Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θα μου παρει τα παιδια?

Recommended Posts

θελω τη βοηθεια σας.Ξερω οτι αυτο που εκανα ηταν μεγαλο λαθος...αλκα θελω τη συμβουλη σας.Ο γαμος μου δεν πηγαινε καλα κ απερισκεπτα τελειως εκανα μια εξωσυζηφικη σχεση.Το θεμα μου ειναι οτι ο αντρας μου το εμαθε κ δεν ξερω τωρα με τα παιδια τι θα γινει.εχω δυο κοριτσια μικρα κ δεν θελω να μου τα παρει.το γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις?

Διαφημίσεις

Μα δεν μπορει να στα παρει λογω της απιστιας σου,. Μονο αν αποδειξει οτι τα παιδια κινδυνευουν κοντα σου. Με τις διατροφες δεν ξερω τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.

Τιποτα δεν γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις, ουτε τα παιδια σου παιρνει ουτε τη διατροφη για τα παιδια χανεις. Αν πατε για διαζυγιο με αντιδικεια πιθανοτατα να βγει εις βαρος σου τιποτα περισσοτερο.

αχ σας ευχαριστω πολυ.για τη διατροφη δεν με ενδιαφερει δουλευω κ βγαζω καλα χρηματα απλα τα παιδια μου τα θελω.βεβαια την απιστια δεν μπορει να την αποδειξει.αλλα αυτο δεν αποτελει κ καλα ενδειξη οτι δεν ειμαι καλη μανα??κατι τετοια μου λεει κ εχω τρελαθει.θα κανω τα παντα να μην χασω τα παιδια μου.δεν εχω ρωτησει δικηγορο ακομα αλλα θα παω το συντομοτερο.

Δύσκολο να σου τα πάρει λόγω απιστίας, εδώ οι ασθενείς πουυ έχουν νοσηλευτεί σε ψυχιατρίο και δεν χάνουν την επιμέλεια παρα μόνο αν τη αρνηθουν και θα τη χάσεις εσύ?Πολύ δύσκολο απλά βρες πολύ καλό δικηγόρο!

Διαφημίσεις

Για να υπαρξει τριτο προσωπο στη σχεση σημαινει οτι κατι δεν πηγαινε καλα.κ επανασυνδεση να γινει παλι στα ιδια θα καταληξουμε...στο χωρισμο.δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.με απειλει λεει θα μου παρει τα παιδια θα δεις τι θα παθεις. κ λεει κ τετοιες βλακειες στα παιδια.θα σκασω το απογευμα θα παω σε δικηγορο...μακαρι να ειναι οπως τα λετε

Για να χάσει η μητέρα την επιμέλεια των παιδιών της πρέπει να κριθεί δικαστικά ανίκανη. Οι κυριότεροι λόγοι είναι να είναι ναρκομανής, ψυχιατρικά ανισόρροπη, να υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις ότι παραμελεί επικίνδυνα τα παιδιά της κα τέτοιες σοβαρές περιπτώσεις. Και πάλι θα πρέπει υπάρχουν επίσημα νομικά δικαιολογητικά.

Η απιστία σαφώς και δεν αποτελεί απόδειξη ανικανότητας της μητέρας και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κριτήριο για την αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών.

Μην ανησυχείς αλλά βέβαια καλό είναι να έχεις και έναν/μία καλό/ή δικηγόρο.

Διαφημίσεις

Για να υπαρξει τριτο προσωπο στη σχεση σημαινει οτι κατι δεν πηγαινε καλα.κ επανασυνδεση να γινει παλι στα ιδια θα καταληξουμε...στο χωρισμο.δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.με απειλει λεει θα μου παρει τα παιδια θα δεις τι θα παθεις. κ λεει κ τετοιες βλακειες στα παιδια.θα σκασω το απογευμα θα παω σε δικηγορο...μακαρι να ειναι οπως τα λετε

Μην φοβάσαι τιποτα απλα εχει πληγωθει και αυτος και λεει πολλα

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις κ τη στηριξη σας.μακαρι να πανε ολα καλα γιατι δεν αντεχω αλλο να ειναι σπιτι ολη μερα κ να μου λεει τα δικα του προσβολες κ τετοια.να φυγει κ να μας αφησει ησυχους.μπορω να κανω κατι σχετικα με τη δυσφημιση που μου κανει σε ολους?

oxi δεν μπορεις....μονο αν σε απειλησει. Οκ, τα παιδια δεν θα σου τα παρει αλλα και εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι πληγωθηκε...και οτι θα πει τοσα και αλλα τοσα....και εσυ θα ελεγες αν σε απατουσε....υπομονη και καλη δυναμη!