Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδονεφρολογος θεσσαλονικη


Recommended Posts

Καλησπερα σας!!!!Εχω μια μικρουλα 23 μηνων που προσφατα εκανε ουρολοιμωξη και νοσηλευτηκε στο Γεννηματα καναμε ξανα καλιεργεια βγηκε αρνητικη και μας ειδε και η εκει παιδονεφρολογος η οποια μας ζητησε να κανουμε κυστεογραφια και σε 6 μηνες σπινθηρογραφημα.Ειμαι αρκετα ανησυχη γι αυτο και ψαχνω καποιο παιδονεφρολογο στη Θεσσαλονικη.Αρχικα πηρα στο Διαβαλκανικο και εκλεισα ενα ραντεβου το οποιο μαλλον θα ακυρωσω γιατι αρνουνται να μου δωσουν το ονομα του γιατρου που θα παω το παιδι μου!!!!!!!!γνωριζει κανεις καποιον καλο παιδονεφρολογο στη Θεσσαλονικη?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις


  • 3 months later...

o παιδονεφρολογος που πηγαινα εγω λεγεται παπαχρηστου.ειναι διευθυντης στην παιδιατρικη στο ιπποκρατειο και κανει ιατρειο στο διαβαλκανικο.λενε οτι ειναι κορυφη,στη δικια μου περιπτωση απλα πιστευω οτι ακολουθησε το πρωτοκολλο γιατι τελικα δεν ηταν και τοσο σοβαρο το προβλημα.το τηλ θα στο στειλω αυριο γιατι δεν το εχω τωρα ευκαιρο

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

στο κινητο τον παιρνεις και σου κλεινει ραντεβου στο διαβαλκανικο,το τηλ ειναι 6974792363.ευχομαι να ειναι περαστικα και να γινει το παιδακι σου συντομα καλα!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 χρόνια μετά...

Καλημέρα σε όλους! Χρειάζομαι παιδονεφρολόγο στην Θεσσαλονίκη για την κόρη μου. Μου έχουν προτείνει την Κυρία Πρίντζη και την κυρία Τράμμα όμως δεν ξέρω σε ποια να καταλήξω. Όποιος έχει πληροφορίες ή  εμπειρίες θα με βοηθούσαν πολύ στην επιλογή μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...