Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάψιμο πρόσοψης πολυκατοικίας, ο καθένας μόνος του.

Recommended Posts

Αυτή την εποχή είμαστε στη φάση της ανακαίνισης με τον άντρα μου. Μετακομίζουμε σε ένα διαμέρισμα 30 ετών και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε όσο μας επιτρέπουν τα οικονομικά μας. Με απασχολεί όμως και η πρόσοψη της πολυκατοικίας. Σαν παλιά πολυκατοικία, είναι βαμμένη, σκούρο λαδί και σκούρο καφέ, με λαδί κάγκελα (καταλαβαίνετε μόδα της εποχής) και δείχνει άσχημο το κτίριο εξωτερικά.

Σκεφτόμουν λοιπόν, για να μην αναθέσουμε σε κάποιον ελαιοχρωματιστή να το βάψει και όλοι οι ένοικοι αρχίσουν να διαμαρτύρονται για την οικονομική επιβάρυνση, να τους προτείνω να βάψει ο καθένας μόνος τους το μπαλκόνι τους π.χ. άσπρο και ανοιχτό κίτρινο με άσπρα κάγκελα, έτσι ώστε να αλλάξει η πρόσοψη της πολυκατοικίας προς το καλύτερο χωρίς πολλά έξοδα.

Είναι σωστό να το προτείνω; Εννοώ ότι καλά καλά δεν μπήκαμε και θέλω να κάνω αλλαγές σε ανθρώπους που μένουν εκεί όλη τους τη ζωή, ίσως.

Να περιμένω να γίνει συνέλευση; Σκεφτόμουν να έβαζα για αρχή ανακοίνωση στο ασανσέρ της πολυκατοικίας. Είναι παρατραβηγμένο;

Ακούω γνώμες!

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ(ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑΣ ΕΧΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΘΑ ΠΕΤΑΓΑ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΩΡΑΙΑ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ,ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΟΨΗ ΜΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ,ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ.:(