Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδοχειρουργος λαμπροπουλος τον γνωριζετε?

Recommended Posts

το παιδι μου εχει καπιο προβλημα με στενωση πυελοουριτικης συμβολης και ειδαμε τον παιδοχειρουργο κυριο λαμπροπουλο στο νοσοκομειο παπαγεωργιου θεσσαλονικης...τον γνωριζει κανεις ή ακομα καλυτερα ετυχε να χειρουργισει καπιος το παιδακι του με τον συγκεκριμενο γιατρο?

σας παρακαλω θα ηθιελα να ρωτισω καπια πραγματα.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Δεν γνωριζω κανεναν στη Θεσσαλονικη, αλλα στο παιδων και σε καποια ιδιωτικα στην Αθηνα θα βρεις κορυφαιους παιδοχειρουργους και παιδοουρολογους. Αν μπορεις να ερθειες Αθηνα, ψαξε και σε παλαιοτερα ποστς, θα βρεις πολλες συστασεις και πληροφοριες. Μπορω να σου πω ενδεικτικα κορυφαιους γιατρους, οπως ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΤΥΠΑΣ, ΖΟΥΠΑΝΟΣ (παιδοουρολογος), ΝΙΚΑΣ. Καταρχας σε παιδοουρολογο ή παιδοχειρουργο ειναι καλυτερα να χειρουργηθει το παιδι? Απο εκει θα ξεκινησετε. Καλη επιλογη και καλη επιτυχια. Αν ερθετε Αθηνα, θα μεινετε σιγουρα μεσα, για μετεγχειρητικη παρακολουθηση μια νυχτα παραπανω νομιζω, αλλα μπορεις να ενοικιασεις πολυθρονες και κοιμασαι διπλα ακριβως στο παιδι.

σε ευχαριστω αλλα θεσσαλονικη ζω εχει πολλα νοοκμεια,,,επισης ο συγκεκριμενος μου φανηκε πολυ καλοςγιαυτο κ ψαχνω καποιον με προσωπικη εμπειριααπο τον συγκεκριμενο γιατρο

• 2 weeks later...

Μας είπαν και εμάς για αυτόν και ότι είναι πάρα πολύ καλός!Απλά όταν έκλεισα ραντεβού μας έκλεισαν με άλλον και δεν μας τα είπε και πολύ καλά!Δεν ξέρω όμως καμία που να χειρούργησε το παιδάκι της με αυτόν!Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο!Απλά ψάξε και τί ειδικότητα έχει ο παιδοχειρουργός και πόσα χειρουργεία έχει κάνει σε αυτό που έχετε εσείς ή έστω στα νεφρά!Έγω έτσι διάλεξα το δικό μας από όλη τη Θεσσαλονίκη και ότι το χειρουργείο θα ήταν όπως μας είχε πεί και ένας άλλος στο Παίδων στην Αθήνα!Και μην κοιτάς αν είναι γλυκομίλητος γιατρός,αλλά τί μπορεί να κάνει,τί γνώσεις έχει!

Διαφημίσεις

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 years later...
  • 11 months later...
On 21/3/2019 at 7:39 ΜΜ, georpapan είπε:

Τελικά σας το χειρουργησε ο κ.Λαμπροπουλος; Πέτυχε;μείνατε ικανοποιημένοι; επειδή εγω ενδιαφερομαι για χειρουργείο υποσπαδία..

Τελικά που κάνατε το χειρουργείο γιατί και σε μένα αυτόν μου πρότειναν είσαστε ευχαριστημένοι????