Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κατακράτηση και πρησμένα πόδια & χέρια

Recommended Posts

γειά σας

είμαι στην 34η εβδομάδα και εδώ και λίγες ημέρες ξυπνάω το πρωί και τα χέρια μου είναι τόσο πρησμένα που δεν μπορώ να τα κλείσω

σήμερα έχουν πρηστεί τα πόδια μου τοσο πολύ που δεν μπορώ να περπατήσω?

έχει κάποια το ίδιο θέμα?

καμιά ιδέα?

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλο ειναι να προσεξεις τη διατροφη σου αν ηδη δεν την προσεχεις.Απαγορευεται το αλατι.Να παρακολουθεις την πιεση σου και αν ειναι αυξημενη να ενημερωσεις το γιατρο σου.Λυσεις¨...Να εχεις ψηλα τα ποδια σου,σε μια καρεκλα, το περπατημα βοηθα αν επιτρεπεται απο το γιατρο σου καθως και το κρυο ντουζ, να αποφευγεται η εκθεση στον ηλιο και η ηλιοθεραπεια.Εγω αυτα εκανα το τελευταιο διαστημα της εγκυμοσυνης και ξεπριστηκαν αισθητα...

ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

ξεκίνησα με ποδόλουτρο και κρύο ντους

η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχει πέσει λίγο η ζέστη ξεπρήστηκαν...

για κάποιο βότανο έχετε υπόψη σας?

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

ξεκίνησα με ποδόλουτρο και κρύο ντους

η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχει πέσει λίγο η ζέστη ξεπρήστηκαν...

για κάποιο βότανο έχετε υπόψη σας?

Η ζεστη και η ακινησια προκαλουν πρησιμο...Οπως σου ειπαν και οι αλλες κοπελες καλο ειναι να ενημερωσεις το γιατρο σου....Μπορει να σου δωσει χρησιμες συμβουλες...

ειχα και εγω στην 2 κυριως εγκυμοσυνη μεγαλο θεμα που εφαγα ολο το καλοκαιρι με την κοιλια τουρλα. ασε μου μουδιαζαν κιωλας τα ακρα μου. δεν ειχα πιεση ή κατι τετοιο. Δυστυχως δεν βρηκα κατι να βοηθησει αισθητα μονο η ξεκουραση και η δροσια, ολα λυθηκαν στις πρωτες μερες μετα που γεννησα!!!

και γω κάτι τέτοιο φαντάζομαι γιατί συνέβη με το που γυρίσαμε αθήνα από τις διακοπές...

πίνω πολλά υγρά τα πόδια ψηλά και ο θεός βοηθός!

Διαφημίσεις

γειά σας

είμαι στην 34η εβδομάδα και εδώ και λίγες ημέρες ξυπνάω το πρωί και τα χέρια μου είναι τόσο πρησμένα που δεν μπορώ να τα κλείσω

σήμερα έχουν πρηστεί τα πόδια μου τοσο πολύ που δεν μπορώ να περπατήσω?

έχει κάποια το ίδιο θέμα?

καμιά ιδέα?

ευχαριστώ

kate m, egw eixa provlima me ta podia k ta xeria prin minw egguws enw i piesi m panta itan 10-6. Epidei to fovi8ika apo tin arxi eko4a tous kafedes 8a poio enan ka8e 20 meres peripou ama niwsw oti m lupei polu, krataw ena mpoukalaki me nero oli mera sto xeri kai frontizw na gemizei amesos molis adiasei me apotelesma na pinw guros ta 3-4 litra nero ti mera kai kata para3eno tropo den exw idietero provlima mporw na s pw einai kai poio ligo apo prin..parola avta merikes meres ponane polu kai prizonte eno i piesi m einai panta kali.to televtaio kairo ta vazw se alatonero me xliaro nero kai epidi exw kai 8alasa konta m tis meres p ponane paw san kati grioules vazw ena skampo ekei pou skaei to kima giati m apagorevoun oi giatroi to mpanio kai vazw ta podarakia m.einai sketi apolavsi, ama mporeis kanto kai esu omws na pas meta tis 6 p o ilios den einai toso entonos.an den se volevei efarmose sto spiti ti me8odo tis lekanis kai tou alatonerou.....

θα το κάνω με το αλατόνερο

γυρίσαμε από διακοπές προχθές οπότε είναι λίγο δύσκολο να είμαι κοντά σε θάλασσα!

σε ευχαριστώ!