Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ?

Recommended Posts

Καλησπερα σας! θα ηθελα να ρωτησω καθε ποτε επισκεπτεστε τον γιατρο σας! πηγα στην 8 εβδομαδα και μου ειπε να ξαναπαω σε ενα μηνα για αυχενικη. στο μεταξυ ομως εγω φοβαμαι μη συνεβει κατι κακο πχ μην παλινδρομισε! εσεις πατε μια φορα το μηνα ή συχνοτερα?

Διαφημίσεις

καλησπέρα! και εγω πηγα την προηγουμενη βδομαδα 8+4 και μου ειπε να παω σε ενα μηνα ακριβωσ οπωσ και σενα για την αυχενικη. ομως μου ειπε οτι μπορω να πεταχτω οποτε θελω για να το ακουσω ή αν εχω αμφιβολιεσ για το αν κατι παει καλα!οποτε μην ανησυχεις!

καλησπερα!σε μενα ο γιατρος μου ειχε πει να πηγαινω για ελεγχο μεχρι να κλεισω το πρωτο τριμηνο, δηλ.περιπου καθε 12 μερες,

γιατι ήθελε να ειναι σιγουρος οτι ολα πανε καλα,

οπότε και'γω πήγαινα για ενα απλο υπερυχο..

αργότερα, απο την αυχενική και μετά, μια φορα το μηνα!

οπως καταλαβαίνω ο καθε γιατρος εχει το σύστημα του!

Εμενα με εβλεπε καθε 4 εβδομαδες, ασχετα αν πηγαινα για διαφορους λογους και ενδιαμεσα...

Απλα εγω γεννησα στις 37+5 που λιγο πριν οι επισκεψεις ειχαν αρχισει να γινονται καθε 15 ημερες...μεχρι τοτε ομως ηταν καθε 4εβδομαδες.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Κι εγώ κάθε μήνα πήγαινα, μέχρι την εβδομάδα 32, από τότε πηγαίνω ανά δύο εβδομάδες.

Πάντως οι επισκέψεις μου φαινόταν αραιές. Καμιά φορά αγχωνόμουν με κάτι στο ενδιάμεσο, και πήγαινα μόνη μου... :oops:

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως κοριτσια αγχωνομαι παρα πολυ. ηδη περασαν 2 εβδομαδες και δεν μπορω να περιμενω αλλες 2!! χθες μετα απο ενα καυγα που ειχα με τον αντρα μου, απο τα νευρα μου (?) ειχα εντονες σουβλιες στο μερος οπου ειναι το μωρο, κατω δεξια, και φοβαμαι μην παλινδρομισε! ειμαι που ειμαι φοβιτσιαρα, τωρα εγινε και αυτο... αυριο θα κλεισω ραντεβου να το ακουσω γιατι αλλιως θα σκασω!