Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΣΩΣ ουρολοίμωξη σε μωρό 27 ημερών. Μια βοήθεια?

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Μήπως ξέρετε κάποιο μικροβιολογικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου να παίρνουν αυτοί ούρα για καλλιέργεια από μωρό 27 ημερών? Πρόκειται για το μωρό της αδερφής μου, το οποίο δεν παίρνει βάρος, έκαναν απλή εξέταση ούρων και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μπορεί να είναι ουρολοίμωξη και της είπαν ότι αν δεν μπορέσουν να βγάλουν ασφαλή αποτελέσματα, θα χρειαστεί να κάνει παρακέντηση με εισαγωγή στο νοσοκομείο, και θέλει, αν γίνεται, να το αποφύγει αυτό.

Ευχαριστώ

NLYdp2.png VqePp2.png

Διαφημίσεις

Εγνατία 100 4ος όροφος, Ταρπάγκου Αναστασία Δ.

Πήγα τον μικρό μου 30κάτι ημερών, τον έπλυναν τοπικά, του έβαλαν αυτοί το σακουλάκι, και μετά περιμέναμε...

...και περιμέναμε...

...και δυο ώρες μετά εδέησε να κατουρήσει!

Πήγαινε νωρίς, θα πρότεινα, να έχεις περθώριο αναμονής! Έχουν και ωραίο σαλόνι για την αναμονή!

Ευτυχώς εμάς βγήκε καθαρή η καλλιέργεια και μου έφυγε ένα βάρος.

γιατι δεν πας σε ενα παιδιατρο νεογνολογο να σοπυ παρει με καθετηρα ?η νυφη μας πηγε απο σερρες ωστε να ειναι σιγουροι πως δεν εχει ουρολοιμωξη το παιδι.ο ανθρωπος σε 1 λεπτο πηρε τα ουρα κ το αποτελεσμα ειναι 100%.ενω το σακουλακι δεν ειναι πανατ σιγουρο http://www.vasiliougeorge.4ty.gr/ σε αυτον πηγανε στο ιατρειο του

Εγώ θα πώ ότι την υπερηβική (ετσι λέγεται όταν παίρνουν τα ούρα με βελόνα κατευθείαν από την κύστη) να την αποφύγεις όσο μπορείς και ειδικότερα απέφυγε τα δημόσια νοσοκομεία. Εμένα στην μικρή μου της είχαν τραυματίσει την κυστούλα της με αποτέλεσμα να αιμορραγούσε 4 μήνες.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας το μωρό σε ένα μεγάλο ιδιωτικό μαιευτήριο στην Θεσσαλονίκη (δεν έχω ιδέα ποιό γιατί δεν μένω εκεί) και εκεί έχουν μεγάλη πείρα στα νεογνά και είτε με σακουλάκι είτε με υπερηβική θα πάρουν τα ούρα, αλλά θα είναι έμπειροι και δεν θα βλάψουν το μωράκι σου.

Διαφημίσεις

Τελικά έκαναν παρακέντηση σε δημόσιο νοσοκομείο, και ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά. Τη διαδικασία την έκανε ο διευθυντής της ουρολογικής κλινικής, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος, και το μωράκι σχεδόν δεν έκλαψε.

ster , είπα στην αδερφή μου (γιατί για το μωρό της αδερφής μου πρόκειται) αυτά που μου είπες, αλλά δυστυχώς δεν είχαν τη δυνατότητα να έρθουν τελικά στη Θεσσαλονίκη (δεν μένουν εδώ), γιατί έπρεπε να γίνει άμεσα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

NLYdp2.png VqePp2.png