Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικοι σταθμοι καρδιτσα...sos

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! μετακομιζουμε τον σεπτεμβρη στην πολη της καρδιτσας αφου ο αντρας μ ειναι απο κει και βρηκε δουλεια! χρειαζομαι την βοηθεια σας! εκανα την αιτηση για εσπα για να παρουν τον μικρο παιδικο σταθμο αλλα τζιφος....δεν εργαζομαι κ εχω λιγα μόρια..εγω ομως πρεπει να τον στειλω οπωσδηποτε γιατι περιμενω την μπεμπα μοας τωρα κ δεν θα τα καταφερω κ μ τα 2 παιδια ολο τον χειμωνα ! ασε π ο μικρος θα τρελαθει σπιτι το παιδι εχει μαθει να πηγενει παιδικο!ειναι 3 ετων! αλλα δεν εχω ιδεα πως ειναι εκει τα πραγματα απο τιμες στους παιδικους απο δασκαλες κλπ.αν καποια μανουλα γνωριζει κ μπορει ν μ δωσει τα φωτα της θα χαρω πολυ! ευχαριστω για τον χρονο σας! καλο χειμωνα σε σας και στις οικογενειες σας!!!!!!

Διαφημίσεις

mariw ειμαι απο Καρδιτσα, και μπορω να σου δωσω πληροφοριες για τους παιδικους σταθμους, εγω πηγα τα παιδια μου στον παιδικο σταθμο Νατασσα, ο οποιος κατα γενικη ομολογια ειναι ο καλυτερος εκει. Απο τιμες ειναι σαφως καλυτερα απο Αθηνα - τουλαχιστον απο Νοτια Προαστια που μενω τωρα - δεν ξερω αν μπορω να πω τιμες δημοσιως στο forum, αν θελεις στειλε μου pm. Απο τον συγκεκριμενο παιδικο σταθμο φυσικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη, η ιδιοκτητρια ειναι πολυ καλη παιδαγωγος και ολα ειναι πολυ προσεγμενα, για τις δασκαλες εχω να πω τα καλυτερα. Ειναι βεβαιο οτι ασχολειται με καθε παιδακι προσωπικα και αντιμετωπιζει με μεγαλη ικανοτητα τα οποια θεματακια μπορει να προκυψουν. Εκτος απο αυτον, υπαρχει και ο Σακελλαροπουλος, στον οποιο πηγαινε η ανιψια μου και επισης κανει καλη δουλεια, εχει καλυτερες εγκαταστασεις - πιο καινουριες - αλλα κατα τη γνωμη μου ο ιδιοκτητης δεν συγκρινεται με την Νατασσα και θεωρω οτι ειναι ο δευτερος καλυτερος παιδικος με διαφορά...υπαρχουν κι αλλοι αλλα δεν θα τους επελεγα εγω προσωπικα. Οι τιμες εχουν μικρες διαφορες - ισως οχι πολυ σημαντικες, αλλα αυτο ειναι πολυ σχετικο. Σιγουρα θα πρεπει να πας και απο κοντα να μιλησεις με τους ιδιοκτητες. Θα χαρω να απαντησω σε οτι απορια εχεις ακομα...

p595314.png