Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεγάλο άνοιγμα για παράθυρο. Τι να βάλω;

Recommended Posts

Χτίζουμε νέο σπίτι και έχω ένα μεγάλο άνοιγμα για παράθυρο. Αρχικά σκεφτόμασταν να κάνουμε παράθυρο περιστρεφόμενο - γυρίζει γύρω από έναν άξονα κυρίως για να μπορεί να καθαρίζεται- αλλά τώρα που έφτασε ο καιρός να αποφασίσουμε δεν είμαι σίγουρη. Βασικά θα ήθελα να είναι ένα παράθυρο για να έχεις την αίσθηση ότι είσαι έξω, αλλά αν είναι ένα μπαίνει ή σταθερό ή περιστρεφόμενο το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Να βάλω 4 συνεχόμενα που ναι μεν είναι πιο πρακτικά αλλά δεν φαίνονται τόσα ωραία; Τι να κάνω; Πείτε μου την εμπειρία και την γνώμη σας.

Διαφημίσεις

Καλησπερα!Η γνωμη μου ειναι επειδη βλεπω οτι πολυ θελεις ενα ενιαιο μεγαλο παραθυρο θα σου προτεινα να το βαλεις μονο αν θα εχεις την ευκολια να το καθαριζεις απ'εξω και δευτερον αν εχεις και ενα δευτερο παραθυρο στον χωρο αυτο ωστε να το αεριζεις.Αν οχι τοτε δεν θα ειναι πρακτικο...Δεν ξερω ποσο μεγαλο ειναι το ανοιγμα,αλλα ειναι απαραιτητο να βαλεις 4 παραθυρα?Η μπορεις να βαλεις 2-3?

εγω σε αναλογη περιπτωση προτιμησα το μεγαλο παραθυρο (ειχα και καλη θεα) το οποιο ομως δεν ανοιγε. Επειδη ηταν μεγαλο ηταν και βαρυ και αν το ηθελα σκετο τζαμι , χωρις αλουμινια ενδιαμεσα, δεν μπορουσε να ανοιξει. Ετσι και εκανα, δεν το μετανιωσα μια που εχω και αλλα παραθυρα στο χωρο.

Θα μπορουσα να το κανω με τετραγωνακια-αλουμινιο και να ανοιγει καποιο κομματι του αλλα δεν ηθελα να χαλασω την αισθηση οτι ειμαι εξω.

Πολλα παραθυρα δεν θα εβαζα, δεν μου αρεσουν.

Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι ωραία η αίσθηση να νιώθεις σαν να είσαι έξω. Ακριβώς γι αυτό θέλω και εγώ ένα μεγάλο. Έχω και άλλα παράθυρα στο σαλόνι, έτσι δεν έχω θέμα στο να αερίζεται ο χώρος. Το περιστρεφόμενο είναι απλά και μόνο μηχανισμός για το καθάρισμα. Αλλά δεν είναι και πολύ εύχρηστο για να το κάνεις και συχνά. Εσύ πώς το καθαρίζεις;