Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να είναι η κόρη μου παρούσα στον υπέρηχο;

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Είμαι έγκυος και σε λίγες ημέρες μπαίνω στον 7ο μήνα...

Σήμερα το απόγευμα έχουμε ραντεβού για υπέρηχο (το καθιερωμένο μηνιαίο) και θα πάμε μαζί με την κόρη μας (3 ετών).

Το ερώτημά μου είναι το εξής:

Να είναι η κόρη μας παρούσα κατά τη διάρκεια της εξέτασης;

Ή όχι;

Στο παρελθόν έχει εκφράσει επιθυμία να "δει" το μωράκι (χωρίς προφανώς να ξέρει ότι δεν μπορούμε να το δούμε ζωντανό δίπλα μας ακόμη) αλλά τώρα ο άντρας μου λέει ότι θα πάθει σοκ (από αυτό που θα δει στον υπέρηχο) και θα έχει εφιάλτες...

Και ενώ εγώ πίστευα ότι δεν θα είχε πρόβλημα, τώρα μου έχει βάλει αμφιβολίες...

Ψάχνω να βρω κανένα σχετικό άρθρο στο ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα...

Τι γνώμη έχετε;

:confused:

Διαφημίσεις

πάντως εμένα ο 3χρονος γιος μου είχε έρθει σε κάποιους υπερήχους. δε φοβήθηκε από τον υπέρηχο. του εξηγήσαμε ότι είναι μια φωτογραφία του μωρού.

με ρωτούσε όμως, την ώρα της εξέτασης, τί μου κάνει ο γιατρός κι αν πονάω. κι εγώ γελούσα και του έλεγα ότι δεν πονάω καθόλου κι ότι μου βάζει ένα μηχάνημα στην κοιλίτσα για να βγάλει φωτογραφίες την μπεμπούλα μας και να δει ότι είναι καλά και πότε θα βγει.

εγω την επαιρνα παντα μαζι απο τον δευτερο υπερηχο.μια χαρα ολα κ εξοικιωθηκε κ ΄με τα μηχανηματα!δεν θα παθει σοκ απο την εικονα γιατι ακομα δεν μπορει να κανει συγκριση οπως κανουμε οι μεγαλοι

εγω την επαιρνα παντα μαζι απο τον δευτερο υπερηχο.μια χαρα ολα κ εξοικιωθηκε κ ΄με τα μηχανηματα!δεν θα παθει σοκ απο την εικονα γιατι ακομα δεν μπορει να κανει συγκριση οπως κανουμε οι μεγαλοι

κι εγώ αυτό σκέφτομαι, ότι δεν θα μπορέσει να καταλάβει ακριβώς τι βλέπει..

αλλά με έχει φοβίσει πολύ ο άντρας μου...

πόσων χρονών ήταν η κόρη σου αν επιτρέπεται;

Διαφημίσεις

sofi@p του είχες εξηγήσει από πρίν περίπου πώς είναι η διαδικασία;

όχι, απλά του του είχα πει ότι θα πάμε στο γιατρό να δούμε το μωράκι που είναι στην κοιλίτσα.

πάντως μεγαλύτερη εντύπωση του έκανε ότι ο γιατρός εσβησε το φως. α, και ρωτούσε και το γιατρό τί μου κάνει.... (γέλαγε ο γιατρός)

όχι, απλά του του είχα πει ότι θα πάμε στο γιατρό να δούμε το μωράκι που είναι στην κοιλίτσα.

πάντως μεγαλύτερη εντύπωση του έκανε ότι ο γιατρός εσβησε το φως. α, και ρωτούσε και το γιατρό τί μου κάνει.... (γέλαγε ο γιατρός)

χαχαχα φοβερος ο μικρός!!! :P

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... :wink:

κι εγώ αυτό σκέφτομαι, ότι δεν θα μπορέσει να καταλάβει ακριβώς τι βλέπει..

αλλά με έχει φοβίσει πολύ ο άντρας μου...

πόσων χρονών ήταν η κόρη σου αν επιτρέπεται;

3.5 κ ερχοταν παντα.ηξερε οτι οπως αυτη παει στον παιδιατρο ετσι κ εγω πηγαινα στη δικια μου γιατρο

Και εγω έπαιρνα την δικιά μου μαζι σε καθε υπερηχο, και τρελλαινοταν απο την χαρά της που έβλεπε το μωρό συν ότι ανυπομονούσε για το επόμενο ραντεβου! Ήταν 4άρων ετών

Διαφημίσεις

Γιατί δεν βρίσκεις καμιά εικόνα υπερήχου ή ακόμα καλύετρα κανένα video στο youtube, ώστε να έχει μια πρώτη εικόνα του τι θα δει;

Επίσης μπορείς να δείξεις το δικό της υπέρηχο όταν ήταν στην κοιλίτσα σου.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Eχει πολυ πλακα να εχεις μαζι σου το παιδι σου στον υπερυχο. εγω πηγα πριν λιγες μερες να κανω την α αυχενικη και ειχα μαζι μου τον 2ο γιο μου που ειναι 3 χρονων του δειχναμε τον υπερυχο και του λεγαμε οτι ειναι η μπεμπα καποια στιγμη ηταν καπως τον ρωτησα τι συμβανει και μου απαντησε " μαμα η δεν ειναι μωρο ειναι ο μπατμαν" τρελη φαντασια!!!!

mamax4