τα παιδάκια που πέρνει τα περισσότερα είναι από την Βάρη , εμάς πέρυσι μας ζήτησαν για τον Νεκτάριο 350 ευρώ με όλα κομπλέ, φαγητό πρωινό και μεσημεριανό, έχει παιδική χαρά, γυμναστήρια και πισίνα (αυτή είναι εχτρά),κάνουν αγγλικά και μουσική, μπαλέτο κλπ, απλά δεν θυμάμε αν ήταν μέσα και το λεωφορείο. Επίσης είναι πεντακάθαρα, το προσωπικό ευγενέστατο και κάνουν και αγωγή τουαλέτας και δεν είναι πάνω από 10 με 12 παιδάκια σε κάθε τάξη.

Εδώ θα βρεις και άλλες πληροφορίες αλλά και τα τηλέφωνα επικοινωνίας

http://www.paidikopanepistimio.gr/grindex.html

Ευχαριστώ πάρα πολύ 'Αντζελα γιατί έχουμε και άλλα προβλήματα. Η γιαγιά μας 97 χρονών έπεσε και χτύπησε και είναι στο κρεβάτι (άστα) και η μάνα της με σοβαρά αθριτικά προσέχει τα δίδυμα και την γιαγιά μας...... ότι και πω είναι λίγο.

Διαφημίσεις

Αχ κάθε σπίτι και καημός!!! πας να πεις τον πόνο σου και βρίσκεις μεγαλύτερο, ξέρω!!! :shock:

Τουλάχιστον να βρει κάτι καλό και οικονομικό της ευχομαι σε ότι αφορά τον παιδικό τουλάχιστον!!! :wink:

Τα 1.100 μου φαίνεται ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ποσό για το μήνα και λίγο για το χρόνο.

Μήπως μιλάμε για ΔΗΜΟΤΙΚΟ σταθμό και ζητάνε 1.100 το χρόνο που σημαίνει περίπου 100 euro το μήνα? Μόνο έτσι είναι λογικό το ποσό.

Σε Δημοτικό σταθμό εάν δεν είναι Βρεφονηπειακός δεν αλλάζουν πάνες και ζητάνε το παιδί να την έχει κόψει πριν πάει.

Κορίτσια αλήθεια είναι , ζητήσανε για τα δίδυμα 1100€ το μήνα και να έχουν ξεμπερδέψει με τις πάνες. Παλιότερα ένας άλλος σταθμός της είχε πει (όταν ακόμα τα μωρά ήταν 10 μηνών) ότι αυτοί τα ταϊζανε 1 φορά το πρωί 7.30 με 8 και μετά στις 1 το μεσημέρι. Έλεος ....μιλάγαμε για 10 μηνών μωράκια που τρώνε ανελειπώς επάνω στο 3ώρο. Απλά πιστεύω ότι τα κάνουνε αυτά γιατί δεν θέλουν να αναλάβουν άλλα παιδιά. Βλέπεις δεν είναι διαθέσιμε πολλές γιαγιάδες σήμερα και βρίσκουνε και μας πατάνε. Σου λένε που θα το αφήσεις το παιδί σου, στο τέλος κάπου θα το πας.

Ζανα αν μιλας για ιδιωτικους μου φαινετε απίθανο να μην θελουν παιδια... Πελατες ειναι..

Αλλα και για δημοσιο μου φαινεται παλι κουφο αυτο που λες για το φαγητο γιατι υπαρχει κανονισμος πανω σε αυτο το θεμα.. Τα παιδια τρωνε σχεδον όλη τη μερα.. Στις 8.30 με 9 πρωινο στις 10.30-11 δεκατιανο στις 12.30-1.00 μεσημεριανο, στις 3 απογευματινο... Υπαρχει κανονισμος του υπουργειου που ισχυει για ολους και δημοσιους και ιδιωτικους... Μηπως η ξαδελφη σου υπερβαλει λιγο σε αυτα που λέει? Μηπως θελει να σε πεισει οτι δεν υπαρχει άλλος τροπος απ΄το να της κρατησεις εσυ τα παιδια? Ειναι πολύ απίθανα αυτα που μας λες..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ρε dora τι να πω........ Δεν παίζει να της κρατήσω εγώ τα παιδιά γιατί μένουμε πολύ μακριά και εκτός των άλλων δουλεύω κι εγώ και η μάνα μου κρατάει το δικό μου παιδί. Πάντως ξέρω σιγουρότατα ότι θέλει οποσδήποτε να της κρατήσει κάποιος τα παιδιά (σταθμός ή babysitter) γιατί πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Γι 'αυτό και ρώτησα στο φόρουμ και ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις. Κι εγώ αν δεν είχα την μάνα μου δεν ξέρω τι θα έκανα, γιατί και σταθμό να τα στείλεις σίγουρα θα αρρωστήσουν κάποια στιγμή και τότε ποιός θα σου κοιτάξει το παιδί σου? Πόσες άδειες να πάρεις από την δουλειά σου? Να χαιρόμαστε στο κράτος που ζούμε πάντως..... και μετά σου λέει υπογεννητικότητα.