Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πόνος στην ''ουρίτσα'' μετά από χειρουργείο στη μέση!

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να σας πω το προβλημα μου και να μου πειτε αν ειχε κανεις κατι παρομοιο τι εκανε. Πριν 15 μηνες περιπου εκανα ενα μεγαλο χειρουργειο στην μεση, μικροδισκεκτομη και σπονδυλοδεσια στα διαστηματα Ο3-Ι1. ειχα διαφορα προβληματα στη μεση και στα ποδια, μουδιασα σε διαφορα σημεια, τα ποδια μου δεν πατανε σωστα, κουτσαινω και νοιωθω σαν να με ''σφιγκει'' κατι σε διαφορα σημεια των ποδιων και της μεσης. Βεβαια μου ειπαν οτι πρεπει να περασουν περιπου 2 χρονια για να ανναρωσω πληρως. Τον τελευταιο καιρο ποναω πολη στην ''ουριτσα'' στο τελος της σπονδυλικης στηλης. ποναω πολυ οταν καθομαι και οταν θελω να σηκωθω ακομη πιο πολυ καποιες φορες ποναω και οταν ξαπλωνω. Οι γιατροι μου λενε οτι δεν ειναι κατι αλλα εγω δεν αντεχω αλλο τον πονο. Εχω που εχω τα προβληματα με τα ποδια τωρα εχω και αυτο. Δεν ξερω αν εχει σχεση με την εγχειρηση ή αν ειναι καποιο αλλο προβλημα.Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο;

Διαφημίσεις

το ιδιο αισθανομαι και εγω μετα απο τον 3ο τοκετο που εκανα πριν απο περιπου 2 χρονια , με επισκληριδιο .

και σε μενα ο γιατρος μου ειπε οτι θα περασει δεν ειναι κατι να μην ανησυχο .

το ιδιο επαθε και μια γνωστη μου και οντως της περασε μετα απο αρκετο ομως καιρο.

my big boy is 14 years old

n2nWp2.pngTvsqp2.png

το ιδιο αισθανομαι και εγω μετα απο τον 3ο τοκετο που εκανα πριν απο περιπου 2 χρονια , με επισκληριδιο .

και σε μενα ο γιατρος μου ειπε οτι θα περασει δεν ειναι κατι να μην ανησυχο .

το ιδιο επαθε και μια γνωστη μου και οντως της περασε μετα απο αρκετο ομως καιρο.

aggeliki75 καλησπερα, εγω εχω ενα κοριτσακι 32 μηνων αλλα μετα τη γεννα (καισαρικη με ολικη ναρκωση) δεν το ειχα νοιωσει ποτε αυτο ουτε στην εγκυμοσυνη. Τωρα 15 μηνες μετα το χειρουργειο στη μεση δεν μπορω να ησυχασω, αν καθομαι και θελω να σηκωθω φοβαμαι να σηκωθω γιατι με το που θα κανω την κινηση να σηκωσω τον ποπο υποφερω απιστευτα. δεν ξερω αν μου συμβαινει λογο της εγχειρησης που εκανα η αν απλα μου συμβαινει και αυτο με τρομαζει γιατι κι απο την εγχειρηση δεν εχω αναρρωσει πληρως μου ειπαν οτι μετα τα 2 χρονια αναρρωνεις μετα απο τετοια χειρουγεια. εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε που αρχισα να το νοιωθω και ακομη ποναω απιστευτα.

Υπαρχει κανεις που να εχει κανει παρομοιο χειρουργειο στη μεση; (Μικροδισκεκτομη και σπονδυλοδεσια); αν ναι, τι συμπτωματα ειχατε πριν και μετα;