Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποκλειστικός θηλασμός και λόχεια

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

ονομάζομαι Δήμητρα και γέννησα πριν 35 μέρες περίπου με καισαρική. Θηλάζω εξαρχής αποκλειστικά. Σχετικά με τα λόχεια παρατηρώ το εξής: Όλο αυτό το διάστημα έρχονται για μερικές μέρες (5-6), διακόπτονται για λίγο (2-3) δηλαδή έχω απλώς κίτρινες εκκρίσεις, και μετά ξανά πάλι. Τις μέρες που έχω δεν εμφανίζονται σε κάθε σκούπισμα ούτε σε κάθε αλλαγή σερβιέτας. Εδώ και 3-4 μέρες περίπου (ενώ νόμισα ότι μου είχαν σταματήσει), παρατηρώ πάλι αίμα κόκκινο σχεδόν σε κάθε σκούπισμα και κάθε αλλαγή σερβιέτας και έχω και κάποια πονάκια. Όπως ανέφερα είμαι ήδη στις 35 μέρες. Η γιατρός μου μου λέει ότι πρέπει να σαραντήσω αλλά ακόμη και έτσι μπορεί να μην περάσουν. Να κρατήσουν και 50 μέρες. Εσεις τί εμπειρία έχετε? Με αποκλειστικό θηλασμό δεν υποτίθεται ότι παιρνάνε νωρίτερα?

Διαφημίσεις

Εγω είχα για 20-25 ημέρες συνεχόμενη ροη σαν περίοδο και μετα τίποτα.

Μήπως επειδή μια έρχονται μια φεύγουν σε εσένα κράτησαν περισσότερο;

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Κι εμένα ακριβώς έτσι σαν κι εσένα. Σταματούσαν για 2-3 μέρες εντελώς κι μετά άντε πάλι. οριστικά στάματησαν λίγο μετά τις 40 μέρες.

Σκέφτομαι σωστά = νιώθω καλά

Καλησπέρα κορίτσια,

ονομάζομαι Δήμητρα και γέννησα πριν 35 μέρες περίπου με καισαρική. Θηλάζω εξαρχής αποκλειστικά. Σχετικά με τα λόχεια παρατηρώ το εξής: Όλο αυτό το διάστημα έρχονται για μερικές μέρες (5-6), διακόπτονται για λίγο (2-3) δηλαδή έχω απλώς κίτρινες εκκρίσεις, και μετά ξανά πάλι. Τις μέρες που έχω δεν εμφανίζονται σε κάθε σκούπισμα ούτε σε κάθε αλλαγή σερβιέτας. Εδώ και 3-4 μέρες περίπου (ενώ νόμισα ότι μου είχαν σταματήσει), παρατηρώ πάλι αίμα κόκκινο σχεδόν σε κάθε σκούπισμα και κάθε αλλαγή σερβιέτας και έχω και κάποια πονάκια. Όπως ανέφερα είμαι ήδη στις 35 μέρες. Η γιατρός μου μου λέει ότι πρέπει να σαραντήσω αλλά ακόμη και έτσι μπορεί να μην περάσουν. Να κρατήσουν και 50 μέρες. Εσεις τί εμπειρία έχετε? Με αποκλειστικό θηλασμό δεν υποτίθεται ότι παιρνάνε νωρίτερα?

Κι εγώ Δήμητρα με καισαρική γέννησα και θήλασα αποκλειστικά. Η μεγάλη ροή σταμάτησε κάπου στις 20 μέρες και στις 38 ημερες είχε σταματήσει εντελώς. Δεν ξέρω αν με το θηλασμό περνάνε νωρίτερα...κάθε σώμα είναι διαφορετικό και με καισαρική τα λοχεία κ τα πονάκια ξέρω ότι κρατάνε περισσότερο. Μία φίλη μου γέννησε με καισαρική, θήλασε εξαρχής αποκλειστικά και 6 μέρες μετά τα λοχεία ήρθε η πρώτη περίοδος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις