Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επικοινωνία πατέρα με την κόρη του.

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Έχω χωρίσει εδώ και 3 μήνες και επειδή η πρώην μου δεν με άφηνε να δω την κόρη μου(έκανα 34 μέρες να τη δω και μένουμε στην ίδια πόλη), αναγκάστηκα να πάω στα δικαστήρια για να βλέπω το παιδί μου.

Έχω πάρει μία πάρα πολύ καλή απόφαση δικαστηρίου εδώ και ένα μήνα(η οποία δεν έχει καθαρογραφτεί ακόμη) να βλέπω την κόρη μου(5 μηνών αυτή τη στιγμή) 2 φορές την εβδομάδα από 3 ώρες να την παίρνω μόνος μου στο σπίτι μου ή όπου θέλω εγώ και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο 7 ώρες το Σάββατο και 7 ώρες την Κυριακή πάλι μόνος μου.

Εδώ έχω ένα θέμα γιατί δεν έχουμε καλή ''επικοινωνία'' με την πρώην μου και μου δημιουργεί συνεχώς προβλήματα με το πώς και πότε θα βλέπω την κόρη μου.(πιστεύω να λυθεί με τον καιρό).

Όταν ο μήνας (όπως ο Σεπτέμβριος του 2013) αρχίζει την 1/9/2013 με Κυριακή το Σαββατοκύριακο 31/8 & 1/9 πιάνεται ως πρώτο του μηνός Σεπτεμβρίου ή όχι?

Δηλαδή θα τη βλέπω όπως πάνε η μέρες(τα Σαββατοκύριακα) του έτους ή κάθε μήνα το δεύτερο και εάν ξεκινάει ο μήνας με Σάββατο ή με Κυριακή ποιό θα πιάνεται σαν δεύτερο Σαββατοκύριακο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Περιμένω απάντηση σας.

Διαφημίσεις

καλημερα κ σε καλοσωριζω στο φορουμ.λυπαμαι για την καταληξη του γαμου σου κ ελπιζω να πανε ολα καλα απο δω κ περα.σχετικα με το ερωτημα σου,παιζει ρολο πως ειναι διατυπωμενη η αποφαση κ τι αναφερει.στη δικα μου περιπτωση αναφερει ξεκαθαρα καθε 1ο κ 3ο σκ καθε μηνα,απο παρασκευη βραδυ εως κυριακη βραδυ.τωρα σημαντικο ρολο παιζει κ ηεπικοινωνια κ η συνενοηση με την πρωην.εγω τον σεπτεμβριο θα τον παρω το σκ 8-9 που θεωρειται το 1ο σκ.οσο για την επικοινωνια με την πρωην απλα να σου αναφερω οτι τον ιουνιο που ειχε 5 σκ δε τον πηρα το 1ο που ηταν 1-2 γιατι η πρωην θεωρησε οτι δεν ηταν το 1ο.απο να την κλεισω μεσα,για χαρη του παιδιου εκανα το μ.λ.κ..Οποτε,δες τι γραφει η αποφαση,ρωτα το δικηγο σου κ αν δεν βρεις ακρη μιλα με το δικαστη που εβγαλε την αποφαση.εγω αυτο εκανα.υπομονη κ δυναμη.

Στη δική μου περίπτωση έχουμε γράψει εναλλάξ τα ΣΚ, ανεξάρτητα από το μήνα. Δηλαδή ένα ΣΚ ο ένας γονιός, ένα ο άλλος, γιατί υπάρχει και περίπτωση κάποιος μήνας να έχει 5 ΣΚ, όπως ο Ιανουάριος αν θυμάμαι καλά ή κάποια από τις δύο μέρες του ΣΚ να είναι στον προηγούμενο μήνα, όπως αναφέρεις κι εσύ. Πρέπει να συμβουλευτείς το δικηγόρο σου σε αυτό και να το ξεκαθαρίσετε μαζί με την πρώην σύντροφο ενώπιον του δικηγόρου.