Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μερική αποκόλληση πλακούντα,αίμα και πόνος στην κοιλιά

Recommended Posts

Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας γιατί είμαι πολύ πολύ αγχωμένη. Είμαι 22 χρονών και διανύω την 13η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.Από την αρχή είχα αρκετές ενοχλήσεις στην κοιλιά. Ο γιατρός με ενημέρωσε πως είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε αρκετές γυναίκες. Χθες είδα λίγο αίμα και πήγα κατευθείαν στο γιατρό όπου μου είπε πως έχω μία μικρή αποκόλληση. Μου έδωσε κάτι χάπια και μου συνέστησε να μείνω ξαπλωμένη μέχρι την Κυριακή. Όμως εγώ φοβάμαι πολύ.Αίμα συνεχίζω να έχω λίγο. Επίσης, βρίσκομαι στο τελευταίο έτος σπουδών και την εβδομάδα που μας έρχεται θέλω να πάω να δώσω κάποια μαθήματα. Ο γιατρός με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, αν ξεκουραστώ σωστά μέχρι την Κυριακή, αλλά εγώ αναρωτιέμαι.. Το ρισκάρεις;;;; :( :(

Διαφημίσεις

Η μερική αποκόλληση είναι συχνό φαινόμενο και συνήθως αντιμετωπίζεται με χάπια και ξεκούραση, όπως σου είπε ο γιατρός σου. Θα πρέπει να τον εμπιστευτείς και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του, εξάλλου αν δεν δεις βελτίωση ως την Κυριακή δε σηκώνεσαι... Θα φέρεις μια καινούρια ζωή στον κόσμο και το άγχος σου είναι δικαιολογημένο αλλά μην ζορίζεις τον εαυτό σου, αν θέλεις να προσέξεις παραπάνω κάντο. Σου εύχομαι μια καλή και τελειόμην εγκυμοσύνη!!!

Η μερική αποκόλληση είναι συχνό φαινόμενο και συνήθως αντιμετωπίζεται με χάπια και ξεκούραση, όπως σου είπε ο γιατρός σου. Θα πρέπει να τον εμπιστευτείς και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του, εξάλλου αν δεν δεις βελτίωση ως την Κυριακή δε σηκώνεσαι... Θα φέρεις μια καινούρια ζωή στον κόσμο και το άγχος σου είναι δικαιολογημένο αλλά μην ζορίζεις τον εαυτό σου, αν θέλεις να προσέξεις παραπάνω κάντο. Σου εύχομαι μια καλή και τελειόμην εγκυμοσύνη!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Και εγώ διανύω την 8η εβδομάδα κυήσεως και μόλις γύρισα από το γιατρό.....είχα αίμα το μεσημέρι και τελικά η διάγνωση είναι αποκόλληση....

Μου έδωσε μια σακούλα φάρμακα (utro, cyclacur, αντιβίωση, ενέσεις προγεστερόνης) και τόνισε ξάπλα.....

Προέρχομαι και από προηγούμενη αποβολή ακριβώς την ίδια εβδομάδα....

Αλλά αναρωτιέμαι με το φτωχόμου μυαλό...μόλις σταματήσει το αίμα μπορώ να σηκωθώ να φροντίσω το γιόκα μου? η ξάπλα με τρελαίνει...

fIHpp2.png

lbyCp2.png

Και εγώ διανύω την 8η εβδομάδα κυήσεως και μόλις γύρισα από το γιατρό.....είχα αίμα το μεσημέρι και τελικά η διάγνωση είναι αποκόλληση....

Μου έδωσε μια σακούλα φάρμακα (utro, cyclacur, αντιβίωση, ενέσεις προγεστερόνης) και τόνισε ξάπλα.....

Προέρχομαι και από προηγούμενη αποβολή ακριβώς την ίδια εβδομάδα....

Αλλά αναρωτιέμαι με το φτωχόμου μυαλό...μόλις σταματήσει το αίμα μπορώ να σηκωθώ να φροντίσω το γιόκα μου? η ξάπλα με τρελαίνει...

Ο γιατρός μου είπε πως εμείς που έχουμε αποκόλληση σε κάποια στιγμή της εγκυμοσύνης, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικές από εδώ και πέρα και να μην κάνουμε πολλά πολλά.. Οπότε υποθέτω, πως θα πρέπει να είσαι μετρημένη στις κινήσεις σου και να αποφεύγεις να τον σηκώνεις στην αγκαλιά σου. Και εγώ δεν μπορώ καθόλου την ξάπλα αλλα τι να κάνουμε.:( Υπομονή. Έχεις τη μητέρα σου ή την πεθερά σου κοντά για να σε βοηθάνε λιγάκι;

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μου είπε πως εμείς που έχουμε αποκόλληση σε κάποια στιγμή της εγκυμοσύνης, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικές από εδώ και πέρα και να μην κάνουμε πολλά πολλά.. Οπότε υποθέτω, πως θα πρέπει να είσαι μετρημένη στις κινήσεις σου και να αποφεύγεις να τον σηκώνεις στην αγκαλιά σου. Και εγώ δεν μπορώ καθόλου την ξάπλα αλλα τι να κάνουμε.:( Υπομονή. Έχεις τη μητέρα σου ή την πεθερά σου κοντά για να σε βοηθάνε λιγάκι;

Η μητέρα μου έχει πεθάνει, ο σύζυγος΄δουλεύει όλη μέρα και το γιο μου από το μεσημέρι τον έχω στείλει στην πεθερά μου αλλά ήδη μου λείπει.....δύσκολα αλλά ελπίζω να μας πάνε όλα καλά!

Κουράγιο!

fIHpp2.png

lbyCp2.png

Η μητέρα μου έχει πεθάνει, ο σύζυγος΄δουλεύει όλη μέρα και το γιο μου από το μεσημέρι τον έχω στείλει στην πεθερά μου αλλά ήδη μου λείπει.....δύσκολα αλλά ελπίζω να μας πάνε όλα καλά!

Κουράγιο!

Λυπάμαι για τη μητέρα σου.Τουλάχιστον έχεις κοντά την πεθερά σου.Εγώ τις φορές που απελπίζομαι τώρα που είμαι ξάπλα σκέφτομαι ότι σε λίγους μήνες θα έχω το παιδάκι μου στην αγκαλίτσα μου και ηρεμώ. Αυτό να σκέφτεσαι όταν δυσανασχετείς και θα δεις που όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει με λίγη προσοχή;)