Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2 μηνών και κοιμάται συνεχώς!

Stefmom

Recommended Posts

Ο μικρός μου εδώ και μια εβδομάδα περίπου κοιμάται πάαααρα πολλές ώρες! Ζήτημα αν τον βλέπουμε ξύπνιο 4 ώρες την μέρα!

Τον θηλάζω κάθε 3 ώρες, που τώρα αναγκάζομαι να τον ξυπνάω εγώ!

Όταν είναι ξύπνιος είναι μια χαρά, παίζει, γελάει, "μιλάει".

Υπάρχρι περίπτωση ακόμα να τον έχει επηρρεάσει το πρώτο εμβόλιο που έκανε πριν μια εβδομάδα; Να ανησυχήσω;

Διαφημίσεις

Τρώει δηλαδή κάθε 3 ώρες κανονικά. Αυτό είναι σημαντικό. Το εμβόλιο, ναι, πολλές φορές προκαλεί υπνηλία στα μωρά αλλά το σημαντικό είναι να ρωτήσεις την παιδίατρο. Να σου ζήσει το μπεμπε!

ειναι πολλες οι ωρες που κοιμαται οντως...να μετρας τις πανες του για να δεις αν η συχνοτητα ουρων-κενωσεων ειναι ικανοποιητικη-συμφωνα παντα με τον παιδιατρο-,να εισαι σιγουρη πως οταν θηλαζει δεν κοιμαται,αλλα να κανει σωστες θηλαστικες κινησεις,πολυ σωστα να τηρεις εσυ ενα ωραριο για τους θηλασμους ουτως ωστε να κανεις τουλαχιστον 8 θηλασμους το 24ωρο...να επικοινωνησεις καλυτερα με καποιον παιδιατρο-συμβουλο θηλασμου αμεσα,το γεγονος οτι το μητρικο σου ενστικτο χτυπησε το καμπανακι να ρωτησεις ειναι πολυ θετικο,ευχομαι να το εχει επηρεασει απλως η ζεστη!να σου ζησει και να το χαιρεσαι!

fBaep3.png

uwK7p3.png

Κι εμένα πολλές ώρες μου φαίνονται οι 20 ώρες ύπνου..Επίσης αφού θηλάζεις λογικά "έπρεπε" να τρώει πιο συχνά, να ζητάει εκείνος και όχι να χρειάζεται να τον ξυπνάς εσύ. Τα δικά μου τόσο μικρά έτρωγαν συνέχεια (σχεδόν ανά μία ώρα..). Τα εμβόλια κάνουν υπνηλία, αλλά όχι τόσες πολλές μέρες μετά, συνήθως για 1-2 μέρες μόνο. Μήπως να επικοινωνήσεις με τον παιδίατρο σου, να δεις τι θα σου πει. Ακόμη και για να σε καθησηχάσει βρε παιδί μου, αλλά να πάρεις μια πιο έγγυρη γνώμη από την δική μας! Του έβαλες κανένα θερμόμετρο? Μήπως έχει καμία ιωσούλα και κοιμάται τόσο?

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Θα πάρω την γιατρό μας, αν και νομίζω ότι είναι κουρασμένος γιατί έχει πολύ ανήσυχο ύπνο εξαιτίας των κολικών και δεν ξεκουράζεται!

Διαφημίσεις

Να την πάρεις οπωσδήποτε. Πρόκειται για νεογέννητο και οτιδήποτε τα αφορά ρωτάμε πάντα τον γιατρό ακόμα και για τα πιο απλά ή αστεία πράγματα. Πες μας τι σου είπε.

Να την πάρεις οπωσδήποτε. Πρόκειται για νεογέννητο και οτιδήποτε τα αφορά ρωτάμε πάντα τον γιατρό ακόμα και για τα πιο απλά ή αστεία πράγματα. Πες μας τι σου είπε.

Μου είπε ότι αφού τρώει κανονικά, λερώνει πάνες, δεν έχει πυρετό, είναι σε δροσερό περιβάλλον και είναι ζωηρός όταν ξυπνάει, να μην ανησυχώ. Μπορεί να τον έχει επηρρεάσει η ζέστη ή να είναι κουρασμένος από τους κολικούς! Ήδη από χθες κοιμάται κάπως λιγότερο!