Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ. Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ(ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ, ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ) ΤΟ ΜΑΙΟ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΤΕΛΟΣ! ΤΗΝ ΚΟΨΑΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ 1.5-2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΣΙΣΑ Η ΚΑΚΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΙ ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΓΙΟΓΙΟ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΜΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΠΑΚΕΤΟ!

Διαφημίσεις

Βρε κοπελιά με το μπαρδόν αλλά έχεις αγχωθεί τόσο γιατί τρέχοντας να κάνει τσίσα της φεύγουν 2-3 σταγόνες στο βρακάκι? εγώ όπως διάβασα τον τίτλο περίμενα να διαβάσω μια κατάσταση οξείας οπισθοδρόμησης :rolleyes::lol:

Έλα καλέ μην κάνεις έτσι. το πιθανότερο να μην θέλει να σταματήσει το παιχνίδι και γι αυτό τα μαζεύει μέχρι που δεν αντέχει άλλο και γι αυτό της φεύγουν λίγα.

Δεν βρίσκω κάτι ανησυχητικό ή παράξενο στο μήνυμά σου.

όσο για τον παιδικό έχε υπόψη σου οτι δεν τα στέλνουν τα παιδιά πίσω πακέτο. αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα - άλλωστε θα σου πουν να στέλνεις και βρακάκι για άλλαγμα μαζί. και η χειρότερη των περιπτώσεων που έχω ακούσει είναι σε δημόσιο σταθμό το παιδάκι ήταν σε μικρότερο τμήμα απ' ό,τι έπρεπε γιατί είχε μείνει πίσω με το θέμα της πάνας...

ΕΕΕ μην τρελαθούμε τώρα.. το δικό σου το παιδί μια χαρά θα τα πάει!..

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΦΥΓΟΥΝ ΛΙΓΑ ΟΥΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΠΑΛΙΑ. ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΙΓΑ!

Αυτό σου λέω κούκλα μου! Το κατάλαβα το μήνυμά σου μια χαρά. Ξεμυαλίζεται με το παιχνίδι κι ενώ θέλει δεν πάει. οπότε αυτά έχουν μαζευτεί και δεν αντέχει άλλο να τα κρατήσει με αποτέλεσμα στον δρόμο προς την WC της φεύγουν. Μπορείς να το αντιμετωπίσεις με άλλο παιχνίδι. Διαγωνισμό ποιά θα πάει πρώτη. Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα με την κόρη μου και αυτό το κολπάκι πιάνει. "εεε αφού εσύ είσαι απασχολημένη τότε κι εγώ θα τρέξω και θα κάνω τσίσα πρώτη γεο βαγκέο". Φεύγει σφαίρα! και αφού φτάσω αργοπορημένη της λέω κιόλας... "αααα ωστε έτσι ε? πάλι με ξεγέλασες ε?" το έχω κάνει παιχνίδι. κανένας άλλο τρόπος δεν απέδιδε και μάζευα στο τέλος λίμνες από το πάτωμα. Και σου ξαναλέω και για τον παιδικό μην αγχώνεσαι. Τα έχουν κι οι δασκάλες το νου τους τα παιδιά είτε είναι δημόσιος είτε ιδιωτικός. Ελπίζω να σε καθησύχασα τώρα λίγο. :D

ayto me to diagwnismo den to eixa skeftei. to mono pou ths lew egw kai kapoies fores pianei einai otan paei toualeta kai me fwnazei na thn skoupisw ths lew meta" bravo ifigeneia, twra eisai megalh kopela pou pas monh sou toualeta kai den lerwneis to vrakaki sou". tha dokimasw auto pou les esu kai vlepoume... s'euxaristw polu pantws gia to endiaferon :D

Διαφημίσεις

• 2 months later...

κορίτσι μου καταλαβαίνω γιατί ανυσηχείς μιας και είμαι παθούσα. και εμένα η κόρη μου έκοψε με μεγάλη επιτυχία 2,5 χρονών την πάνα και στις αρχές τα πηγαίναμε μια χαρά αλλά τον τελεταίο καιρό και εμένα συνέχεια με βρεγμένο βρακάκι είναι και όχι 2-3 σταγόνες αλλά αρκετά ώστε να βραχεί και το παντελόνι της. όταν την έχω εγώ πάμε συχνά τουαλέτα και αν τύχει το βράδυ δεν με ενοχλεί το καταλαβαίνω, της δίνω νωρίς το γάλα της και την πάω συνέχεια τουαλέτα πάντα αλλάζουμε βρακάκι αλλά όταν είναι στο σχολείο δεν της το αλλάζουνε και με ανυσηχεί το θέμα καθαριότητα πάρα πολύ μιας και η μικρή απαγορεύεται να πάθει ουρολοίμωξη. μίλησα στις δασκάλες και στέλνω πολλά βρακάκια μαζί αλλά πάλι το βρακάκι της χάλια. πείτε μου μια ιδέα πως να το σταματήσω αυτό στο παιδί αφού οι δασκάλες δεν ασχολούνται όσο πρέπει?

omjTp3.png?tH8o0iKJ

sYOtp3.png?irNZPRKv

ayto me to diagwnismo den to eixa skeftei. to mono pou ths lew egw kai kapoies fores pianei einai otan paei toualeta kai me fwnazei na thn skoupisw ths lew meta" bravo ifigeneia, twra eisai megalh kopela pou pas monh sou toualeta kai den lerwneis to vrakaki sou". tha dokimasw auto pou les esu kai vlepoume... s'euxaristw polu pantws gia to endiaferon :D

Θα συμφωνήσω και θα σου πω και εγώ ότι προφανώς ξεχνιέται με το παιχνίδι και δεν "προλαβαίνει" να πάει... με την γιαγιά μπορεί να βαριέται οπότε κάνει τις "υποχρεώσεις" της χωρίς να της πει κάποιος κάτι ενώ με τον μπαμπά που προφανώς της λείπει στην δουλειά όλη μέρα, έχει το μυαλό της στο παιχνίδι.... το βασικό είναι να της το υπενθυμίζεις συνέχεια το απόγευμα και να την ρωτάει και ο μπαμπάς της βέβαια για να μην ξεχνιέται... το άλλο με το ποιος θα προλάβει πρώτος το έχω εφαρμόσει και εγώ (και για άλλα θέματα) και έχω σωθεί.. ειδικά αυτό με την τουαλέτα και κολλητή μου το κάνει στο παιδί της και έχει τα ίδια αποτελέσματα :-P δηλ. τους λες.. για να δουμε ποιος θα φτάσει πρώτος στο μπάνιο?? σηκώνομαι και κάνω πως τρέχω και βουρ τρεχει το πιτσιρίκι πρώτο :-P:-P εγώ το έχω εφαρμόσει και αλλού... για να δούμε ποιος θα φάει πρώτος το φαί του, για να δούμε ποιος θα πάει πρώτος για ύπνο, για να δούμε ποιος θα πάει πρώτος για μπάνιο στην μπανιέρα.... φαντάζομαι μέχρι να μου πει αργότερα "πας δεν πας σκασίλα μου" :-P:-P μέχρι τότε όμως υπάρχει σωτηρία....